Read the Official Description

A VÁLLALATI IGAZGATÓSÁG BACHELOR (BBA) / BSC (Hons) ÜZLETI MENEDZSMENT

3 év alatt szerezze meg a 2 fokot, és készítse el magát egy igazán globális oktatásban a "legrangosabb svájci egyetemi szintű intézményekben" (International Herald Tribune) a BRITISH és AMERICAN ACCREDITATION segítségével. Nemzetközi karriert folytathat a globális üzleti, multinacionális vállalatok, a családi vállalkozások, a magánbank, a kormányok és a nemzetközi szervezetek között! A végzős vizsgaelőkészítő hallgatók két dimenzióban részesülnek - az IUG Bachelor of Business Administration és a Plymouth University BSc (Hons) Business Management.

AZ ÜZLETI ADMINISZTRATÍV BACHELOR KEY BENYÚJTÁSAI

 • Tanulni egy dinamikus környezetben Svájcban egy multikulturális hallgatói testtel és a tudomány és a nemzetközi üzleti karban
 • A globális üzleti életben létfontosságú ismeretek és készségek biztosítása
 • Az üzleti trendek és kérdések feltérképezése a marketingektől jogi szempontokig
 • Áttekintés a fő üzleti elméletekről a gyakorlati tárgyalási és kommunikációs készségekkel együtt a modern nemzetközi munkahely számára.

PROFIL


A Bachelor of Business Administration (BBA) célja a középiskolai diplomások érdeklődnek a karrier a globális üzleti. A BBA program lefedi az üzleti menedzsment valamennyi kulcsfontosságú szempontját: pénzügy, számvitel, közgazdaságtan, menedzsment, marketing, emberi erőforrások, szervezeti magatartás és vállalati stratégia. Az akadémiai tananyag magában foglalja a nagyobb nemzetközi vállalatok Genfben való látogatását .

BBA PROGRAM RÉSZLETEK

Naptár:


A BBA programnak három kezdő időpontja van: szeptember, január és április.

Tartalom:


A Bachelor of Business Administration programba beiratkozott hallgatók választhatnak választható kurzusokat a következő hat választani, hogy befejezzék a Minor (két kurzus) vagy Major (három tanfolyam) részeként választott diplomát: Marketing és nemzetközi üzleti, nemzetközi kapcsolatok, média és kommunikáció, pénzügy és számvitel, általános menedzsment, luxus menedzsment. A BBA 43 főből álló hároméves képzést foglal magában teljes munkaidőben.

Kar:


A Bachelor of Business Administration program támaszkodik a gazdag nemzetközi know-how és forrásai a kar, látogató előadók és a kutatók.

Tanulmány Svájcban:


Genf a világ "nemzetközi" városainak egy kiválasztott csoportjához tartozik, így ideális hely a nemzetközi vezetés tanulmányozásához.NEMZETKÖZI HÁLÓZAT


The International University in Geneva létrehozott egy erős hálózatot, amely 17 egyetemmel folytatott csereprogramokat fejlesztett ki világszerte. További információ nemzetközi hálózatunkról.

KARRIER A BBA-val


A BBA diplomások a marketing, a menedzsment, a pénzügyek és a bankok, a projektmenedzsment multinacionális vállalatok, a családi vállalkozások, a magánbank, a kormányok és a nemzetközi szervezetek karrierjein mentek keresztül.

Karrier szolgáltatások:


The International University in Geneva karriertanácsadási szolgáltatást nyújt a diákoknak karrierpályájukban való támogatásában.

BBA ADMINISZTRÁCIÓ


Online alkalmazás.

Az egyetemi programok három kezdő időpontot tartalmaznak: szeptember, január és április

Az egyetem üdvözli azokat a pályázókat, akik sikeresen befejezték a középfokú oktatást egy akkreditált intézményben, ahol a minőségi átlagérték 2,5. Minden pályázónak bizonyítania kell, hogy az érettségi és a személyes képességekkel rendelkezik az egyetemi szintű oktatáshoz.

Felvételi követelmények:

Az IUG alapképzési programokra jelentkező hallgatóknak a következőket kell biztosítaniuk :

 • Kitöltött pályázati űrlap egy esszettel (200-300 szó az alábbi témák egyikével kapcsolatban:
  - Írja le az életed bármely aspektusában elért legnagyobb eredményét és ennek okait.
  - Válasszon olyan nemzeti vagy nemzetközi fontosságú kérdést, amelyről úgy gondolja, hogy hatással lesz a társadalomra. Mondd el miért.
 • Egy angol nyelvű középiskolai bizonyítvány hiteles másolata
 • Tanúsított középiskolai átiratok angolul az elmúlt 3 évben
 • Az IELTS pontszám 6,0 vagy legalább 80 (internetes teszt) vagy 213 (számítógépes teszt) a TOEFL teszten vagy más, ezzel egyenértékű angol nyelvvizsgával (CAE a Cambridge-ről). Legalább 80 (internetes teszt) vagy 213 (számítógépes teszt) a TOEFL teszten vagy más, ezzel egyenértékű angol nyelvvizsgával (Cambridge-i IELTS vagy CEA). A TOEFL tesztpontjának benyújtása a The International University in Geneva (IUG), kérjük, írja be az IUG intézményi kódszámát (0130) a teszt elvégzéséhez.
 • Két útlevél méretű fénykép
 • Egy önéletrajz / folytatás
 • A hallgató útlevelének másolata
 • A vissza nem térítendő díjat a svájci frank CHF 150.- / Euro 120.-, illetve USD 140.-
 • Ajánlati levél egy tanácsadó vagy egy iskolai tisztviselő (főigazgató vagy tanár) angol nyelven

BBA TÁMOGATÁSI DÍJAK


A svájci The International University in Geneva tanfolyama 34.500 CHF a Bachelor of Business Administration alapképzéshez. A díjak tartalmazzák a tananyagokat, az eseteket és a tankönyveket

Program taught in:
Angol

See 4 more programs offered by The International University in Geneva »

Last updated May 9, 2018
This course is Campus based
Start Date
ápr. 2019
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
34,500 CHF
By locations
By date
Start Date
ápr. 2019
End Date
márc. 31, 2021
Application deadline
Start Date
szept. 2019
End Date
Július 5, 2021
Application deadline
Start Date
jan. 2020
End Date
dec. 18, 2020
Application deadline

ápr. 2019

Location
Application deadline
End Date
márc. 31, 2021

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date
Július 5, 2021

jan. 2020

Location
Application deadline
End Date
dec. 18, 2020