BSc Kreatív számítástechnika

&nbsp

A University of London valóban az egyik nagy egyetemek a világ. A szövetség 18 világszínvonalú Főiskolák és 10 szakmai intézetek, hírnevét a magas oktatási színvonal épült a kiemelkedő oktatói és kutatói a kollégiumok 1836 óta. University of London oklevelek nemzetközi elismerésének a kormányok, egyetemek, szakmai szervezetek, hogy a legmagasabb tudományos mércének.

1858 óta, a Londoni Egyetem fok volt hozzáférhető a hallgatók a világ minden tájáról a University of London International programok a legrégebbi rugalmas és távoktatási program a világon. Az évek során sok kivételes emberek, akik tanulmányozták a University of London Nemzetközi Programok formálták a világot.Egykori diákok között hét Nobel-díjas, vezetői Commonwealth ország, miniszterek, neves írók, tudósok, a bírák és az üzleti vezetők. Ma, a University of London International Programok valóban nemzetközi jellegű, több mint 52.000 diák, több mint 190 országban.

Akadémiai iránya minden a tanfolyamok a University of London International programok által nyújtott főiskolák az egyetem. Akadémikusok ezeken főiskolák fejlesztése tantervek, előkészíti a tananyag, és felelősek az értékelés a diákok. Ez azt jelenti, hogy a diákok részesülnek a tudományos szigor és élvonalbeli kutatást végzett a főiskolák. Biztosítja továbbá, hogy a standard a megítélt a Nemzetközi Programok hallgatók továbbra is ugyanazon a szinten, mint a standard megítélt a tanulók az egyik kollégiumok az egyetem.

Abban az esetben, egyetemi kurzusok, számítástechnika, akadémikus irány biztosítja Goldsmith. Alapították 1891-ben, a Goldsmith nemzetközileg elismert oktatási és kutatási a kreatív, kulturális és kognitív területeken. Jellegzetes hozzáállás a tanulás segítségével a diákok eszmét, kihívás határait, vizsgálja új gondolkodásmód, és nyújtsd elméjüket intellektuálisan és kreatívan. A Department of Computing Goldsmith látja interdiszciplinaritás, hogy a lényege az identitás, futás és posztgraduális képzési programok, amelyek magukban foglalják az alkalmazás a számítógép-tudomány, hogy a művészetek, a média, a zene, a dizájn, játékok, a pszichológia és az üzleti.

Lefutása után a tanulmányok, a hallgatók kapnak a University of London oklevél megszerzéséhez.Bár a szabványok ezek a díjak továbbra is ugyanazon a szinten, mint a szabványok díjat tett diák tanul a Goldsmith, a díjak különböznek fokozatot vagy más által kiadott képesítések Goldsmith. A tanúsítvány, hogy a diákok megkapják következő érettségi majd, hogy a diák regisztrált a University of London és oda a University of London oklevél megszerzéséhez. Azt is kijelenthetjük, hogy vizsgálatokat végezte Goldsmith.

Akadémiai irányt a kurzus biztosítja Goldsmith.

A szakot az Ön számára a tudás a szükséges készségekkel, hogy ha a kreatív számítógépes szakember. Számítástechnika fontos szempont a modern szórakoztató, kulturális, szabadidős és művészeti élet, és ilyen mértékű felkészíti a formálisabb módon szakemberek, akik szeretnének csatlakozni a nagyon izgalmas iparágban.Míg megtudhatja az alapvető számítástechnikai elemeket, akkor sajátítsák el a technikákat a számítógép multimédiás képességeit.


Az ilyen mértékű az Ön számára, ha

Szeretnék folytatni a pályafutását a számítástechnika, a média, a művészet és tervezés területén korszerű számítástechnikai eszközökkel.

Szeretnének szert a kutatási készségek lépni felsőfokú tanulmányokat a folyamat az új média fejlődését.

Szeretné megtanulni, hogyan kell használni, és tervező szoftver alkalmazások, a média keretet és fejlesztőeszközök.


Jellemzői a fokozat

Az ilyen mértékű egy egyedülálló képesítést, amely célja, hogy áthidalja a szakadékot a tudás és a kreativitás a hatalom a technológia hasznosítása a kreatív egyének. Ez megadja a képességet, hogy egy szakmailag illetékes alkotó művész, tudja használni a technikai eszközök kreatív termelni, hang és kép munkát.

A szakot is értékelik a munkaadók, akik keresik az emberek, akik bizonyítani tudják, hogy képesek a számítástechnikai kreatívan a különböző területeken a művészet és tervezés, különösen a film és a kereskedelmi iparhoz, weboldal tervezés, valamint a fejlesztési játékok.

A kibocsátó szerv a program a University of London vezető főiskolai Goldsmith.

8 további kurzus St Martin’s Institute of Information Technology »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date