BS a környezettechnikában

Általános információk

Program leírás

A környezetmérnökök a szennyezésmegelőzés (P2) és az energiatakarékos (E2) rendszereket tervezik a környezeti minőség javítására az erőforrások fenntartható kezelésével.

A tanszék lehetőséget kínál az egyetemisták számára, hogy gyakorlati és egyéb tanulási tapasztalatokat szerezzenek kurzusmunka és kutatás révén. Ilyen például a beltéri és a környezeti levegő, a víz és a szennyvíz, a talaj, valamint a kőzetek és ásványi anyagok mintavétele és elemzése.

Wilkes egyike azon kevés egyetemeknek az országban, amelyek környezetvédelmi mérnököket és tudósokat egyaránt működtetnek ugyanabban a tanszéken. Ez az egyedülálló légkör kiváló minőségű mérnököket és tudósokat eredményez, akik fokozottan képesek együttműködni egymással.

Wilkes-ben megismerheti, hogy a természetes és az antropogén hogyan befolyásolja a Föld bolygót. Célunk, hogy fejlesszük készségeit erős kritikus gondolkodóként, és felkészítsük az ipari, tanácsadói, nonprofit, kormányzati vagy akadémiai karrierre.

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

The brand new 72,500-square-foot Cohen Science Center is a monument to research and innovation. Housing the departments of Biology and Health Sciences, Chemistry and Biochemistry, and Environmental En ... Tovább

The brand new 72,500-square-foot Cohen Science Center is a monument to research and innovation. Housing the departments of Biology and Health Sciences, Chemistry and Biochemistry, and Environmental Engineering and Earth Sciences, its state-of-the-art labs are designed for flexibility and interdisciplinary research. This promotes creative collaboration where students can work side-by-side with faculty mentors on sophisticated research equipment. Kevesebb