Read the Official Description

Áttekintés

A BS a menedzsment (MGMT) felkészíti a diákokat, hogy vezető, menedzsment, és a vállalkozói szerepek a köz-és a magánszektorban. A hallgatók megtanulják az olyan készségeket, mint a stratégiai gondolkodás, motiválják és kezelik a nemzeti és nemzetközileg sokszínű munkaerőt, építenek és vezetik a csapat erőfeszítéseit, sikeresen tárgyalnak és megteremtik a tervezett változásokat a szervezetekben.

Akadémiai politikák

A hallgatóknak meg kell ismerkedniük az egyetem általános akadémiai politikájával az egyes egyetemi egységek sajátosságai mellett.

Email

A George Mason Egyetem csak Mason e-mail fiókjait használja a beiratkozott hallgatókkal való kommunikációra. A diákoknak aktiválniuk kell a Mason e-mailjeiket, használják az iskolájukkal / részlegük / programjukkal és más adminisztratív egységekkel való kommunikációra, és rendszeresen ellenőrizzék a fontos információkat.

Tanulás máshol

A Masonon átesett hallgató korlátozott számú órát (9 egyetemi hallgatóknak, 6 diplomásnak) vehet át egy másik intézményben a School of Business diszciplináiban (a Washington Metropolitan Area egyetemek konzorciuma vagy a tanfolyam befejezése nélkül a Globális Oktatási Központon keresztül). A hallgatók szokatlan körülmények között máshol is részt vehetnek a tanfolyamokon - ezek a körülmények nem foglalják magukban az ütemezést vagy a kényelmes utazást, illetve a pénzügyi (alacsonyabb költségek) okokat.

Speciális utasítások az üzleti iskola diákjaira: olyan tanfolyamok, amelyek egy kétéves intézményben próbálkoznak, nem használhatók felső szintű követelmények teljesítésére. Minden olyan tanfolyamot, amelyet a hallgató át kíván vinni a főiskolai vagy a posztgraduális szintű tanfolyami követelmények teljesítésére, meg kell kísérelni egy olyan intézményt, amelyet az Egyesület akkreditál az Advance Collegiate School of Business-nek (AACSB).

További információkért lásd: AP.1.4.2 Más tanulmányok engedélyezése .

Egyetemi Internship Policy

Az üzleti iskola elismeri a tapasztalati nevelés fontosságát mindkét tanulásban, hogy alkalmazza az elméletet a gyakorlatban és a hallgatók pozícióját a karrierjük sikeréhez. Mivel a School of Business elkötelezett a hallgatók szakmai sikerének támogatása mellett, az iskola megköveteli, hogy minden hallgatói ösztöndíjat a Business School of Business vagy Business 492 Undergraduate Internship vagy ACCT 492 Internship in Accounting nyilvántartásba vegye. A hallgatók maximum 6 kreditre vehetnek részt ezeken a tanfolyamokon. A katalógus évében a 2016 őszén és azon túl is, egy gyakornoki kurzus vehet részt a főbbeknél, és egy második gyakornoki kurzus választhatóan választható. A 2016 őszét megelőző katalógus évében a hallgatók számára az általános választókra legfeljebb 6 kredit gyakornoki lehet.

Felmondás az őrnagytól

A C vagy magasabb fokozat szükséges a School of Business felsorolt ​​alapvető kurzusok mindegyikében. A hallgatóknak nem szabad megengedni, hogy több mint három kísérletet érjenek el C vagy magasabb szinten a következő Business School fő tanfolyamokon: ACCT 303 Könyvelés a döntéshozatalhoz vagy ACCT 330 Pénzügyi számvitel I, BULE 303 Üzleti jogi környezet, BUS 303 Develop Professional II. Készségek: fejlett elemek, FNAN 303 pénzügyi menedzsment, MGMT 303 menedzsment alapelvek, MIS 303 Bevezetés a vállalati információs rendszerekbe (Mason Core), MKTG 303 marketing alapelvek és OM 303 üzemeltetés menedzsment. Ha a hallgató kétszer sikertelenül kísérelte meg a főiskolai főiskolát vagy a számviteli főiskolát, egyetemes tanácsadóval kell találkoznia annak érdekében, hogy megkapja a felülbírálást a harmadik kísérlethez. Azok, akik nem sikeresen teljesítik ezeket a tanfolyamokat három próbálkozáson belül, megszüntetik főiskolájukból, és nem vehetnek részt a School of Business fokozatán. A diákok megszűntek a School of Business megtiltották beiratkozás bármely üzleti iskolai tanfolyamot. Az üzleti iskola befejezett hallgatói engedélyt kaphatnak üzleti kisebbség bejelentésére. További információért lásd: AP.5.2.4 Felmondás az őrnagyból.

Egyetemi Konzorcium

A hallgatóknak meg kell vizsgálniuk az Egyetemi Konzorcium egyetemi szakpolitikáit az ehhez a katalógus Akadémiai Politikák részlegének speciális regisztrációs eljárásai szerint. Azok a diákok, akik megpróbálták vagy nem mentek el a Mason-i tanfolyamon, semmilyen körülmények között nem vehetnek részt a konzorciumon keresztül. Minden konzorciumi nyilvántartásba vételi kérelmet a Mason megfelelő szemeszterének óráit megelőzően legalább 3 héttel kell eljuttatni a dékán irodájához.

Bármely olyan konzorciumi kurzust, amelyet a hallgató a Nagyiskolai Egyetem főiskolai vagy felsőfokú képzési követelményeinek teljesítésére szeretne regisztrálni, kísérletet kell tenni a Szövetség által az Advance Collegiate School of Business (AACSB) által akkreditált intézményre.

Nem üzleti iskolai diákhitel-korlátozás

A beiratkozott egyetemi hallgatók, akik nem jelentik be a School of Business major korlátozott 9 kredit a felső szintű üzleti tanfolyam az üzleti iskola. Ez a házirend minden olyan diákra vonatkozik, akit a Mason egyik főbb programjával vagy programjával hirdetnek meg, és magában foglalja a Integratív Tanulmányok Iskolájában és az Egyedülálló Tanulmányi Programok Bachelorjában beiratkozott hallgatókat. Ez a házirend nem vonatkozik azokra a hallgatókra, akik a kiskorú iskolát jelentették be, és ehhez a kiskorúhoz igényeltek hitelt.

Egyetemi képzés túlterhelési politikája

A School of Business azt javasolja, hogy az egyetemi hallgatók ne próbáljanak legfeljebb 18 kredit egy akadémiai félévben, és legfeljebb 14 kredit egy nyári időszakban. A 18 kreditnél többet szeretni kívánó hallgatóknak engedélyezni kell a túlterhelés engedélyezését az akadémiai tanácsadójukhoz.

Ahhoz, hogy a tanfolyam túlterhelt legyen, a hallgatónak meg kell felelnie az alábbi feltételeknek:

  • Legalább egy 3.0-ös összesített GPA a Masonnél
  • Minden tanfolyamot sikeresen teljesített az előző félévben, nincs Fs vagy incomplete (IN)
  • Töltse ki a Jogosultság túlterhelési űrlapot és szerezzen egyetemi tanácsadó aláírását

A Freshmen és az átutaló hallgatók első félévükben nem kapnak engedélyt a túlterheltségekre, mivel még nem állítottak fel tudományos lemezt a George Mason Egyetemen.

Ha túlterhelés engedélyezett, a hallgató felelős a kiegészítő egyetemek (ek) hozzáadásáért és a kapcsolódó egyetemi oktatási határidőkért fizetni.

Fellebbezési eljárás

A School of Business arra törekszik, hogy olyan politikákat és eljárásokat tartson fenn, amelyek összhangban állnak az egyetemmel, valamint a diákjaink érdekeivel. Ha bármilyen kérdése van egy adott szakpolitikával vagy eljárással kapcsolatban, lépjen kapcsolatba a Student Success sikerével

Fokozat követelmények

Összes kredit: 120

A BS-t folytató BSc hallgatóknak legalább 120 kreditet kell kitölteniük, beleértve a Mason Core követelményeket, az üzleti alapokat, az üzleti magot és a fő követelményeket. Ezenkívül a következő követelményeknek kell teljesülniük:

  • Legalább 45 kredit 300 vagy 400 szinten.
  • Legalább 30 kredit a School of Business mag és a nagyobb kurzusok a Mason.
  • Legalább 9 kredit szükséges az adott fő és a BUS 498 Capstone kurzus: Advanced Business Models (Mason Core) vett a Mason.
  • A C vagy magasabb fokozat az üzleti alapítványokban, az üzleti magban és a legfontosabb követelményekben.

A hallgatók alaposan megvizsgálják az üzleti továbbképzés előfeltételeit. A diákokat el lehet távolítani egy kurzustól, ha beiratkozik anélkül, hogy teljesítette volna az előfeltételeket.

Akadémiai tanácsadás

Telefon: 703-993-1880
E-mail: masonbus@gmu.edu

Program taught in:
Angol

See 6 more programs offered by George Mason University Korea »

Last updated July 4, 2018
This course is Campus based
Start Date
márc. 2019
By locations
By date
Start Date
márc. 2019
Application deadline

márc. 2019