BSc (Hons) üzleti menedzsment az Alapítvány Évével

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Töltse le a tájékoztatót

A Regent üzleti tevékenységet jelent

Minden szervezetnek hatékony irányításra van szüksége. Az üzleti menedzsment BSc (Hons) az alapítási évvel segít a karrier kialakításában globális lehetőségekkel.

Ki lesz téve a kulcsfontosságú fogalmaknak olyan területeken, mint az emberkezelés, az üzleti jog, a marketing, a stratégiai menedzsment, az információs rendszerek és a nagy adatok, a projektmenedzsment, a pénzügyek és az innováció, valamint a vállalkozás.

Ezenkívül a kurzus befejezése után megkapja a CMI 5. szintű vezetői és menedzsment diplomáját (jóváhagyásra kötelezve), amely lenyűgöző kettős díjat nyújt.

Üzleti menedzsment szakterületek

Az üzleti menedzsment BSc (Hons) mellett számos specialitást vagy Pathways * kínálunk, amelyekre jelentkezhetnek:

Emberek menedzsmentje UCAS kód N520
Ellátási lánc UCAS kód: N530
Pénzügy UCAS kód N540
értékesítés UCAS kód N550
Kiskereskedelem UCAS kód N560

* Az Pathways külön UCAS-alkalmazás szükséges, a fenti kódok felhasználásával.

Miért van üzleti menedzsment fokozat?

Az üzleti menedzsment képesítése nyitja az ajtót, nélkülözhetetlen, ha üzleti karriert kíván folytatni, saját vállalkozást indítani, vagy további sikereket szerezni a jelenlegi munkáltatójával vagy karrierjével.

A foglalkoztathatóság fejlesztése kulcsfontosságú, a kurzus célja az üzleti környezet megértése a helyi, nemzeti és nemzetközi összefüggésekben.

Emellett fejleszti a keresett kompetenciákat a kommunikációban, az adatok elemzésében, a csoportmunkában és a problémamegoldásban.

Miért a Regent College London ?

  • Magasan képzett előadók csoportos és egyszemélyes támogatást kínálnak, biztosítva, hogy bármikor elérhesse a sikerhez szükséges segítséget és tanácsokat, amikor szüksége van rá.
  • Az ipar és az üzleti vállalkozások vendégelőadói, amelyek lehetővé teszik, hogy kérdéseket tegyen fel, vegyen részt a vitában, és részesüljön tudásuk, tanácsadásuk és útmutatásaik előnyeiből.
  • Rugalmas tanulási lehetőségek, ideértve a nappali, esti és hétvégi ütemterveket, amelyek lehetővé teszik, hogy a tanulmányait személyes és / vagy szakmai kötelezettségeihez igazítsa.
  • Kis osztályok, amelyek biztosítják, hogy teljes mértékben vegyenek részt és élvezhessék kivételes oktatócsoportunk teljes figyelmét.
  • Központi elhelyezkedés, kiváló könyvtári és informatikai lehetőségekkel, Wi-Fi-vel és jól felszerelt oktatási, tanulási és tanulási területekkel, London nyüzsgő nyugati részének szívében.

Progresszív lehetőségek

A BSc (Hons) Business Management tanfolyamunk célja az üzleti funkciók széles körű megértése az üzleti és kereskedelmi világban.

Önnek lehetősége van arra is, hogy Pathways az egyedi Pathways az üzleti területeken, ha szeretné.

A tanfolyam útvonalat kínál az általános menedzsmenthez, valamint a szakterületekhez, mint például az üzleti számvitel és pénzügy, a vállalkozás, az emberi erőforrás menedzsment, az üzleti jog, a marketing, a kiskereskedelem vagy az ellátási lánc menedzsmentje.

A tudományos és ágazatspecifikus tudás elősegítésén túl a program célja a foglalkoztathatósággal kapcsolatos kulcsfontosságú készségek fejlesztésének támogatása, mint például a kritikus gondolkodás, a problémamegoldás és az adatok elemzése.

Összességében a kurzus célja, hogy alapvető értékelést kapjon a készségek fejlődéséhez és a változó munkavilághoz való alkalmazkodáshoz szükséges képességeinek felméréséhez.

Mit tehetek ezzel a képesítéssel?

A vállalkozók és a vezetők működésének szélesebb megértése által támasztott szaktudással rendelkező diplomások versenyelőnyhöz jutnak, amikor belépnek a foglalkoztatásba vagy önfoglalkoztatóvá.

Ez a tanfolyam felkészíti Önt, hogy belépjen számos üzleti szerepbe az állami, magán- és önkéntes szektorban.

Egyes diplomások dönthetnek úgy, hogy további tanulmányokat folytatnak olyan témákban, mint például a marketing, pénzügy, humán erőforrás, számítástechnika és nemzetközi üzleti menedzsment, annak érdekében, hogy fejlesszék szakértelmüket egy adott üzleti területen. Egy másik lehetőség a MBA hallgatás.

Belépési követelmények

  • UCAS-pontok: 48
  • 3. szint: Bármely tantárgy elfogadható
  • GCSE-k: Öt a C vagy annál magasabb / 4–9
  • IELTS: 5.0, legalább 4,5-rel bármely sávban (nem anyanyelvűek)

Ha nem tanulmányozta a GCSE / A-szinteket, és nem hagyományos belépési képesítéssel vagy releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik, örömmel mérlegeljük jelentkezését. A felvételi folyamat részeként részt kell vennie egy interjún.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Tovább

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Kevesebb
Wembley , London , London , Borona , London + 4 Több Kevesebb