Bűnüldözési és Bűnügyi Nyomozás Alapítványi évvel

The University of Law

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Bűnüldözési és Bűnügyi Nyomozás Alapítványi évvel

The University of Law

Bűnüldözési és bűnügyi nyomozás alapítványi évvel

A BSc (Hons) bűnüldözési és bűnügyi nyomozás 4 éves végzettségű diákok számára, akik karriert kívánnak folytatni a rendőrségben vagy a szélesebb bűnügyi nyomozás és a biztonsági szektorban. A BSc gyakorlati szempontból a foglalkoztathatóságot integrálva a tanfolyamba. Nagyon magas színvonalú szemtől-szembe járó tandíj. A modulokat elsősorban szakképzett ügyvédek vagy ex-rendőri szakemberek szállítják. A diákok számos fontos témát tanulmányoznak a bűnözés, a kriminológia, a jog, a kapcsolódó pszichológia és a bűnügyi nyomozás területén, és megszerzik azokat a alapvető készségeket, amelyek kritikus fontosságúak a munkahelyi rendőrségi és bűnügyi nyomozás szempontjából. A 2. és 3. évben a lehetőségek közül kis választási lehetőségek állnak rendelkezésre, de a program célja, hogy kohéziós és széles körű alapot nyújtson, ami maximalizálja a foglalkoztatási lehetőségeket. A kurzus tanévenként két félévre kerül. A képzési programot úgy alakították ki, hogy az alapítvány éve alapot biztosítson a pályázóknak, akiknek tudásuk és megértésük fejlesztésére van szükségük, valamint a 4., 5. és 6. szinten való részvételéhez szükséges készségekkel. A diákok kidolgozzák a kritikus tanulási készségeket, a fokozat következő szintjére, és végső soron ezek további vizsgálatra vagy foglalkoztatásra való felkészítésére. Ennek a 4 éves programnak a végén a hallgató a tágabb értelemben vett rendszerszintű, nemzeti és transznacionális színtéren jól érthető lesz. A különböző témákra kiterjedően foglalkoznak a hírszerzés és a biztonság, a csalás és a pénzügyi bűnözés, a nemzetközi háborús bűnök és az emberi jogok vizsgálata. Emellett készségeket szerezhetnek a bűnügyi pszichológia, a bizonyítékok és az eljárások, az alkalmazott büntetőjog területén, és széles körű megértést nyerhetnek a bűnözéssel és annak a társadalomra gyakorolt ​​hatásával kapcsolatban.

Tanfolyam követelmények

Azok a pályázók, akik 48 UCAS Pontot kapnak legfeljebb 3 A szinttől vagy azzal egyenértékű képzettségtől, valamint G / C osztályú GCSE Maths D / 4 és GCSE angol nyelvű C / 4 osztályon, sikeres interjú után egy akadémiát kapnak az elismerések részeként a folyamat, amely szemtől szemben vagy telefonon / skype-en keresztül történik. Nem szabványos alkalmazási útvonal is rendelkezésre áll. Minden olyan pályázó, akinek nincsen vagy korlátozott formális képzettsége, központilag kell meghívnia a saját számítástechnikai és írástudási teszt elvégzésére (GCSE matematikai és angol nyelvű, D / 4 és C / 4 évfolyamokon), valamint formális arccal -interjú interjú. 2 év megfelelő munkatapasztalatot kell biztosítani egy teljes önéletrajzban és egy hivatkozásban. A 18. életévüket be nem töltött hallgatók, de legfeljebb 17 évesek, pályázhatnak.

Nemzetközi: Az IELTS 6.0-es vagy annál magasabb nyelvi szint, minden egyes komponens esetében legalább 5,5.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve July 1, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 1, 2018
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
9,250 GBP
Egyesült Királyság / EU 9 250 £ évente. Nemzetközi £ 13,000 évente. A díjak lezárultak a jövőbeli tanulmányi évekhez, azaz a hallgató minden évben ugyanazt az árat fizeti.
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 1, 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 1, 2018
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt