Read the Official Description

A Kémiai és Biokémiai Tanszék a vegyészmérnöki diplomát kínálja, koncentrációkkal, amelyek megfelelnek az amerikai vegyianyag-tudományi akkreditált programok követelményeinek a biokémiai, anyagkémiai és kémiai / kémiai oktatásban való koncentrációhoz.

A JMU Kémiai és Biokémiai Tanszék elkötelezett az alapképzésben való kiválóság mellett, az aktív hallgatók kutatói részvételére és a diákok tanácsadására, hogy segítsenek elérni szakmai céljaikat. A tanszék elég nagy ahhoz, hogy modern laboratóriumokat, korszerű eszközöket és számítástechnikai eszközöket kínáljon, valamint lehetőség nyílik a kémiai főbb területeken végzős képzésre és kutatási érdeklődésre számot tartó oktatókra. Ugyanakkor elég kicsi ahhoz, hogy a hallgatók gyakorlati tapasztalatot szerezhessenek a kutatási célú berendezésekkel és egyéni tanulmányi programot folytassanak.

A tanszék főiskolai diplomát kínál az American Chemical Society által a kémia, a biokémia, az anyagtudomány és a kémiai oktatás területén a biofizikai kémia és a kémia / üzleti fokozat mellett.

A Kémiai és Biokémiai Tanszék 25 főállású tanári karból áll, amelyek a kémia főbb tudományterületeit képviselik.

Küldetés

A Kémia és Biokémia Tanszék célja, hogy egy premier egyetemi tanszék, aki országosan elismert kémiai főiskolák készítése a diplomás és a szakmai iskolák és karrierek bevonásával együtt kutatási. Továbbá az osztály alapvető szerepet játszik az egyéb tudományterületeken tanuló hallgatók oktatásában és fejlesztésében, valamint a más nagyoktól származó diákoknak a tudomány fontosságához és relevanciájához való ismertségét. Elkötelezettek vagyunk a tanításban és a kutatásban való kiválóság mellett annak érdekében, hogy hallgatóink produktív és értelmes életet élvezhessenek.

A James Madison University Kémiai és Biokémiai Tanszéke előkészíti a tudósok és az egészségügyi szakemberek következő generációját, és tájékoztatja a polgárokat:

  • Vannak széles körű problémamegoldó és kommunikációs készségek, amelyek elősegítik a sikeres karriertranszfereket, mivel a tudományos közösség reagál a globális változásokra.
  • Ismertesse a hagyományos kémiai tudományágakat és kapcsolódásokat más kapcsolódó tudományos tudományokhoz, például biológiai, környezetvédelmi és anyagtudományokhoz.
  • Lépjen be közvetlenül a munkaerőbe, vagy folytassa továbbképzését a posztgraduális vagy szakmai iskolákban az egész nemzetben.

Koncentráció V: Általános program a kémiai folyamatban

Kattints ide, hogy egy ellenőrző listát és minta ütemezést kap PDF formátumban a kémiai általános programhoz.

Koncentráció VI: Kémia / üzleti program

Ez a program célja az üzleti orientált kémiai hallgatók, akik előkészítik a karriert a szabadalmi jog, a műszaki értékesítés, a műszaki szolgáltatás és a kapcsolódó területeken.

Program taught in:
Angol

See 1 more programs offered by James Madison University »

Last updated September 27, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019