BSc (Hons) a kriminológiában és a büntető igazságszolgáltatásban

Általános információk

2 locations available

Program leírás

Tanfolyam áttekintése

Ez a fok lehetőséget ad arra, hogy megvizsgálja a bűncselekményekben részt vevő számos tényezőt és azt, hogy a társadalom hogyan reagál a büntető igazságszolgáltatási rendszeren keresztül.

Meg fogja tanulni a bűncselekmény és a deviancia legfontosabb elméleteit és azok relevanciáját a kortárs büntető igazságszolgáltatási politikában, a kutatásban és a gyakorlatban.

Mindemellett alapos ismereteket szerezhet a büntető igazságszolgáltatási rendszer felépítéséről, amely magában foglalja a bíróságokat, a börtönöket, a pártfogó szolgálatot és a rendőrséget.

Tanulmányai során kiváló kutatási és elemzési képességeket fejleszt, és megtanulja ötleteinek hatékony bemutatását szóbeli és írásbeli formában egyaránt.

Miért a kriminológia és a büntető igazságszolgáltatás Swanseában?

A Hillary Rodham Clinton Jogi Iskolában székhellyel élvezheti az élénk és változatos kutatási és oktatási környezet részét.

Tanulmányunk irigylésre méltó hírnevet élvez és a kriminológia rangsorolása:

  • 4. az Egyesült Királyságban (Times
  • 12. az Egyesült Királyságban (Guardian University Guide 2020)

Csatlakozni fog egy olyan egyetemhez, amely az Egyesült Királyság top 10-e az általános hallgatói elégedettségért (NSS 2019), és az Egyesült Királyság top 10-e a diplomás kilátásokért (DLHE 2018).

A kriminológia és a büntető igazságszolgáltatás tapasztalata

Rugalmas fokú felépítésünk, a választható modulok sorozatával a második és harmadik évben, rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy tanulmányait az Ön érdekeinek, karrier céljainak vagy a posztgraduális képzés ambícióinak megfelelően alakítsuk ki.

Támogathatjuk Önt a munkalehetőségek széles körű megszervezésében, mind az Egyesült Királyságban, mind külföldön.

Kriminológia és a büntető igazságszolgáltatás foglalkoztatási lehetőségei

A kriminológia és a büntető igazságszolgáltatás BSc tanulmánya a Swansea University számos karriert eredményezhet. Pályakezdőink sokféle foglalkozáson vesznek részt, beleértve az alábbiakat:

Közösségi fejlesztés, büntető igazságszolgáltatás, helyi önkormányzat, rendőri erők, posztgraduális tanulmányok, börtönszolgálat, pártfogó szolgálat, kutatás, szociális munka, oktatás, képzés, brit kormány, áldozatok támogatása és önkéntes szervezetek.

Karrier és foglalkoztathatóság

Karrier és foglalkoztathatóság A Swansea Foglalkoztatási Akadémia (SEA) segíteni fog Önnek a karriered minden szakaszában, amely segíti a fényes jövő építését.

Karrier-támogatási szolgáltatásaink:

  • Foglalkoztathatósági műhelyek, munkáltatói beszélgetések, testreszabott rendezvények és karriervásárok.
  • Egyéni tanácsok és útmutatások a szakmailag képesített karrier-tanácsadóktól.
  • Segítsen a munkahely megtalálásában, a gyakorlatban, a gyakorlati elhelyezkedésben és az önkéntességben.
  • Információs forrásokhoz való hozzáférés a karriermenedzsment sokféle témakörében.
  • Tanácsok és útmutatások a posztgraduális tanulmányokról és a finanszírozásról.
  • Finanszírozás a hallgatói szakmai lehetőségek és a Student Society / Club események támogatására.

Segítséget és tanácsadást nyújtunk a Swansea University Alumni számára akár két évvel a diploma megszerzése után is.

Foglalkoztathatóság a jogi iskolában

A Jogi Iskola proaktív megközelítést alkalmaz a diplomások foglalkoztathatóságának javítása érdekében, egy külön foglalkoztathatósági és gyakorlati tisztviselővel. Az iskola számos helyi, országos és nemzetközi szakmai gyakorlatot, szakmai tanfolyamokat, tanácsokat és támogatást kínál az ambíciói eléréséhez szükséges készségek fejlesztéséhez.

Utoljára frissítve szept. 2019

Az iskoláról

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Tovább

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Kevesebb