Hivatalos Leírás

Ez a program tanítják az EAE

Kitüntetéses diplomát üzleti menedzsment nem elengedhetetlen azok számára, akik karriert az üzleti életben, vagy azok számára, akik hozzáférhetnek a magasabb szintű felelősség a jelenlegi munkahelyén. A BSc (Hons) Business Management a Bolton Business School egy erős alapot egy sor modern üzleti menedzsment tantárgyak, és lehetővé teszi, hogy összpontosítson egy üzleti specializálódás Ebben az utolsó évben. Meg lehet tanulmányozni a teljes munkaidőben (3 év) vagy részmunkaidős (4,5 év) alapján és modulok kínálnak az esti, valamint a napos idő.

A kurzus

A foglalkoztathatóság egyik legfőbb eleme a programnak, és valós esettanulmányok, meghívott előadók és ipari látogatások segít megérteni az üzleti környezet és a munkaadók igényeinek.

Különleges képességek

  • Ez a program egy vibráló Business School környezetben.
  • A tanítás által végzett rendkívül lelkes és támogató csapat, különleges szaktudással rendelkező számos témakörben, és szoros kapcsolatban áll az üzleti és az ipar.
  • Kortárs kutatási használatával tájékoztatják a tanítási gyakorlat, annak érdekében, hogy megkapjon egy robosztus tudományos hátteret területén a Business Management.
  • Természetesen anyag hozzáférhető az interneten, amely lehetővé teszi, hogy készítsen otthoni munka, és annak biztosítása, hogy a kategóriájában tanulás nagyon interaktív.
  • Az egyetem kiváló 24/7 könyvtár és informatikai eszközök, WiFi és jól felszerelt tanulási területeken.

Mit fog tanulni

A különböző tanítási és tanulási módszereket alkalmaznak az egész programot. Ezek között előadások, szemináriumok, kiscsoportos oktatóprogramok és műhelyek. Ezen felül, helyszíni látogatások, meghívott előadók és projektek lehetővé teszi, hogy tanulni közvetlenül iparági forrásokból.

Lesz fejleszteni a szellemi képességei elemzése, értékelése és szintézise, ​​amelynek végén az utolsó évben dolgozat. Ön is szert tudományos, szakmai és élethosszig tartó tanulási készségek, amelyek alátámasztják a pályaválasztás és üzletfejlesztési, valamint felkészülni a további vizsgálat.

Lesz fejleszteni a személyes szinten, és átveheti a gyakorlati és átváltható szaktudás mint a függetlenség és csapatmunka, kommunikáció, szervezés és időgazdálkodás, numerikus készségek és kompetencia az információs technológia.

Mit fog tanulni

Sorozatán keresztül modulok, akkor kapnak egy szélesebb ismerete szervezetek, azok kezelése és a külső környezetet, amelyben működnek.

Level 1 (HE6)

Tudományos és szakmai ismeretek; Gazdasági jog; Business Economics; Marketing alapelvek; Pénzügy Üzleti; Ügyvezető Emberek.

Level 2 (HE6)

Munkavállalási készségek; Szervezeti magatartás; Operations Management; Fogyasztói magatartás; Vállalkozói; Kutatási módszerek a Business.

Level 3 (HE6)

Modulok: Értekezés (dupla modul); Stratégiai menedzsment.

Option modulok (válasszon 3): Global Marketing; Nemzetközi Emberi Erőforrás Menedzsment; Információs rendszerek az üzleti stratégia; Pénzügyi Beszámolási for Management; Supply Chain Management; Munka és a munkaviszonyt.

Belépési követelmények

260 UCAS pontok legalább két, de előnyösen három, A2-szintek (vagy azzal egyenértékű) bármely egyénekben.

Önnek is van öt GCSEs fokozatba C vagy annál magasabb (vagy azzal egyenértékű), beleértve az angol.

Ha az angol nem az első nyelv, akkor is általában szükség IELTS 6.0 (vagy azzal egyenértékű). Ha nem rendelkezik a szükséges angol szintet, akkor angolul tanulni velünk IELTS 4.0 (vagy azzal egyenértékű).

Ha nem felel meg a felvételi követelményeket a kurzus kérjük, fontolja meg FdSc Business Management alapítvány diplomát.

Program oktatási nyelve:
Angol

9 további kurzus University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre »

This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
3 - 5 Év
Nappali
Price
9,000 GBP
teljes munkaidőben, 6,000.00 GBP részmunkaidős - UK / EU; 11,250.00 GBP teljes munkaidőben - International
Helyszínek szerint
Dátum szerint