Read the Official Description

BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi Alapítvány éve

A BSc (Hons) Számviteli és Pénzügyi alapítvány év célja azoknak a hallgatóknak, akik érdeklődnek a számviteli és pénzügyi kulcsfontosságú szempontok ismeretének és megértésének fejlesztésében, és különösen azoktól, akik szakmai könyvelést kívánnak elszámolni és finanszírozni. Célja, hogy a hallgatók számára olyan tanulási tapasztalatot biztosítson, amely lehetővé teszi számukra olyan képességek kifejlesztését, amelyek hatékony számviteli szakembereket hoznak létre a mai változó üzleti környezetben. A tanterv, valamint a tanulás és tanítás stratégiáját vendégelőadások és "élő" workshopok egészítik ki, amelyek elősegítik a független tanulás előmozdítását és foglalkoztathatósági készségeik növelését a jövő számára. Ezt a tudást és készségeket tovább fejlesztik és bővítik az Alapítvány évének sikeres befejezése utáni években.

A képzési programot úgy tervezték, hogy az Alapítvány éve alapot nyújtson, amely magában foglalja mind az egyetemi, mind a szakmai / szakmai hozzá kapcsolódó tanulást, azoknak a pályázóknak, akiknek javítaniuk kell számviteli és pénzügyi ismereteiket és ismereteiket, valamint a kapcsolódó készségeket. Az év biztosítja a hallgatók számára a tudás és a megértés a kulcsfontosságú szempontok a számvitel és a pénzügyi egy üzleti környezetben, valamint a szükséges készségeket, hogy részt vegyenek az egyetemi számviteli és pénzügyi program 4., 5. és 6. szinten.

Az alapítványi év célja számviteli készségek fejlesztése azzal a céllal, hogy a hallgatók könyvelését, üzleti matematikai ismereteit és készségeit olyan módon fejlesszék ki, amely ösztönzi a matematika bizalmát és felértékelődését mint tantárgyat, így biztosítva a hallgatók számára a számviteli és pénzügyi alapképzéshez szükséges matematikai hátteret . Az Alapítvány éve olyan írástudási készségeket is kínál, melynek célja, hogy támogassa a 3. szintű felsőoktatásba lépő hallgatókat, akik a számviteli és pénzgazdálkodási oklevelet kívánják elérni.

Az 1. év alapos ismereteket nyújt a számvitel és a finanszírozás alapjairól az üzleti alapok mellett. A 2. és 3. évek mélyreható ismeretekkel rendelkeznek arról, hogy a vállalatok hogyan használják a számviteli és pénzügyi döntéseket, a bizonytalansági és kockázati körülmények között jelentik a teljesítményt. A program biztosítja a szakmai karrierhez szükséges szellemi alapokat egy gyorsan változó munkakörnyezetben, az önismeret és a személyes fejlődés szigorú megközelítésével, valamint a munka világával és a jelenlegi munkahelyi tapasztalatai által támasztott jelentős kihívásokkal.

Ez a fokozat ideális azok számára, akik érdeklődnek a jövő szakmai karrierje a számvitel, pénzügy, könyvvizsgálat és adózás. Kiváló alapot nyújt a könyveléshez és pénzügyekhez, és alapot nyújt a számviteli vagy pénzügyi továbbtanuláshoz posztgraduális vagy szakmai szinten.

Tanfolyam követelmények

  • 32 Az UCAS pontot egy A-szint vagy 40 UCAS-pont egyenértékéből két A-szint egyenértékéből állít. 5 GCSE az AC (9-4), beleértve az angol, és a D / 4 vagy magasabb fokozatú matematika vagy azzal egyenértékű képesítés.
Program taught in:
Angol

See 14 more programs offered by The University of Law Business School »

Last updated April 3, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
13,500 GBP
2018 szeptember: London Bloomsbury £ 9,250 (UK / EU) £ 13,000 (INT)
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019