BSC (Hons) Rendőrségi és Bűnügyi Nyomozás

The University of Law

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BSC (Hons) Rendőrségi és Bűnügyi Nyomozás

The University of Law

BSC (Hons) rendőrségi és bűnügyi nyomozás

A BSc (Hons) bűnüldözési és bűnügyi nyomozás 3 éves végzettségű diákok számára, akik karriert kívánnak folytatni a rendőrség, vagy a szélesebb körű bűnügyi nyomozás és a biztonsági szektorban. A BSc gyakorlati szempontból a foglalkoztathatóságot integrálva a tanfolyamba. Nagyon magas színvonalú szemtől-szembe járó tandíj. A modulokat elsősorban szakképzett ügyvédek vagy ex-rendőri szakemberek szállítják. A diákok számos fontos témát tanulmányoznak a bűnözés, a kriminológia, a jog, a kapcsolódó pszichológia és a bűnügyi nyomozás területén, és megszerzik azokat a alapvető készségeket, amelyek kritikus fontosságúak a munkahelyi rendőrségi és bűnügyi nyomozás szempontjából. A 2. és 3. évben a lehetőségek közül kis választási lehetőségek állnak rendelkezésre, de a program célja, hogy kohéziós és széles körű alapot nyújtson, ami maximalizálja a foglalkoztatási lehetőségeket. A kurzus tanévenként két félévre kerül. Ennek a 3 éves programnak a végén a hallgató a tágabb értelemben vett rendszerszintű, nemzeti és transznacionális színtéren jól érthető lesz. A különböző témákra kiterjedően foglalkoznak a hírszerzés és a biztonság, a csalás és a pénzügyi bűnözés, a nemzetközi háborús bűnök és az emberi jogok vizsgálata. Emellett készségeket szerezhetnek a bűnügyi pszichológia, a bizonyítékok és az eljárások, az alkalmazott büntetőjog területén, és széles körű megértést nyerhetnek a bűnözéssel és annak a társadalomra gyakorolt ​​hatásával kapcsolatban.

Tanfolyam követelmények

  • BBB A és Grade C / 4 vagy magasabb fokozatú GCSE matematika és angol nyelv, vagy azzal egyenértékű képesítés. A 18 évesnél fiatalabb, de 17 évesnél fiatalabb diákok csak Birmingham, London Bloomsbury és Manchester központjaira jelentkezhetnek.
  • Nemzetközi: Az IELTS 6.5-es vagy annál magasabb nyelvi szint, amely minden összetevőben legalább 6,0.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve July 1, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 1, 2018
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
9,250 GBP
Egyesült Királyság / EU 9 250 £ évente. Nemzetközi £ 13,000 évente. A díjak lezárultak a jövőbeli tanulmányi évekhez, azaz a hallgató minden évben ugyanazt az árat fizeti.
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : szept. 1, 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 1, 2018
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt