Hivatalos Leírás

Áttekintés

Egy közelmúltbeli értékesítési versenyről, a második helyezett Olivia Royce-t mutatják be díjnyertes, kétperces gyors eladási előadásában. Teljesítménye példázza a PSB értékesítési program szakmai képzését, amely segít abban, hogy a hallgatók sikeres karriert érjenek el az értékesítésben. Olivia Royce bemutató

Az értékesítés legfőbb jelentősége a diákok felkészítése arra, hogy a leghosszabb távú karrierlehetőségekkel rendelkező cégek számára dolgozhassanak. Értékesítési főnökként a hallgató hozzáférést kap a korszerű Harris Értékesítési Oktatási Központhoz a Cottrell Hallban, ahol megtanulja, hogyan lehet mély és kölcsönös bizalmat teremteni az empatikus hallgatás, termékismeret és testreszabott prezentáció révén készség. A hallgatók fokozatosan építenek bizalmat az osztályban szerzett gyakorlati tapasztalatokkal; a rögzített szerepjáték gyakorlatokban; és a társaik, a professzorok és a felvételi bérbeadók előtt. A hallgató a versenyképes, összetett és dinamikus piacon szükséges kritikus tudást és alapvető kompetenciákat ápolja. Az értékesítési folyamatban, a tárgyalásokon és az értékesítésben betöltött tanfolyamok befejezése, valamint az üzleti terv versenyében való részvételi lehetőségek segítenek a tanulóknak az üzleti készségeik tökéletesítésében.

Szakmai értékesítési program

A Professional Értékesítési Program a Harris Értékesítési Oktatási Központban található a High Point University . A szakmai értékesítési program feladata, hogy a hallgatók számára biztosítsa az eszközöket és tapasztalatokat, hogy jelentősen javítsák az értékesítési szakmájuk értékét, bemutassák hallgatóink kiváló tehetségét, és biztosítsák a munkáltatók számára a motivált és képzett új értékesítési tehetség. Az értékesítési tréning központ az értékesítési program fejlesztésének, irányának és tevékenységeinek központja. Kínál:

 • Szerepjátékos laborok - az egyéni értékesítési lehetőségek az egyedülállóan berendezett szerepjátékok, amelyek egy valósághű vállalati felvásárlási környezetet hoznak létre digitális felvétellel, élő közvetítéssel a bírói nézett helyiségekbe
 • Ismerje meg és fogadja a létesítményeket
 • Tárgyalók
 • A bírók megtekintési helyiségei
 • Interjúterek
 • Értékesítési tantermek

Klubcélok értékesítése

Hisszük, hogy minden hallgatónak meg kell tanulnia, hogyan adhatja el az alapvető életképességet. Ennek megfelelően a Selling Club tagság minden társa számára nyitva áll. A Selling Club célja, hogy felkészítse a tanulókat:

 • Ismerje meg és tökéletesítse azokat a készségeket, amelyek megkülönböztetik a legmagasabb szakmai értékesítési vezetőket
 • Mutassa be tehetségüket a nemzeti színpadon
 • Hálózat a céges toborzókkal és a vezetőkkel az ünnepi és üdvözlő rendezvényeken
 • Interjú, hogy munkát és gyakornoki ajánlatokat kapjon
 • Versenyezzen évente három fő egyetemi szintű versenyen
 • A High Point University büszkeséggel és méltósággal képviseltetik magukat, és rendkívülinek ismerik el

Értékesítési versenyek

A HPU értékesítési klubja többnapos értékesítési versenyeken vesz részt, többek között élő versenyekből álló hallgatói értékesítési szerepjáték versenyeken, hálózati lehetőségeken és értékesítési exkluzív karrier vásáron. A vállalatok nagy mennyiségű pénzt járulnak hozzá az események egyikének szponzoraként, lehetővé téve számukra, hogy a versenyzők előre megkezdhessék őket, és felkészüljenek arra, hogy jelölteket keressenek a munkahelyi és gyakorlati lehetőségekért. A HPU Selling Club tagjainak sikere a legfontosabb.

Karrierlehetőségek

Az értékesítés legfőbb jelentősége a diákok felkészítése arra, hogy a leghosszabb távú karrierlehetőségekkel rendelkező cégek számára dolgozhassanak. A High Point University Earl N. Phillips School of Business értékesítési vezetőjeként a hallgatók megtanulják, hogyan lehet mély és kölcsönös bizalmat teremteni az empatikus hallgatás, termékismeret és testreszabott prezentációs készségek révén. A hallgatók fokozatosan építenek bizalmat az osztályban szerzett gyakorlati tapasztalatokkal; a rögzített szerepjáték gyakorlatokban; és a társaik, a professzorok és a felvételi bérbeadók előtt. A hallgató a versenyképes, összetett és dinamikus piacon szükséges kritikus tudást és alapvető kompetenciákat ápolja. A hallgató az értékesítési folyamatban, a tárgyalásokon, az értékesítési vezetésben és még sok más területen tanfolyamokat tart.

A bútoriparban koncentrált értékesítésben a fő hangsúly a diákoknak a világ egyik legfontosabb iparágában, kivételes globális növekedési potenciállal rendelkező sikerének előkészítésével foglalkozik. Fő témája a High Point University Phillips School of Business egyedülálló és izgalmas programja, a diák megtanulja megtanulni, hogyan tervezheti, tervezheti, stratégizálhatja, értékesítheti és menedzselheti sikerét a bútoriparban.

Tanfolyam követelmények

A Phillips School of Business kínálja a BSBA diplomát Sales. A High Point University végzett ezzel a fokozattal a hallgatóknak a következőket:

BSBA az értékesítésben

Főbb követelmények

* Legalább 8 kredit az egyetemi alapkövetelmények "beágyazott" minden fő. Bár ezek az átfedő kreditek tükröződnek mind a két fő követelmény, mind az egyetemi alapkövetelmények hitelösszegeiben, az Elemző és a Total jóváírások számításaiban nem számítanak kétszer.

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus High Point University »

Utoljára frissítve July 30, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Price
35,118 USD
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019