BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi Alapítvány éve

Általános információk

5 locations available

Program leírás

BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi Alapítvány éve

A BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi alapítvány év célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a számviteli és pénzügyi kulcsfontosságú szempontok ismeretének és megértésének fejlesztésében, és különösen azoktól, akik szakmai könyvelést kívánnak elszámolni és finanszírozni. Célja, hogy a hallgatók számára olyan tanulási tapasztalatot biztosítson, amely lehetővé teszi számukra olyan képességek kifejlesztését, amelyek hatékony számviteli szakembereket hoznak létre a mai változó üzleti környezetben. A tanterv, valamint a tanulás és tanítás stratégiáját vendégelőadások és "élő" workshopok egészítik ki, amelyek elősegítik a független tanulás előmozdítását és foglalkoztathatósági készségeik növelését a jövő számára. Ezt a tudást és készségeket tovább fejlesztik és bővítik az Alapítvány évének sikeres befejezése utáni években.

A képzési programot úgy tervezték, hogy az Alapítvány éve alapot nyújtson, amely magában foglalja mind az egyetemi, mind a szakmai / szakmai hozzá kapcsolódó tanulást, azoknak a pályázóknak, akiknek javítaniuk kell számviteli és pénzügyi ismereteiket és ismereteiket, valamint a kapcsolódó készségeket. Az év biztosítja a hallgatók számára a tudás és a megértés a kulcsfontosságú szempontok a számvitel és a pénzügyi egy üzleti környezetben, valamint a szükséges készségeket, hogy részt vegyenek az egyetemi számviteli és pénzügyi program 4., 5. és 6. szinten.

Az Alapítvány éve arra törekszik, hogy számítási készségeket fejlesszen ki azzal a céllal, hogy fejlessze a diákok könyvelését, üzleti matematikai ismereteit és készségeit oly módon, hogy ösztönözze a matematikát, mint a tantárgyak bizalmát és elismerését, biztosítva a hallgatók számára a számviteli és pénzügyi matematikai hátteret szint. Az Alapítvány Év is egy olyan írástudás-modult kínál, amely a 3. szintű felsőoktatásba lépő hallgatók támogatását szolgálja, akik számviteli és pénzügyi BSc-t kívánnak folytatni.

Az 1. év biztosítja a számviteli és pénzügyi alapok megértését az üzleti alapok mellett. A 2. és 3. év alapos ismereteket ad arról, hogy a vállalatok hogyan használják a számviteli és pénzügyi döntéseket, jelentést készítenek a bizonytalanság és a kockázati körülmények között. A program biztosítja a professzionális pályafutáshoz szükséges szellemi alapokat a gyorsan változó munkakörnyezetben, szigorú megközelítést az önismeretre és a személyes fejlődésre, valamint a munka világával és a munkahelyi tapasztalatokkal kapcsolatos jelenlegi igényekkel való jelentős expozíciót.

Ha üzleti diplomát vállal a University of Law Business School mellett az egyik brit egyetemen, akkor szintén jogosult lesz ingyenes mester ajánlatunkra. A foglalkoztathatósági kilátások maximalizálása érdekében az egyetemi diploma sikeres befejezése után további költségek nélkül léphet fel üzleti mesterképzésre.

Ez a fokozat ideális azoknak, akiket érdemes a számviteli, pénzügyi, könyvvizsgálati és adózási szakmai pályafutás. Kiváló alapot nyújt a számvitel és a pénzügyek területén, és alapja a posztgraduális vagy szakmai szintű számviteli vagy pénzügyi tanulmányoknak.

Dönthet úgy, hogy online tanfolyamot tart, az egyik brit campusunkban London Bloomsbury, Birmingham, Leeds vagy Nottingham területén.

Tanfolyam követelmények

  • 32 UCAS-pont egy A-szint egyenértékéből, vagy 40 UCAS-pont a két A-szint egyenértékéből. 5 GCSE az AC-n (9-4), beleértve az angol nyelvet, és a D / 4 vagy annál magasabb fokozatú matematika vagy azzal egyenértékű képesítés.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... Tovább

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Kevesebb
London , Leeds , Manchester , Berlin , Birmingham , London , London , Nottingham + 7 Több Kevesebb