BSW a szociális munkában

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A szociális munka Bachelor célja, hogy felkészítse a hallgatókat a belépő szintű szakmai szociális munkára és a posztgraduális tanulmányokra. A hallgatók elsajátítják az emberi viselkedés ismereteit és fejlesztik az egyének, családok, kis csoportok, szervezetek vagy közösségek segítéséhez szükséges készségeket a sokszínű társadalomban.

A hallgatók saját erősségeikkel és a különféle közösségek erősségeivel foglalkoznak. A program a társadalmi igazságosság és az emberi jogok előmozdítása érdekében hangsúlyozza a sokszínűség kereszteződéseit helyi és globális kontextusban.

Program előnyei

A Szociális Munka Bachelor programját a Szociális Munka Oktatás Tanácsa akkreditálta, biztosítva a program kiválóságát a hallgatók felkészítésében a jövőbeli foglalkoztatáshoz. A hallgatók tagságot kaphatnak a Szociális Munkavállalók Országos Szövetségében.

Karrierlehetőségek

A Szociális Munka Bachelor felkészíti Önt karrierre az alábbi területeken:

  • Mentális egészség
  • Egészségügyi szolgáltatások
  • Szerhasználat
  • Iskolai szociális munka
  • Helyi, állami és szövetségi kormány

kiskorúak

  • Szociális munka

Ajánlólevél

„Szeretem a sokféleséget és a kultúrákat, amelyek északkeleti részén felkarolódnak. Hogy képes legyen ezeket a kultúrákat egy közösségbe kovácsolni - erről szól a szociális munka. ” - Stephen Joseph "

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Tovább

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Kevesebb