BSc és mérnöki benne

Általános információk

6 locations available

Program leírás

Agglegény

Az Institute of Information Technology általában azt akarja, hogy anyagi igényeinek kielégítésére valamennyi vállalat és biztosítani kiterjesztett foglalkoztatási lehetőségek. Így az összes lehetőséget a mai informatikai és digitális természetesen integrálható a tananyag SUPINFO:

Egyértelmű tananyag, egyszerűen és rugalmasan igazodik minden profilok,
az egyetemen, vagy távolról

Minden tanév lehet tenni egy másik iskola SUPINFO globális hálózat vagy távolról Virtuális Campus. A tanév tervezett november elején minden évben, kivéve a távolsági tanfolyamok segítségével Virtuális Campus, ahol két áramlás lehetséges szeptemberben és márciusban. Mert parralèlles felvételi Bac 1, 2 és 3, up-to kötelező szintű számítógép-tudományi előre ütemezett vissza októberben, felár nélkül.

A program átfogó és tartalmazza a különlegességeket, amelyek a digitális ma: szoftverfejlesztés, rendszerek és hálózatok, mesterséges intelligencia, az adatok elemzése, internetes technológiák, objektumorientált programozás, üzleti intelligencia, ERP, multimédia, stb Tevékenysége révén az oktatási laboratóriumok alapján a világ vezetői az informatikai ipar (Microsoft, Cisco, Oracle, az Apple, az IBM, a Mandriva, Sun), a hallgatók szert korán mind a gyakorlati és pragmatikus értelemben, hanem a képes továbbítani a tudás, amely népszerű a vállalkozások számára.

Utoljára frissítve okt. 2015

Az iskoláról

SUPINFO is a private institution of higher education founded in 1965,recognized by the French state and the world leaders in the computer industry.

SUPINFO is a private institution of higher education founded in 1965,recognized by the French state and the world leaders in the computer industry. Kevesebb
Brüsszel , Bordeaux , Clermont-Ferrand , Caen , Párizs , Grenoble + 5 Több Kevesebb