BS a geológiában

University of Hawaii, Hilo

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BS a geológiában

University of Hawaii, Hilo

A geológia tudományos fokozata szigorú program, amely felkészíti a hallgatókat a szakmai geológusként végzett munkára. A mesterképzés bachelor hasonló, de a tudományos oktatásban vagy a természeti erőforrásokkal kapcsolatos pályafutás iránt érdeklődő diákok számára készült. A kémia a geológia és a föld-űrkutatás területén olyan diákok számára áll rendelkezésre, akik a tengeri tudományban, csillagászatban, földrajzban vagy a természettudományban szeretnének szerepet vállalni.

A CSAV-diáklánca lávával Az Active Volcanoes Tanulmányok Központja (CSAV) a Hawaii Államparancsnokság által 1989-ben létrehozott képzési és tájékoztatási program. Az UH Hilo Geológiai Épületben található CSAV küldetése képzési és tájékoztatási tevékenység a vulkanikus és a természetes veszélyek, amelyek Hawai'-ban és világszerte előfordulnak. Ez számos programon keresztül történik: nyilvános tájékoztatás, beleértve az iskolákba látogatásokat és nyilvános előadások és szimpóziumok bemutatását; egy nyári program a fejlődő országok tudósaitól a vulkáni veszélyek megfigyelésére és reagálására szolgáló technikákban; több kutatási projekt; és nyilvános információs programok készítése a természeti veszélyek felkészültségére és reagálására Hawaii lakosainak.

A geológia a Föld tanulmányozása: formája és összetétele, változásai, és a mai dinamikus erők. A geológusok iránt érdeklődnek a vulkánok kitörése iránt, milyen erők termelnek hegyvidéki területeket, ahol földrengések fordulnak elő, és hogyan lehet megjósolni őket, hogyan hatnak a gleccserek a tájat, és ahol kőolaj és ásványi anyagok találhatók.

Az UH Hilo Geológiai Tanszék küldetése, hogy a diákoknak szigorú, magas színvonalú földtudományi alapot biztosítson. Az elsődleges cél az, hogy felkészítsék a hallgatókat a posztgraduális tanulmányokra, szakmai geológusként dolgozzanak, vagy karrierjüket folytassanak a középfokú oktatásban, tervezésben vagy a természeti erőforrások kezelésében. A Geológia Tanszék támogatja az Egyetem bölcsészettudományi küldetését is azzal, hogy általános oktatási hallgatókat nyújt szélesebb körű ismeretekkel a természeti környezetükről. Bár a minőségi alapképzés megvalósítása a minisztérium erőfeszítéseinek középpontjában áll, a tanszék támogatja és hozzájárul a tudományos ismeretek fejlődéséhez, a geológiai ismeretek alkalmazásához, valamint a közösségi oktatáshoz és szolgálathoz.

A Geológia program a diákokat a tudományágak széles skálájának elméletére és alkalmazására bontja. A tananyag a Föld összetételére, szerkezetére, történelmére és dinamikájára összpontosít. A diákok erős alapot kapnak az alapkutatásokban, mivel a kémia, a fizika és a matematika eszközeivel foglalkoznak a geológiai problémákkal. A Hilo egyedülálló természeti értéke az aktív vulkán lejtőjén ideális helyet biztosít a geológia dinamikusabb aspektusainak elsajátításához.

Mind a laboratóriumi, mind a terepi tevékenységek a program fontos elemei, és a diákok elvárják, hogy fejlesszék leíró, elemző és értelmező készségeiket. A diákoknak azt tanácsolják, hogy a terepjáratokat néha órákon kívül végezzék el.

A geológia tanulmánya felkészíti a diákokat a környezeti tudományok, a természeti erőforrások, valamint a különböző témákkal kapcsolatos tudományos kutatásokra, beleértve a vulkanizmust és a hidrológiát. A BS-ben végzett hallgatók közül sokan folytatják a diplomát.

Célok a diákok tanulásához az őrnagyban

Tartalom

Mind a BS, mind a BA Geology program célja, hogy a következő területeken vezesse le az alapfogalmak és szókincs hallgatását:

 • Lemeztektonika
 • A sziklák és az ásványok eredete és osztályozása
 • A földtani időskálát és hogyan viszonyul ez a Föld történetében és életében bekövetkezett fő eseményekhez
 • A Föld geofizikai tulajdonságai és a kéreg deformációja
 • A Föld felszínét képező folyamatok
 • Környezeti veszélyek és problémák

szakértelem

A diplomások várhatóan:

 • Fejleszteni a képességeket a geológiai jellemzők és folyamatok megfigyelésében és rögzítésében.
 • Fejleszteni kell a kompetenciát a földtudományi adatok értelmezésében, beleértve mind minőségi, mind kvantitatív elemzéseket.
 • Expressz földtudományi fogalmak írásban.
 • Légy szakember:
  • A tudományos irodalom megtalálása és értelmezése
  • Orális bemutatók
  • Számítógép használata a jelenlegi szakmai gyakorlattal összhangban.

A program sajátos vonatkozásai

A tanszék laboratóriumait, tantermeket és támogató létesítményeket úgy tervezték meg, hogy egy teljes és legkorszerűbb geológiai programot alkossanak. Laboratóriumi létesítmények közé tartoznak a sziklaelőkészítés, az ásványtan és a petrology, a nedves kémia, a szeizmikus megfigyelés és a földrajzi információs rendszer (GIS) számítógépes laboratóriuma.

A diákok is hozzáférhetnek a vulkán megfigyelésére szolgáló eszközökhöz és számítógépekhez, amelyek a Földtani Tanszékhez kapcsolódó képzési és tájékoztatási programon keresztül az aktív vulkánok tanulmányi központja (CSAV). A CSAV küldetése, hogy képzést és információkat nyújtson a vulkáni és természetes veszélyekről, amelyek Hawaiiban és világszerte előfordulnak. A Geológiai program CSAV-on keresztül elérhető eszközök: globális helymeghatározó rendszer (GPS) vevők, teljes állomás és EDM eszközök, precíz kiegyenlítő eszközök, hordozható szeizmométerek és gáz geokémiai eszközök.

A Geology Club egy aktív hallgatói szervezet, amely a területen szerzett tapasztalatokat és interakciót nyújt más geológus érdeklődőkkel.

BS a geológiai követelményeknél

1. csoport: Általános oktatás alap-, terület- és integrációs követelmények érvényben 2011 őszén

A hallgatók választhatják, hogy az általános oktatási alap-, terület- és integratív követelményeket és érettségi követelményeket az UH Hilo ba való belépésük pillanatában hatályosak, vagy amikor végzettek, feltéve, hogy nincs bejutásuk.

A hallgatóknak meg kell felelniük a tudományos tanácsadójuknak, hogy biztosítsák, hogy beiratkozzanak olyan tanfolyamokra, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megfeleljenek ezeknek a követelményeknek, valamint a fő és az érettségi követelményeknek. Egyes kurzusok megfelelhetnek mind az általános oktatás követelményeinek, mind pedig a legfontosabb követelményeknek.

2. csoport Fontosabb követelmények és hozzárendelt kreditek (73 kredit)

Minden szükséges kurzus a GEOL csoportban a 2. csoportban, a fő követelményeket, "C" vagy jobb minőségűnek kell lennie.

 1. Kötelező tanfolyamok a geológiából
  • GEOL 111-111L A Föld megértése (3), A földi labor megértése (1)
  • GEOL 112-112L A Föld szelleme
  • GEOL 212 Földi anyagok I: Ásványok (4)
  • GEOL 320 Erth Mat II: Igneous / Meta Rock (4)
  • GEOL 330 A Föld deformációja (4)
  • GEOL 340 Üledékes folyamatok (4)
  • GEOL 342 Földfelszíni folyamatok (3)
  • GEOL 370 Terepi módszerek (3)
  • GEOL 445 GIS for Geology (3) vagy GEOL 450 geológiai távérzékelés (3)
  • GEOL 495A-495B szeminárium (1), szeminárium (1)
  • És kilenc további félév óra a GEOL tanfolyamokon a 300 vagy 400 szinten. (9)
 2. Kötelező tanfolyamok a kapcsolódó mezőkből
  • CHEM 161-161L Általános Kémia I (3), Általános Kémiai I Lab (1)
  • CHEM 162-162L Általános Kémia II (3), Általános Kémiai Laboratórium II (1)
  • ENG 225 Writing for Sci
  • MATH 241 Számítás I (4)
  • MATH 242 Számítás II (4)
  • PHYS 170-170L Phys I. genetika: Mechanika (4), Gen Phys I Lab (1)
  • PHYS 272-272L Gen Phys II: Elec

Összesen félév Óra a Geológia BS-hez

120 kredit szükséges.

Megjegyzések

 1. A hallgatóknak legalább egy 2.0 GPA-t kell szerezniük a fő számára szükséges kurzusokban.
 2. Legalább 32 kreditet kell szerezni a 300 vagy 400 szintű tanfolyamokon. A 2. csoportba tartozó kurzusok 32 kreditből állnak.
 3. A posztgraduális iskolában felkészítő hallgatóknak meg kell fontolniuk egy geológiai nyári tanfolyamot és esetleg MATH 300 rendes diffúziós egyenleteket (3) (Ordinary Differential Equations), CS 150 Intro To Computer Science I (3) (Bevezetés a számítógépes tudományokhoz) vagy PHYS 260 Számítógépes fizika
 4. Annak érdekében, hogy a Bachelor of Science fokozatot a geológia, a diákoknak meg kell felelniük a követelmények a fő és teljesíti az összes egyetem más érettségi követelményeket.
 5. Azok a hallgatók, akik időben el akarják érni a diplomát, sürgetik, hogy alapos figyelmet fordítsanak az összes követelményre.
 6. Ezenkívül a tanfolyamok ütemezésének megtervezésekor elengedhetetlen, hogy ismerjük a tanfolyam előfeltételeit és a tanfolyamok gyakoriságát. Ez az információ a katalógusban található kurzuslistákban érhető el.
 7. A diploma megszerzésének előrehaladása érdekében a hallgatókat arra kérik, hogy minden regisztrálás előtt találkozzanak egy tanácsadóval minden félévben.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
University of Hawaii, Hilo

Utoljára frissítve December 5, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
aug. 26, 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
- (2019-2020 Tandíj) Rezidens: 306 dollár hitelenként. $ 3,672 teljes munkaidőben. Nem rezidens: 846 dollár hitelenként. 10 152 $ teljes munkaidőre.
Information
Deadline
Június 1, 2019
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Hilo, Hawaii
Kezdet : aug. 26, 2019
Jelentkezési határidő Június 1, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
aug. 26, 2019
Amerikai Egyesült Államok - Hilo, Hawaii
Jelentkezési határidő Június 1, 2019
A befejezés dátuma Kérj Információt