BSc (Hons) IT menedzsment vállalkozások számára

Általános információk

Program leírás

A vezető globális blue-chip munkáltatókkal együttműködésben kifejlesztett e fokozat célja az „ideális diplomás” létrehozása, akinek képességei az üzleti élet és az informatika közötti kihívásokkal teli középteret fedik le.

Megtanulja a technológia alkalmazását a modern munkahelyen a különféle iparágakban. Minden, amit az ITMB fokozaton teszünk, a gyakorlat alkalmazására összpontosít, amely lehetővé teszi, hogy megértse az iparág valós kihívásait.

A következő tanfolyamok érhetők el:

Fokozat címe

tartam

UCAS kód

BSc (Hons) Információs technológia menedzsment vállalkozások számára

3 vagy 4 év

GN51

BSc (Hons) Informatikai menedzsment ipari tapasztalattal rendelkező vállalkozások számára

3 vagy 4 év

GN5C

A kurzus kiemeli

  • Az ITMB elhelyezésben részt vevő hallgatók 100% -a első vagy felső második osztályos végzettséget ért el 2015 és 18 között.
  • Ezt a kurzust több mint 60 blue-chip munkáltatóval fejlesztették ki, köztük a Credit Suisse, a Hewlett Packard, az IBM, a Microsoft és a SAS.
  • Az ITMB elhelyezésben részt vevő hallgatók a legmagasabb átlagos elhelyezési fizetést a 2019-2020-ban 19 300 GBP-n kapják.
  • A programhoz való csatlakozáshoz nincs szükség korábbi technológiai tapasztalatra - csupán az innováció és a kreativitás kihasználásának szenvedélye az informatikai irányítás javítása érdekében.

128189_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgIrányba / Unsplash

Mit fogok tanulni?

A projektmunka integrálja az üzleti és informatikai tevékenységeket az ITMB végzettségében. Jelenlegi első éves integráló csapatprojektünket a Credit Suisse támogatja, és próbára teszi képességeit egy valódi üzleti probléma megoldására szolgáló alkalmazás fejlesztésében. Amellett, hogy alapítványi szintű informatikai kurzusokat folytat, marketing, közgazdaságtan és munkapszichológia kurzusokat fog tanulni. Az első tanév végéig két munkáltatói vitrán bemutatja a csapatprojektjét a munkaadóknak, és részt vett olyan készségek ülésén, amelyeket olyan cégek tartottak, mint például a KPMG, a Deloitte és a Bank of America.

A második év folyamán üzleti elemzést, digitális stratégiát, felhasználói élménytervezést és adatelemzést fog tanulni. Jelenlegi második éves projektünket a Proctor és a Gamble támogatja, ahol feladata lesz egy éven át tartó csapat tanácsadási projekt vállalása, amelynek eredményét mindkét félév végén bemutatják a munkaadóknak.

Az opcionális munkahelyi gyakorlat valós tapasztalatokat kínál innovatív szervezetekkel. A korábbi ITMB hallgatók többek között a Morgan Stanley, a Credit Suisse, a Deloitte, a PWC, az IBM, a Microsoft, a Vodaphone, a Medallia és a Bank of America befejezték a gyakorlatot.

Az elmúlt év mélyreható képet nyújt a nagy adatokról és az üzleti elemzésekről, az informatikai kockázatokról és az architektúráról. Gyakorlati ismereteket szerezhet az üzleti informatikai architektúrák tervezésében és alkalmazásában az IBM-rel kifejlesztett központi egység révén, amely esettanulmányt készít a globális technológiai óriás cégétől. Ön vállalja a saját utolsó év kutatási projektjét.

Mit mondnak a hallgatóink?

„Az ITMB volt a tökéletes módja annak, hogy kapcsolatba lépjenek az Egyesült Királyság különböző vállalatainak munkáltatóival. Ez egy igazán jó tanfolyam volt a szakmai gyakorlat megszerzése szempontjából is - 90% -unk befejezte a gyakorlatot a harmadik évben, ami nagyszerű volt a csapatmunka fejlesztése és az önmagam bemutatása szempontjából. Ez a 4 év volt életem legjobb tapasztalata - sokat nőtem fel emberként és kölcsönhatásba léphetek a különböző kultúrákkal. ”

Ioana Marinescu, a BSc ITMB diplomája most a Microsoftnál dolgozik

Végzős karrier lehetőségek

A közelmúltban az ITMB diplomások az Amazon, a Bank of America, a Credit Suisse, a Deloitte, az IBM, a JP Morgan, a KPMG és a Procter & Gamble elemzői, valamint üzleti elemzők, adatanalitikai tanácsadók, IT-projektek menedzserei, IT-stratégiai tanácsadók és webszolgáltatások fiókkezelői.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK.

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK. Kevesebb