Hivatalos Leírás

BSc Computing & IS

&nbsp

Az ilyen mértékű megadja az alapvető készségek szükségesek, hogy lesz egy információs rendszerek szakember. Most megtudhatod, hogyan kell bekapcsolni egy javaslatot egy működő rendszer, amely képes fejleszteni és növekedni, hogy megfeleljen az új és változó igényeket.

Ez a célja a mértéke, hogy kapsz egy nagy elismerését a téma, nem csak, hogy értik a meglévő kereskedelmi módszerek, így a megértést és
tudás alkalmazkodni és fejlődni, hogy megfeleljen a készségeket, amelyekre szükség lesz a huszonegyedik században.


Kinek jó ez?

Ez a fokozat célja a számos diák, beleértve azokat, akik:

• szeretnének egy diplomát nemzetközi tekintéllyel alapuló szilárd számítástechnikai és matematikai keretrendszer

• kívánnak egy számítástechnikai és információs rendszerek professzionális

• fejleszteni kívánják készségek és a megértés különböző aspektusait a számítástechnika, mint például a számítógépes rendszerek fejlesztése, adatbázis-kezelő rendszerek, e-kereskedelem, a számítógépes biztonság és a szoftver kezelése.Jellemzői a fokozat

Az ilyen mértékű ad nagy hangsúlyt fektet, hogy csökkentse a szakadék a megértés és a kommunikáció a technikai számítástechnikai szakemberek és üzleti menedzsment.

Ez megadja a képességet, hogy vezetővé váljon, a szakmailag illetékes vezető, aki képes megérteni gazdálkodási követelmények a szervezet üzleti feltételek és vezet a csapat a műszaki szakemberek abban, hogy IS megoldásokat, amelyek megfelelnek az ilyen igényeket.

8 további kurzus St Martin’s Institute of Information Technology »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date