BS a játék tervezésében és fejlesztésében

Általános információk

Program leírás

Készüljön fel egy izgalmas, játéktervező végzettségű kreatív karrierre

A játékot beépítették abba, hogy miként tanulunk, szocializálódunk, kölcsönhatásba lépünk és információkat gyűjtünk. A Wilmington Egyetem alapdiplomájú játéktervezési programja összekapcsolja az interaktív tervezés, a video készítés, a grafikai tervezés, a 3D modellezés és a programozás készségeit, hogy szakértelmet nyújtson a videojátékok és szimulációk készítéséhez a főbb platformokhoz, konzolokhoz, mobil eszközökhöz és szimulációkhoz.

Az egyik egyedülálló játékfejlesztő szak a régióban

A Wilmington Egyetem játéktervezési és fejlesztési diplomája az egyetlen négyéves, akkreditált videojáték-tervező szak a régióban. A hallgatók élvezhetik a nappali, esti vagy hétvégi órák rugalmasságát 15 hetes félévekben vagy 7 hetes blokkokban, valamint a WilmU meglepően megfizethető tandíját.

Vigye el videojáték-ötleteit a kezdetektől a befejezésig

A játéktervezés és fejlesztés szak a "Gaming Skill Set" -nel készít fel, amely kiegyensúlyozza a termék-létrehozás folyamatának megértéséhez szükséges programozási és tervezési tanfolyamokat, valamint a videó- és hangtechnikák, a tervezési interfészek és a felhasználói tapasztalatok megértését. A hátoldalon megismerheti a projektmenedzsmentet és a késztermék értékesítését.

Tanulja meg a videojátékok fejlesztését gyakorlati környezetben

A tanórákon való részvétel olyan laboratóriumi környezetben, amely hozzáférést biztosít az ipari szabványokhoz, a folyamatosan frissülő játékszoftverekhez, elmélyíti a sikerhez szükséges csúcstechnológiákat. A gyakorlati projektmunka kalauzol egy játékfejlesztői portfólió létrehozásában, hogy bemutassa alkotásait és lenyűgözze a leendő munkaadókat.

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Mission The mission of the College of Technology is to provide an experiential learning environment that fosters collaboration, engagement, innovation and personal growth. Our programs blend real-worl ... Tovább

Mission The mission of the College of Technology is to provide an experiential learning environment that fosters collaboration, engagement, innovation and personal growth. Our programs blend real-world experiences with practical application preparing students for premier career opportunities and advancement within the information technology field. Kevesebb