Hivatalos Leírás

bsccivileng201Kap mind a főiskolai és egyetemi mérnöki diploma mindössze öt év alatt. MSOE az egyetlen egyetem az állam kínál egy ötéves, gólya-to-mester program mérnöki

Kap mind a főiskolai és egyetemi mérnöki diploma mindössze öt év alatt. Az MSOE az egyetlen olyan egyetem az államban, amely ötéves, újonc-mester programot ajánl fel az építőmérnöki szakban. Az MSOE-nál az építőmérnöki tanfolyam széles körű oktatást biztosít az egyes építőmérnöki területek hagyományos területein: építőmérnöki, környezeti mérnöki, vízgazdálkodási, szállítási, építési, felmérési és geotechnikai mérnöki. A hallgatók majd szert alapos jártasság és készségek kialakítása az egyik a három területen:

 • Magasépítés: Design a struktúrák és az épületek, hidak, gátak és egyéb infrastrukturális elemek
 • Környezetvédelmi mérnöki tervezése rendszerek előállítására ivóvíz kezelésére, ártalmatlanítására, és újrafelhasználás a szennyvíz, levegő engedélyező és a légszennyezés ellenőrzési, irányítási szilárd és veszélyes hulladékok és a szennyezés kármentesítése
 • Közműépítés: Tervezési rendszerek kezelésére természetes vízkészletek, beleértve ivóvíz elosztó rendszerek, szennyvízgyűjtő rendszer, csapadékvíz rendszerek szállítására, valamint a design talajvíz kutak
 • Építési menedzsment: Becslés, menetrend, és kezeli a magasépítési projektek állami infrastruktúra, mint például autópályák, hidak és szennyvíztisztító telepek és nagyobb

A diákok, akik érdekeltek a építőmérnöki, választható tanfolyam lehet venni MSOE országosan elismert építési programot.

Nincs jobb alkalom, mint most, hogy folytassa a pályafutását a mélyépítésben. A US Bureau of Labor Statistics jelezte mérnökök Amerikában fog tapasztalni a foglalkoztatás növekedése 24 százalék, a következő évtizedben, táplálja a jelentős beruházásokra van szükség az amerikai infrastruktúra. Mert akkor befejezi MSOE program egy főiskolai és egyetemi diploma, akkor teljesen készen, hogy a földre fut.

Az eredmények

A CVE program új, ezért az elhelyezés aránya még nem léteznek. Ugyanakkor a prognózis foglalkoztatás kiemelkedő, mint az összes többi MSOE szakon. Belépő szintű mérnökök számíthatnak éves fizetések a közép 50.000 $ tartományban.

Területén

Mérnökök felelősek a tervezési és építési szükséges infrastruktúra támogatása civilizált társadalom. Ez magában foglalja az épületek, amelyekben élünk és dolgozunk, szállítási rendszerek, mint például az utak, vasutak és repülőterek, létesítmények kezelni a természetes vízkészletek, és a rendszerek gyűjtésére, kezelésére, és dobja a szennyvíz és a szilárd hulladékok.

Mérnökök általában működik beltérben az irodákban. Azonban azt is eltölteni egy kis időt a szabadban építkezéseken ellenőrzésére műveletek vagy a problémák megoldása a helyszínen.

Lehet, hogy érdemes CVE ha ...

 • Képesek megtervezni, közvetlen és ellenőrizni a tevékenységét, és mások munkáját
 • Tudja tenni a matematika és részletes munka pontossággal
 • Rendelkeznek erős írásbeli és szóbeli kommunikációs készség
 • Képesek megjeleníteni rajzokat vagy képeket 3D objektumok
 • Élvezze dolgozik a csapat környezetben

Tanterv évre

Első év

Kapnak szilárd alapot a fogkő, a kémia és az építőipari alapjait az elsőéves.

Junior év

Kezdje tart tanfolyamokat kapcsolatos speciális területen a választás - magasépítés, környezetvédelmi mérnöki vagy víz-források mérnöki. Ezen kívül, meg némi üzleti alapjait, mint a hogyan kell vezetni a projekt csapat és a menedzsment elvek.

Sophomore év

További információ a tényezőket, amelyek hatással szerkezetek, beleértve az anyagokat, erők és geofizika. Azt is fen a szóbeli és írásbeli kommunikációs készség másodéves.

Senior év

Tedd tantermi tudás a teszt, mint te és a csapat munka a vezető tervezési projekt. Azt is kezdeni, hogy néhány mester szintű tanfolyamok készültök ötödik évben.

ötödik év

Teljes mester szintű képzés, hogy ebben az évben a végzős mind a főiskolai és egyetemi diploma mérnöki. Azt is teljes kidolgozásában elért tervezési projekt.

A program oktatási célok

Program oktatási célkitűzések széles nyilatkozatok, hogy írják le, mi diplomások várható, hogy elérje néhány éven belül az érettségi. A program célkitűzései a Bachelor of Science / Master of Science in Építőmérnöki (CVE) program a következő:

 • Pályakezdő CVE programot, akik úgy döntenek, hogy folytassa regisztráció, mint a mérnök vagy tanúsítvány, mint egy profi építőipari menedzser, miután eléréséhez szükséges éves szakmai tapasztalat által meghatározott vonatkozó engedélyezési fórumon, hogy elérjék a különbséget.
 • Pályakezdő CVE program szemé előre a technikai és szakmai készségek egész életen át tartó tanulás.
 • Pályakezdő CVE program bizonyítani elkötelezettségét a szakma és a közösség által résztvevő és vezetésében szakmai társaságok és / vagy közszolgálati tevékenységét.
 • Pályakezdő CVE program képes lesz értékelni komplex rendszerek, folyamatok belül reális korlátok, mint a szokásos gyakorlatra vonatkozó szabványokat, a költségek és a fenntarthatóság.
 • Pályakezdő CVE programot, akik úgy döntenek, hogy nem úgy lesz, hogy beköltözik a fejlett vezetői pozíciót, miután az üzleti, kommunikációs, a vezetés és a csapatmunka készség szükséges.
 • Pályakezdő CVE program lesz képes meghatározni a megfelelő cselekvési irányokat járó helyzetekben összeférhetetlen szakmai és etikai érdekeit.

Student Eredmények

Student eredmények keskenyebbek állítások amelyek leírják, milyen a diákok várhatóan tudni, és képes megtenni, mire az érettségi. A tanulói eredmények a Bachelor of Science / Master of Science in Építőmérnöki (CVE) program a következő:

 1. alkalmazásának képessége ismeretek a matematika, a tudomány és a mérnöki
 2. Megtervezésének képessége és végezzen kísérleteket, valamint elemezni és értelmezni az adatokat
 3. Képes olyan rendszert, komponenst vagy folyamatot kialakítani, amely megfelel a kívánatos igényeknek realisztikus korlátokon belül, mint például a gazdasági, környezeti, társadalmi, politikai, etikai, egészségügyi és biztonsági, gyárthatósági és fenntarthatósági követelmények
 4. A multidiszciplináris csapatokon való képesség
 5. A képesség, hogy azonosítani, megfogalmazni, és műszaki problémák megoldására
 6. Annak megértése, szakmai és etikai felelősség
 7. Egy hatékony kommunikáció képessége
 8. A széles körű képzés szükséges, hogy megértsék a hatása műszaki megoldások a globális, gazdasági, környezeti és társadalmi kontextusban
 9. elismerését, hogy szükség van, és a képesség, hogy vegyenek részt, az élethosszig tartó tanulás
 10. A kortárs kérdések ismerete
 11. A mérnöki gyakorlathoz szükséges technikák, készségek és modern mérnöki eszközök használata
 12. Magyarázza alapfogalmak az üzleti életben, különösen a következő területeken: projekt menedzsment, vezetés, a pénzügy és a közgazdaságtan
 13. Magyarázza alapfogalmak jogi és közpolitikai, és javaslatokat kell kidolgozni a politikai kérdésekben kapcsolódó építőmérnöki szakma
 14. Mutatnia, hogy képes alkalmazni mester szintű ismerete az egyik területen a specializáció
 15. Részt vesznek a szakmai társadalom és a közösségi szolgáltatások
 16. A képesség, hogy (1) magyarázza, hogy fontos a szakmai engedélyeztetést, és (2) át a Fundamentals of Engineering (FE) vizsga érettségi előtt

Kapcsolat Kayla Maule meg maule@msoe.edu vagy Whatsapp a +1 414 573 9883 További információkért.

Program oktatási nyelve:
Angol

11 további kurzus Milwaukee School of Engineering (MSOE) »

This course is Campus based
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
4 - 5 Év
Nappali
Price
35,000 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció