Read the Official Description

Kezdeti program - ahhoz vezet, hogy az alapképzés engedélyeztetést

Ajánlott szerint: Colangelo College of Business

Áttekintés

Taníts Business Vállalkozói Future Vezetők

A Colangelo College of Business' Bachelor of Science in Business Secondary Education, akkor inspirálja jövő vezetők elérni az üzleti siker és a vállalkozói innováció. Ez egyetemi üzleti végzettséggel, összefüggésben felajánlott a College of Education, akkor megkapjuk a készség és credentialing tanítani az üzleti és közgazdasági kurzusok középiskolai és gimnáziumi beállításokat. A régiónként akkreditált és az Arizona State Board of Education által jóváhagyott tanterv összehangolja a szakmai oktatás és a kapcsolódó nemzeti tartalmi követelményeknek, felkészít, hogy folytassa a tanárképző engedélyeztetést.

Felajánlott egy kis dinamikus tanulási környezet, a bachelor üzleti oktatás program egyesíti a mag tanfolyam beépített alkatrészek egy üzleti oktatás, beleértve a gazdasági, a pénzügyi és számviteli elveknek marketing etikai és jogi kérdések az üzleti életben. Practicums és hallgatói tanítás az egész programot a tökéletes lehetőség, hogy alkalmazni fogalmak, elméletek és a kutatás szerint a szaktanácsadás tapasztalt szakemberek.

Programok vezető tanár minősítés megkövetelhetik praktikum órát, az állami vizsgák, hallgatói tanítás és intézményi ajánlás a Grand Canyon University.

Degree Eredmények

Fedezze üzleti innováció és oktatás

Tanfolyam a bachelor üzleti oktatás kiemeli a múlt és a jelenlegi fejlődés a serdülő oktatás és kínál stratégiák segítségével vegyenek részt a diákok. Ez a program véleménye tananyagfejlesztés, óravezetés, a kulturális sokszínűség, az angol mint második nyelv, tanítási módszereket technológia oktatásban és az oktatási pszichológia, mind felkészülni az új szerepét az oktatásban. Feladatok, praktikum és a helyszíni tapasztalatok mellett egy utolsó félévben a hallgatói tanítási-hez tökéletes alkalom, hogy a tudást a valós osztályteremben.

Mit fog tanulni

Kap egy átfogó üzleti oktatás tananyag

Ebben az üzleti oktatás szak, tanárjelöltek tanulmányozza témák, mint például:

  • Mikrogazdasági téma, a makrogazdasági témák és a nemzetközi gazdaság témák
  • Oktatási pszichológia és a serdülőkori fejlődés kognitív, nyelvi, szociális, érzelmi és testi
  • Tanterem elkötelezettség és kezelése
  • Oktatása a diákok eltérő igényeit
  • Angol mint második nyelv és strukturált angol merítés
  • Előíró olvasás és értékelése
  • Tanterv, értékelési és módszerek tanítása a tartalmi területek az angol nyelv művészet, matematika, a tudomány, az egészségügy, a társadalmi tanulmányok és a művészetek

Karrier Eredmények

Legyen Kiemelkedő oktató

A végzős üzleti oktatás mértékben online program, akkor folytassa a pályafutását, mint egy középiskolás oktató, középiskolás üzleti tanár, nevelési tanácsadó vagy serdülő program igazgatója. Lehetséges munkahelyek közé köz-, magán- és alternatív középső és / vagy magas iskolák, szociális szolgáltató szervezetek és nonprofit szervezetek.

Program Helyszínek

Egyetem

Csatlakozz Grand Canyon University vibráló és növekvő campus közösség, a nappali órák tervezett hagyományos tanulók. Merüljön el a teljes egyetemi tapasztalat, teljes tananyagot keretében a keresztény világnézet. Új, modern tantermek, lakosztály stílusú kollégiumok, népszerű étkezési lehetőség, üdülő stílusú medencével és a hangsúly a létrehozása dinamikus diákélet hogy GCU a legjobb választás a magas iskolai végzettséggel és átadása a diákok. Izgalmas események, a jól ismert meghívott előadók és a Divízió I atlétikai egészítik ki a hagyományos hallgatói élményt. A barátságos campus közösség tökéletes hely, hogy megtalálják a célra.

Online

Gyakoroljuk következő generációs oktatás online fokozat a Grand Canyon University. Keress a mértéke a kényelem és rugalmasság online kurzusok, melyek segítségével tanulni bárhol, bármikor. GCU kínálja a legtapasztaltabb vezető szerepét az online képzési programok. Teljes munkaidős oktatók és teljesen képzett járuléka oktatók, felszerelt erős tudományos háttérrel és gyakorlati tapasztalat a saját területén, támogassa Önt minden lépésnél. Úgy tervezték, a karrier-orientált szakmai szem előtt tartva, az online osztályok biztosítanak meghitt környezetben, amely serkenti és lebilincselő megbeszélések. Válasszon a programok között a különböző főiskolák, a nagy kereslet foglalkoztatásra. Osztályok kezdődik gyakran.

http://www.gcu.edu/degreeprograms/ppc

http://www.gcu.edu/academics/academic-policies.php

Program taught in:
Angol

See 42 more programs offered by Grand Canyon University »

This course is On-line, Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline