BSc (Hons) A Biológiában

University of Stirling

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BSc (Hons) A Biológiában

University of Stirling

Áttekintés

Érdekli az állatok viselkedésének fejlődését, a növények genetikai tervezését vagy a molekuláris és sejtbiológia rejtett világait? Kíváncsi vagy, hogy a növények és az állatok miként reagálnak az éghajlatváltozásra?

Tanfolyamunk megtanítja az élet teljes körét: a baktériumból a kék bálnákig, az enzimektől az ökoszisztémákig. Az első két évben megmutatjuk Önnek a Biológia legszélesebb körű perspektíváját, mielőtt Ön érdekeire szakosodott. Ahogy fejlesztette gyakorlati készségeit, akkor részt vesz a kutatásban, és lehetőséget ad arra, hogy hozzájáruljon a biológiai felfedezésekhez.

A Skócia környékén végzett terepmunka mellett egy inspiráló 10 napos terepi tanfolyamot is folytathat a franciaországi Cévennes Nemzeti Parkban, az UNESCO óriási biológiai sokféleséggel és vad hegyi szépséggel. Külföldön is tanulhat az észak-amerikai, ausztrál és az európai egyetemekkel kialakított jól megalapozott kapcsolataink révén.

A nemzetközi kutatásban tevékenykedő munkatársaink biztosítják, hogy rendelkezzenek a biológia különböző karrierjéhez szükséges készségekkel és részletes ismeretekkel.

A legfontosabb okok, hogy velünk tanulhassunk

# 1 Stirling a tökéletes hely a biológiának a vad tájra és élőhelyekre való eljuttatásához

# 2 Diákjaink 90% -os elégedettséggel rendelkeznek tanfolyamunkon. (UNISTATS 2016)

# 3 A természetvédelemmel és a környezetvédelmi szervezetekkel való kapcsolattartásunk valósághű karriertudást biztosít

Tanfolyam részletei

A laboratóriumi és a terepi készségek elsajátítása a biológia egész területén, a sejtbiológiától a fiziológiától az ökológiáig terjed.

Az 1-4. Félév során a sejtmikória, az élettan, a gének és az evolúció, az ökológia és a biológiai sokféleség moduljait veszik. Megtanulhat gyakorlati készségeket a természettudományok és a kvantitatív technikák, és megteszik az ökológia és azonosítási készségek területén. Emellett választhat az Ecosystem, Environmental and Aquatic Sciences által kínált modulok közül.

Az 5-6. Félév során a növényi ökológiában és a fiziológiában egy központi modulot vesz fel, és az állat- és az emberi biológiában számos lehetőséget választ.

A 7-8. Szemeszterben a speciális félmodulok kínálata lehetővé teszi, hogy szakosodjon egy olyan biológiai területre, amely különösen érdekes. Ön egy független kutatási projektet és tanulmányt végez négy vagy hat fejlett modul között számos lehetőség közül.

A záróéves projektek a diplomaink kihívást jelentő, mégis értékes részét képezik. Az elmúlt években a Biológia tanfolyamon tanuló diákok az állattenyésztés, a növényi élettan és az ökológia, az állati ökológia, a molekuláris sejtbiológia, a parazitológia, a molekuláris és a populációs genetika széles körű szakterületén végeztek projekteket. Néhányan olyan jóak voltak, hogy megjelentek. A projekteket személyzetünk felügyeli, de külső szervezetekkel együtt is elvégezhető.

Tanítás

Ötcsillagos kiválóságot kaptunk a QS World University 2017/18-as ranglistán.

Tudományos munkatársaink részt vesznek a nemzetközi kutatásokban, így tanításunk tükrözi a legújabb biológiai gondolkodást és tudást. Megtanulhatok előadásokon és gyakorlati órákon, oktatóprogramokon, szemináriumokon, számítógépes tanuláson, vezetett olvasmányokon és kutatásokon keresztül. Ötcsillagos kiválóságot kaptunk a QS World University 2017/18-as ranglistán.

A terepmunka

A kurzus a 2. évfolyamon kötelező Skóciában, valamint a 4. évfolyamon a szabadon választható nemzetközi terepi órákon. A terepen a diákok megtanulják az adatgyűjtés, az azonosítás, a kísérleti tervezés, az adatelemzés és a bemutatás technikáját.

Egy 10 napos terepi osztály az ökológia és az állati biológia területén a Cévennes-ben, Franciaországban, egy rendkívüli természeti szépségű és hatalmas biológiai sokféleséggel megőrzött hegyvidéki táj mentén zajlik. Az ott élő organizmusok több mint 2300 virágzó növényfajból, 2000 gerinctelen fajból és 300 gerinces fajból állnak. Ezek közül kiemelkedik a vaddisznó, a vidra, a keselyű és a szürke farkas. A régió példája az ember és a természeti világ mély történelmi kapcsolatának, és az UNESCO világ bioszféra rezervátumának és világörökségi helyének tekinthető.

Egy másik történik Gabonban, ahol a University of Stirling i University of Stirling hosszú története van a trópusi természetvédelmi biológiának és gazdálkodásnak a tanulmányozásában és gyakorlatában.

Értékelés

A modulokat a tanfolyam és a vizsgák kombinációjával értékelik a félév során. Számos modul esetében a tanfolyami pontszámok 40-50 százalékkal járulnak hozzá a végeredményhez, de néhány modul esetében ez akár 100 százalék.

Külföldön tanulni

Külföldön tanulhat az észak-amerikai, ausztrál és az európai egyetemekkel kialakított jól megalapozott kapcsolataink révén.

Kapcsolatba lépni

Dr. Charles Eliot Timothy Paine

44 (0) 1786 467785

cetpaine@stir.ac.uk

Díjak - 2018/2019

  • Tengerentúli diákok (nem EU) 14.460,00 £
  • Skót és uniós diákok 1.820,00 £
  • Diákok az Egyesült Királyság többi részéből 9 250 £
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve May 20, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
48 hónapok
Részidős
Nappali
Price
ár
1,820 GBP
Tengerentúli diákok (nem EU): 14.460 £ - skót és EU diákok: 1.820 £ - diákok az Egyesült Királyság többi részéből: 9 250 £
Locations
Egyesült Királyság - Stirling, Scotland
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Egyesült Királyság - Stirling, Scotland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt