BSc (Hons) A Környezeti Földrajzban és A Kültéri Oktatásban

University of Stirling

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BSc (Hons) A Környezeti Földrajzban és A Kültéri Oktatásban

University of Stirling

Áttekintés

Ha szeretne egy olyan tudományos tudományos fokozatot, amely kültéri tevékenységeket is tanít és irányít, ez az egyedülálló fokozat az Ön számára készült.

Tanfolyamunk összekapcsolja Környezetföldrajz-fokozatunk tudományos alapjait gyakorlati oktatással a vezetõ és vezetõ csoportokkal a szabadban, és oktatási tevékenységeket nyújt földrajzi és környezeti hangsúlyokkal. Terepi kurzusaink és gyakorlati tanításunk gyakorlati tapasztalatot fog nyújtani Önnek, és meg fogja érteni a földrajzi, a tájkép-evolúció, a környezetre gyakorolt ​​emberi hatások, a helyszíni készségek és a környezeti történelem alapvető kérdéseit.

Vezető hegymászó oktatóink és kültéri szakembereink megtanítanak Önnek a szabadtéri vezetést, a hegyi készségeket és a környezeti nevelést. Ezenkívül a hegyi vezetõi díjat is elnyerheti, amelyet a Mountain Training Association támogat. Ez egy fizikailag igényes tanfolyam, amely bizonyos szintű egészségügyi, fitnesz és mobilitást igényel.

A legfontosabb okok, hogy velünk tanulhassunk

# 1 Kombinálja tudományfokát a hegyi vezető díjat

# 2 Tapasztalja meg az ipari partnerekkel való együttműködést a diploma során

# 3 Izlandon vagy Spanyolországban lakóhelyi osztályt vehetsz

Tanfolyam részletei

Ezek a kurzusok közé tartozik a szilárd földrajz a környezeti földrajz együtt gyakorlati képzés a navigáció, hegyi veszélyek, a szabadtéri biztonság. Továbbá arra is felkészítjük Önt, hogy külső programokat tervezzen és szállítson környezeti és ökológiai tanulási eredményekkel.

Erős kapcsolatunk van a természetvédelemmel és a környezetgazdálkodással foglalkozó munkáltatókkal, így lehetőséget kap arra, hogy gyakorlati tapasztalatokat szerezzen az üzleti partnerekkel való együttműködésben a diploma során.

A szabadtéri oktatási komponensekben tanulni fog néhány brit felső hegymászó oktató és kültéri oktató. Az opcionális, de a mellékelt Nyári Hegyi Leader Díj megköveteli, hogy legalább 40 minőségi hegyi napot töltsön ki. Ez a fokozat magas szintű egészségügyi, fitnesz és mobilitást igényel, valamint elkötelezett a szabadtéri tevékenységek és a hegyi gyaloglás mellett.

Tanítás

Ötcsillagos kiválóságot kaptunk a QS World University 2017/18-as ranglistán.

Te fogsz tanítani egy keverék előadások, a területen és a laboratóriumi gyakorlati gyakorlatok és oktatóanyagok. Lehetőséged lesz arra, hogy munkastarabon alapuló tapasztalatodat szerezzen diplomád részeként, amely számít a fokozatos fejlődésednek.

A terepmunka

Számos időt töltesz a kivételes skót tájainkban, mind a helyszíni tanfolyamokon, mind a Mountain Leader-díjért.

A tanfolyam magában foglalja az opcionális ötnapos terepviszonyokat az Egyesült Királyságban a 2. évfolyamon és a 3. év opciós terepi osztályokat Spanyolországban vagy Izlandon. A költségek ezekre vonatkoznak, de támogatásban részesülnek.

A Kültéri oktatási modulokat elsősorban a lakóhelyi terepi órákon oktatják, amelyek Skócia egyik legszebb helyén zajlanak.

Értékelés

A tantervértékelések magukban foglalják a szabadtéri oktatási órák tervezését, terepi értelmezését és környezetvédelmi tanácsadási jelentések készítését. Ez nagyon releváns képzést nyújt a foglalkoztatáshoz, ahogyan tanulmányozza a diplomáját.

Külföldön tanulni

A Stirling-diákok számára rendelkezésre álló csere lehetőségek mellett a környezeti földrajz jól megalapozott csereprogrammal rendelkezik az egyetemekkel, beleértve a kanadai Guelph Egyetemet és az Alaszkai Fairbanks Egyetemet.

Erasmus-csere lehetőségeket is kínálnak az egyetemek Svédországban és Németországban. A 3. év során külföldön egy vagy két félórát tölthet le, ahol a Stirlingben vett tanfolyamokkal egyenértékű kurzusokat tanulhat, és lehetőséget kap a környezeti és kulturális tapasztalatok szélesítésére.

Tudjon meg többet a külföldi tanulmányokról.

Kapcsolatba lépni

Alistair Jump professzor, Természettudományi Kar

44 (0) 1786 467848

asjump@stir.ac.uk

Díjak - 2018/2019

  • Tengerentúli diákok (nem EU) 14.460,00 £
  • Skót és uniós diákok 1.820,00 £
  • Diákok az Egyesült Királyság többi részéből 9 250 £
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 22, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
48 hónapok
Részidős
Nappali
Price
ár
1,820 GBP
Tengerentúli diákok (nem EU): 14.460 £ - skót és EU diákok: 1.820 £ - diákok az Egyesült Királyság többi részéből: 9 250 £
Locations
Egyesült Királyság - Stirling, Scotland
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Egyesült Királyság - Stirling, Scotland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt