Hivatalos Leírás

BSc Pénzügy (Hons)

A folyamatos eurózóna kötvénykibocsátás egy kihívásokkal teli és izgalmas lehetőséget, hogy tanulmányozza a pénzügy, a téma áll a középpontban kiterjedt jelenlegi vitában. Fokozott figyelmet a hiányosságok a pénzügyi rendszer is felhívta a figyelmet, hogy a követelmény az új generációs kockázat tudatában, képzett menedzserek, hogy értik a pénzügyi eszközök és piacok futtatni hatékony műveletek során az első, középső és hátsó irodai környezetben.

Ez a program az Ön számára a lehetőséget, hogy hasznosítani lehessen ezeket a lehetőségeket, feltéve, ha egy szigorú, mégis praktikus tanulmányi program célja, hogy felkészítse Önt a hatékony munkahelyi teljesítmény pénzintézeten belül.

A Chartered Financial Analyst minősítést világszerte ismert és elismert. Míg a kivételek nem lehetséges, ez a program célja, hogy fedezze legalább 70% -át a Level 1 végzettség, ezáltal felszerelésében Ön számára a tudást, hogy megkönnyítse áthaladó ez a vizsga Érettségi után.

A célja a program:

  • Felkészülni a karrier a pénzügyi szektorban
  • Fejleszteni a gyakorlati és elméleti tudást a pénzügyek keretében a globális gazdaság
  • Hogy felvértezzük Önt a szükséges készségek komplex és változó üzleti környezetben.

Belépési követelmények

A pályázóknak rendelkezniük:

300 UCAS pontokat

Legalább két teljes A-level vagy azzal egyenértékű Btec.

PLUS legalább érettségivel matematika grade B és GCSE English minőségű C.

  • Felhívjuk figyelmét, hogy a kulcsfontosságú készségek: számalkalmazás és Kommunikációs nem fogadják helyett érettségi matematika és angol nyelven.
  • A pályázóknak a szakmai képesítések és / vagy négy vagy több év teljes munkaidős szakmai tapasztalattal kell tekinteni egyéni alapon.
  • A pályázóknak, akik nem az angol az anyanyelve szükség IELTS 6.0 (minimum 5.5 minden készség) vagy azzal egyenértékű minősítés más Secure angol nyelvi teszt.

Értékelés

A vizsgálatok és a tanfolyam feladatokat, beleértve a disszertáció összpontosítva mind minőségi, mind mennyiségi szempontból a gyakorlati befektetési probléma.

Szakmai elismerést

Felszerelése Ön számára a tudást, hogy segítse a múló 1. szint a Chartered Financial Analyst minősítést.

Karrier lehetőségek

Diplomások is munkába állását, a számviteli és pénzügyi osztályai, a pénzügyi szolgáltatási szektor, non-profit szervezetek és az állami gyakorlat cégek a minősített és mérlegképes könyvelők.

Elhelyezkedés

Greenwich Campus

Program oktatási nyelve:
Angol

58 további kurzus University of Greenwich »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
11,200 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date