Read the Official Description

BSc Banking & Finance

&nbsp

Az osztály a pénzügyi és számviteli a Szent Márton Intézet kínál egy teljesen új fokú kutatják és fejlesztik a London School of Economics és Political Science (LSE). Ezek a fokozatok kapsz egy megértését pénzügyi és számviteli, banki és pénzügyi, hogy hasznos lesz az egész karrierjét. Ez azt jelenti, hogy nem csak tanítani számviteli vagy banki technikákat, és elsősorban számítógépes ismeretek azzal a céllal, azonnali alkalmazását, hanem lehetővé teszi a diákokat, hogy értékeljék azok hasznosságát a különböző kontextusokban. Azt javasoljuk, hogy fogadjon el egy kritikus és rugalmas szempontból, és nézd meg a témát a különböző perspektívák, a nemzetközi dimenziót.


Kinek jó ez?

• Ha azt szeretné, hogy a munka a számvitel, könyvvizsgálat, banki, befektetési, kereskedelmi, üzleti, gazdasági, és menedzsment.

• Ha jelenleg dolgozik szeretné fejleszteni a szakmai készségek és ismeretek további.

• Ha a saját üzleti és szeretnék a haladás magát, és az üzleti magasabb szinteken.


Jellemzői a fokozat

Az ilyen mértékű biztosít felkészültsége a banki és pénzügyi egy erős társadalomtudományi keretet és egy nemzetközi íz, konzultálva alakítanak tudósok és szakemberek az egész világon. A téma útmutatók biztosított, hogy támogassa a előadás írta nemzetközileg elismert vezetők mind a tudományos kutatás és a szakmai számviteli és a pénzügyi piacokon.

See 8 more programs offered by St Martin’s Institute of Information Technology »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date