BSc (Hons) A Földrajzban - Környezeti Földrajz

University of Stirling

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BSc (Hons) A Földrajzban - Környezeti Földrajz

University of Stirling

Áttekintés

Kíváncsi vagy az emberek és a környezet kapcsolatáról? Hogyan viszonyulnak az emberek és a helyek a tájhoz és a természethez?

Környezetföldrajzi tanfolyamunk célja a változó világunk értelmezése. Ez egyedülálló a környezeti és társadalmi tudományok áthidalásában, valamint a 21. század sürgető emberi-környezetvédelmi kérdéseinek feltárásában.

Környezetvédelmi földrajzi szakembert alakítunk ki, szakértői ismeretekkel és készségekkel, hogy kutassunk, elemezzük és kommunikáljunk arról, hogy a változó környezet milyen hatással van az életünkre. Az a képesség, hogy földrajzi problémáit különböző térbeli méretekben, a globálistól a helyiig megjeleníti, és megoldást kínál néhány leginkább sürgető környezeti problémára, biztosítja, hogy a munkáltatók széles választékát jobban megkívánja.

"A környezeti földrajz Stirlingben biztosította a diplomás foglalkoztatáshoz szükséges bizalmat és alapvető készségeket, a kínált lehetőségek és a magas színvonalú tanítás biztosította, hogy az itt töltött időem értékes és átalakító legyen."

-Johnathan Kitchen, BSc (Hons) Környezeti Földrajz

A legfontosabb okok, hogy velünk tanulhassunk

# 1 A fizikai és az emberi földrajzot egyesítjük, hogy megértsük az emberek és a környezetük közötti kölcsönhatásokat

# 2 Tanításainkat a világ vezetői szállítják a környezet és a társadalom közötti kapcsolatok felkutatásában.

# 3 Ez a tökéletes hely a környezeti földrajz tanulmányozására. Van egy gyönyörű campus és számos tájkép a mi küszöbén.

Szakmai akkreditáció

A Környezeti Földrajz és Oktatás a Földrajz (és a Modern Tanulmányok) tanári képesítését biztosítja a Skót Oktatási Tanács (GTCS) által elismertnek.

Tanfolyam részletei

A Környezeti Földrajz egy integrált négyéves képzési kurzus, amely képzési lehetőséget nyújt a témakörben. Hangsúlyozzuk a kutatás-orientált és a tapasztalatalapú megközelítéseket az emberek és a bolygó közötti összetett kapcsolatok megértése érdekében. Nemzetközi kontextusban a tanfolyam célja, hogy alapvető képességeket biztosítson az értelemben és az érvelésben, a terepen és a laboratóriumban, valamint a földrajzi elemzésben.

Az 1-2 szemeszterek középpontjában a Föld bolygó építése és a földfelszíni folyamat áll a tájunk fejlődésében. Ezen alapvető földtudományi modulok mellett bemutatjuk, hogyan viszonyulnak az emberek a környezethez és a 21. század sürgető emberi-környezetvédelmi kérdéseihez, beleértve a globális felmelegedést, a vízkészleteket, a szennyezést és a biológiai sokféleséget.

A 3-4. Félévben a hangsúly a biogeográfia és az éhes bolygónk táplálása, beleértve a táplálékkerékpár lényeges rendszereit a Föld életének fenntartásához.

Az 5-6. Szemeszterben a kutatás-orientált oktatás olyan fejlett modulok széles skáláját nyújtja, amelyek tartalmazzák a fenntartható környezeti erőforrások, a paleo-környezetek, a földfelszíni folyamatok és a fejlett földrajzi technikák témáit, beleértve a távérzékelést és a GIS-t. Megismerkedhet a Kortárs Környezetvédelmi kérdésekkel, és a 3. évfolyamon a spanyolországi vagy izlandi területek közül választhatnak.

Az Ön utolsó évében fejleszteni és alkalmazni kutatási tudását a Honors kutatási projekten keresztül. Az Ön egyetemi felügyelője támogatja Önt, és aktívan részt vehet nemzeti és nemzetközi kutatási programokban. Ennek során teljes mértékben kihasználhatja az egyetem szélesebb földrajzi kutatói közösségét.

Tanítás

Ötcsillagos kiválóságot kaptunk a QS World University 2017/18-as ranglistán.

Kutatás-vezette tanításunkat a világ vezetői szállítják a környezet és a társadalom közötti kapcsolódási pontok kutatásában. Minden, amit megtanulsz, tükrözi a legújabb gondolkodást és fejlesztéseket a Környezeti Földrajzban.

A diploma minden szintjén a helyi gyakorlati gyakorlatokat is hangsúlyozzuk. A Stirling környékén számos természeti környezet található, valamint könnyű hozzáférést biztosít a nagyobb városi és ipari központokhoz, új településekhez és vidéki településekhez.

A terepmunka

A kurzus egyik eleme a lakossági terepi osztály. Választhat, hogy Spanyolországba vagy Izlandra utazik.

Értékelés

Az értékelés egyenlegeket állít ki a tanfolyamon és a vizsgákon.

Külföldön tanulni

A környezeti földrajz jól megalapozott kapcsolatot tart fenn a kanadai Guelph Egyetemmel. A 3. év során egy vagy két félévre költheted a tanfolyamokat, amelyek egyenértékűek a Stirlingben levő tanfolyamokkal, így lehetőséget adva arra, hogy bővítse földrajzi és kulturális tapasztalatait.

Kapcsolatba lépni

Dr. Tom Bradwell

44 (0) 1786 46778

tom.bradwell@stir.ac.uk

Díjak - 2018/2019

  • Tengerentúli diákok (nem EU) 14.460,00 £
  • Skót és uniós diákok 1.820,00 £
  • Diákok az Egyesült Királyság többi részéből 9 250 £
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 20, 2018
Időtartam és Ár
This course is
On-line
Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
48 hónapok
Részidős
Nappali
Price
ár
1,820 GBP
Tengerentúli diákok (nem EU): 14.460 £ - skót és EU diákok: 1.820 £ - diákok az Egyesült Királyság többi részéből: 9 250 £
Locations
Egyesült Királyság - Stirling, Scotland
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Egyesült Királyság - Stirling, Scotland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt