BSc (Hons) A Konzervációs Biológiában és Menedzsmentben

University of Stirling

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BSc (Hons) A Konzervációs Biológiában és Menedzsmentben

University of Stirling

Áttekintés

Világunk változik. Az emberi beavatkozás a természetes környezetben gyorsan növekszik, a növekvő verseny a világűr és a források között. Ha karrierjét a Conservation Biology and Management programban tervezi, akkor a University of Stirling tökéletes hely, ahol megismerheti azt a világot, amelyben élünk és segítünk megvédeni a bolygót.

Ez a kurzus mélyreható megértést nyújt a környezet és a lakosság közötti összetett kapcsolatoknak. Megtanulhatok azokról a politikákról és irányítási stratégiákról, amelyek célja a biológiai sokféleség és az ökoszisztéma-szolgáltatások védelme, amelyeken az emberek függenek.

Stirling kiváló hely ennek tanulmányozására. Közel vagyunk a különböző tájakhoz, és kapcsolódhatunk több környezetvédelmi és természetvédelmi szervezethez, mint bárhol máshol az Egyesült Királyságban.

Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre, a gyakorlati tapasztalatokra és a természetvédelemmel kapcsolatos széles körű előkészületekre. Ez magában foglalja inspiráló 10 napos terepi osztály Cévennes, Franciaország, a táj kivételes természeti szépség és óriási biodiverzitás elismert az UNESCO.

A Stirling tanfolyam valóban megváltoztatta a természetes világot. Ez a kurzus egyedülállóan abban áll, hogy sok a természetvédelemmel foglalkozó szervezetünk a küszöbön, és azok számára, akik szívesen beszorulnak, van egy olyan világ, amelybe be kell vonni.

Lorna Blackmore, BSc (Hons) konzervációs biológia és menedzsment

A legfontosabb okok, hogy velünk tanulhassunk

# 1 Négyhetes elhelyezést vállal egy megfelelő szervezetnél

# 2 Kiváló gyakorlati képzésben részesül a természetvédelemmel és a kapcsolódó területekkel kapcsolatos karrierlehetőségek széles körében

# 3 Válasszon három tengerentúli kirándulást és fejleszti a helyszíni ismereteket közelebb az otthonossághoz lenyűgöző helyi tájainkon

Tanfolyam részletei

Ez a diploma megmutatja a biológiai sokféleség kezelésének és megőrzésének fő kérdéseit a nemzeti és globális méretekben. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlati képzésre és a diákok felkészítésére a természetvédelemmel kapcsolatos széles körű pályára.

Az 1-4. Félévek alapmodulokat fedeznek az alapítvány témáiban, beleértve az ökológiát is; Biodiverzitás; Sejtbiológia és élettan; Környezettudományi; és gyakorlati készségek.

A 5-6. Félévek a környezetvédelmi politika és irányítás fejlett moduljait fedik le; Népesség és közösségi ökológia; plusz legfeljebb négy modul egy meghatározott lista lehetőségek, beleértve a helyszíni utazás Spanyolországba.

A nyár folyamán a 3. és 4. év között egy négyhetes elhelyezést folytat egy releváns szervezetnél.

A 7-8. Félévben egy kutatási projekten dolgozik, és eldöntheti, hogy folytatja az ökológiai terepet, amely jelenleg a dél-franciaországi Cévennes Nemzeti Parkban található. Hat különböző modul közül választhat.

Az Egyetemen egy aktív Conservation Volunteers csoport van, amely lehetővé teszi, hogy fejlessze és bővítse a felmérési munkával és más gyakorlati készségekkel kapcsolatos tapasztalatait.

Tanítás

Ötcsillagos kiválóságot kaptunk a QS World University 2017/18-as ranglistán.

Oktatásunk a Conservation Biology legújabb gondolkodására épül. A tanítás formális előadások és gyakorlati órák, oktatóanyagok, szemináriumok, számítógépes tanulás és irányított olvasás és kutatás formájában történik.

A terepmunka

A terepmunka e kurzus lényeges és élvezetes része. Ideális helyszínt kínálunk kirándulások megszerzéséhez, legyen szó akár a Fekete Fekete-hegységnek a Felföldön való megfigyeléséről, az Ochil-hegyek oldalán lévő fák növekedéséről vagy az állatok Forth torkolatról történő elosztásáról. A Skóciában végzett terepmunka mellett a természetvédelem és menedzsment (Hons) tanfolyam kiterjed Spanyolországra és / vagy Franciaországra is.

Ha a hétvégi terepmunka Spanyolországba utazik, akkor Almeria közelében, Európa egyik legszárazabb részén tartózkodik. Egy sor kirándulások és intenzív terepi projektek révén a környezeti folyamatokba kerülnek száraz környezetben.

Az ökológia és állati biológia 10 napos terepi osztálya a franciaországi Cévennes-ben, a kivételes természeti szépség és a hatalmas biológiai sokféleség csúcsa hegyvidéki táján zajlik. Az ott élő organizmusok több mint 2300 virágzó növényfajból, 2000 gerinctelen fajból és 300 gerinces fajból állnak. Ezek közül kiemelkedik a vaddisznó, a vidra, a keselyű és a szürke farkas. A régió példája az ember és a természeti világ mély történelmi kapcsolatának, és az UNESCO világ bioszféra rezervátumának és világörökségi helyének tekinthető. A terepjáró során különféle technikákat tanulnak a terepi mintavételezés, azonosítás, kísérleti tervezés, adatelemzés és bemutatás terén.

Értékelés

A modulokat a tanfolyam és a vizsga kombinációjával kell értékelni, amelyet minden félév során kitöltenek. Számos modul számára a tanfolyamra kiosztott pontszámok 40-50 százalékkal járulnak hozzá a végső osztályhoz, de néhány modul esetében ez akár 100 százalék is.

Munkahelyteremtési lehetőségek

A harmadik és a negyedik év között egy hónapos elhelyezést folytat egy külső szervezetnél, ahol releváns munkatapasztalatot kap és hasznos kapcsolatokat hozhat létre.

Külföldön tanulni

A harmadik év egészét vagy egy részét külföldön is el lehet tölteni. Van egy jól megalapozott kölcsönös csereprogram a kanadai Guelph Egyetemmel, ahol a Stirling-szal egyenértékű témákat vesznek fel. Emellett az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Európában számos egyetemre van lehetőség.

Tudjon meg többet a külföldi tanulmányokról.

Kapcsolatba lépni

Kirsty Park professzor, Természettudományi Kar

44 (0) 1786 467799

kjpark@stir.ac.uk

Díjak - 2018/2019

  • Tengerentúli diákok (nem EU) 14.460,00 £
  • Skót és uniós diákok 1.820,00 £
  • Diákok az Egyesült Királyság többi részéből 9 250 £
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 20, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
48 hónapok
Részidős
Nappali
Price
ár
1,820 GBP
Tengerentúli diákok (nem EU): 14.460 £ - skót és EU diákok: 1.820 £ - diákok az Egyesült Királyság többi részéből: 9 250 £
Locations
Egyesült Királyság - Stirling, Scotland
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Egyesült Királyság - Stirling, Scotland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt