Hivatalos Leírás

A geológia tudományos fokozata szigorú program, amely felkészíti a hallgatókat a szakmai geológusként végzett munkára. A mesterképzés bachelor hasonló, de a tudományos oktatásban vagy a természeti erőforrásokkal kapcsolatos pályafutás iránt érdeklődő diákok számára készült. A kémia a geológia és a föld-űrkutatás területén olyan diákok számára áll rendelkezésre, akik a tengeri tudományban, csillagászatban, földrajzban vagy a természettudományban szeretnének szerepet vállalni.

A CSAV-diáklánca lávával Az Active Volcanoes Tanulmányok Központja (CSAV) a Hawaii Államparancsnokság által 1989-ben létrehozott képzési és tájékoztatási program. Az UH Hilo Geológiai Épületben található CSAV küldetése képzési és tájékoztatási tevékenység a vulkanikus és a természetes veszélyek, amelyek Hawai'-ban és világszerte előfordulnak. Ez számos programon keresztül történik: nyilvános tájékoztatás, beleértve az iskolákba látogatásokat és nyilvános előadások és szimpóziumok bemutatását; egy nyári program a fejlődő országok tudósaitól a vulkáni veszélyek megfigyelésére és reagálására szolgáló technikákban; több kutatási projekt; és nyilvános információs programok készítése a természeti veszélyek felkészültségére és reagálására Hawaii lakosainak.

A geológia a Föld tanulmányozása: formája és összetétele, változásai, és a mai dinamikus erők. A geológusok iránt érdeklődnek a vulkánok kitörése iránt, milyen erők termelnek hegyvidéki területeket, ahol földrengések fordulnak elő, és hogyan lehet megjósolni őket, hogyan hatnak a gleccserek a tájat, és ahol kőolaj és ásványi anyagok találhatók.

Az UH Hilo Geológiai Tanszék küldetése, hogy a diákoknak szigorú, magas színvonalú földtudományi alapot biztosítson. Az elsődleges cél az, hogy felkészítsék a hallgatókat a posztgraduális tanulmányokra, szakmai geológusként dolgozzanak, vagy karrierjüket folytassanak a középfokú oktatásban, tervezésben vagy a természeti erőforrások kezelésében. A Geológia Tanszék támogatja az Egyetem bölcsészettudományi küldetését is azzal, hogy általános oktatási hallgatókat nyújt szélesebb körű ismeretekkel a természeti környezetükről. Bár a minőségi alapképzés megvalósítása a minisztérium erőfeszítéseinek középpontjában áll, a tanszék támogatja és hozzájárul a tudományos ismeretek fejlődéséhez, a geológiai ismeretek alkalmazásához, valamint a közösségi oktatáshoz és szolgálathoz.

A Geológia program a diákokat a tudományágak széles skálájának elméletére és alkalmazására bontja. A tananyag a Föld összetételére, szerkezetére, történelmére és dinamikájára összpontosít. A diákok erős alapot kapnak az alapkutatásokban, mivel a kémia, a fizika és a matematika eszközeivel foglalkoznak a geológiai problémákkal. A Hilo egyedülálló természeti értéke az aktív vulkán lejtőjén ideális helyet biztosít a geológia dinamikusabb aspektusainak elsajátításához.

Mind a laboratóriumi, mind a terepi tevékenységek a program fontos elemei, és a diákok elvárják, hogy fejlesszék leíró, elemző és értelmező készségeiket. A diákoknak azt tanácsolják, hogy a terepjáratokat néha órákon kívül végezzék el.

A geológia tanulmánya felkészíti a diákokat a környezeti tudományok, a természeti erőforrások, valamint a különböző témákkal kapcsolatos tudományos kutatásokra, beleértve a vulkanizmust és a hidrológiát. A BS-ben végzett hallgatók közül sokan folytatják a diplomát.

Célok a diákok tanulásához az őrnagyban

Tartalom

Mind a BS, mind a BA Geology program célja, hogy a következő területeken vezesse le az alapfogalmak és szókincs hallgatását:

 • Lemeztektonika
 • A sziklák és az ásványok eredete és osztályozása
 • A földtani időskálát és hogyan viszonyul ez a Föld történetében és életében bekövetkezett fő eseményekhez
 • A Föld geofizikai tulajdonságai és a kéreg deformációja
 • A Föld felszínét képező folyamatok
 • Környezeti veszélyek és problémák

szakértelem

A diplomások várhatóan:

 • Fejleszteni a képességeket a geológiai jellemzők és folyamatok megfigyelésében és rögzítésében.
 • Fejleszteni kell a kompetenciát a földtudományi adatok értelmezésében, beleértve mind minőségi, mind kvantitatív elemzéseket.
 • Expressz földtudományi fogalmak írásban.
 • Légy szakember:
  • A tudományos irodalom megtalálása és értelmezése
  • Orális bemutatók
  • Számítógép használata a jelenlegi szakmai gyakorlattal összhangban.

A program sajátos vonatkozásai

A tanszék laboratóriumait, tantermeket és támogató létesítményeket úgy tervezték meg, hogy egy teljes és legkorszerűbb geológiai programot alkossanak. Laboratóriumi létesítmények közé tartoznak a sziklaelőkészítés, az ásványtan és a petrology, a nedves kémia, a szeizmikus megfigyelés és a földrajzi információs rendszer (GIS) számítógépes laboratóriuma.

A diákok is hozzáférhetnek a vulkán megfigyelésére szolgáló eszközökhöz és számítógépekhez, amelyek a Földtani Tanszékhez kapcsolódó képzési és tájékoztatási programon keresztül az aktív vulkánok tanulmányi központja (CSAV). A CSAV küldetése, hogy képzést és információkat nyújtson a vulkáni és természetes veszélyekről, amelyek Hawaiiban és világszerte előfordulnak. A Geológiai program CSAV-on keresztül elérhető eszközök: globális helymeghatározó rendszer (GPS) vevők, teljes állomás és EDM eszközök, precíz kiegyenlítő eszközök, hordozható szeizmométerek és gáz geokémiai eszközök.

A Geology Club egy aktív hallgatói szervezet, amely a területen szerzett tapasztalatokat és interakciót nyújt más geológus érdeklődőkkel.

BS a geológiai követelményeknél

1. csoport: Általános oktatás alap-, terület- és integrációs követelmények érvényben 2011 őszén

A hallgatók választhatják, hogy az általános oktatási alap-, terület- és integratív követelményeket és érettségi követelményeket az UH Hilo ba való belépésük pillanatában hatályosak, vagy amikor végzettek, feltéve, hogy nincs bejutásuk.

A hallgatóknak meg kell felelniük a tudományos tanácsadójuknak, hogy biztosítsák, hogy beiratkozzanak olyan tanfolyamokra, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megfeleljenek ezeknek a követelményeknek, valamint a fő és az érettségi követelményeknek. Egyes kurzusok megfelelhetnek mind az általános oktatás követelményeinek, mind pedig a legfontosabb követelményeknek.

2. csoport Fontosabb követelmények és hozzárendelt kreditek (73 kredit)

Minden szükséges kurzus a GEOL csoportban a 2. csoportban, a fő követelményeket, "C" vagy jobb minőségűnek kell lennie.

 1. Kötelező tanfolyamok a geológiából
  • GEOL 111-111L A Föld megértése (3), A földi labor megértése (1)
  • GEOL 112-112L A Föld szelleme
  • GEOL 212 Földi anyagok I: Ásványok (4)
  • GEOL 320 Erth Mat II: Igneous / Meta Rock (4)
  • GEOL 330 A Föld deformációja (4)
  • GEOL 340 Üledékes folyamatok (4)
  • GEOL 342 Földfelszíni folyamatok (3)
  • GEOL 370 Terepi módszerek (3)
  • GEOL 445 GIS for Geology (3) vagy GEOL 450 geológiai távérzékelés (3)
  • GEOL 495A-495B szeminárium (1), szeminárium (1)
  • És kilenc további félév óra a GEOL tanfolyamokon a 300 vagy 400 szinten. (9)
 2. Kötelező tanfolyamok a kapcsolódó mezőkből
  • CHEM 161-161L Általános Kémia I (3), Általános Kémiai I Lab (1)
  • CHEM 162-162L Általános Kémia II (3), Általános Kémiai Laboratórium II (1)
  • ENG 225 Writing for Sci
  • MATH 241 Számítás I (4)
  • MATH 242 Számítás II (4)
  • PHYS 170-170L Phys I. genetika: Mechanika (4), Gen Phys I Lab (1)
  • PHYS 272-272L Gen Phys II: Elec

Összesen félév Óra a Geológia BS-hez

120 kredit szükséges.

Megjegyzések

 1. A hallgatóknak legalább egy 2.0 GPA-t kell szerezniük a fő számára szükséges kurzusokban.
 2. Legalább 32 kreditet kell szerezni a 300 vagy 400 szintű tanfolyamokon. A 2. csoportba tartozó kurzusok 32 kreditből állnak.
 3. A posztgraduális iskolában felkészítő hallgatóknak meg kell fontolniuk egy geológiai nyári tanfolyamot és esetleg MATH 300 rendes diffúziós egyenleteket (3) (Ordinary Differential Equations), CS 150 Intro To Computer Science I (3) (Bevezetés a számítógépes tudományokhoz) vagy PHYS 260 Számítógépes fizika
 4. Annak érdekében, hogy a Bachelor of Science fokozatot a geológia, a diákoknak meg kell felelniük a követelmények a fő és teljesíti az összes egyetem más érettségi követelményeket.
 5. Azok a hallgatók, akik időben el akarják érni a diplomát, sürgetik, hogy alapos figyelmet fordítsanak az összes követelményre.
 6. Ezenkívül a tanfolyamok ütemezésének megtervezésekor elengedhetetlen, hogy ismerjük a tanfolyam előfeltételeit és a tanfolyamok gyakoriságát. Ez az információ a katalógusban található kurzuslistákban érhető el.
 7. A diploma megszerzésének előrehaladása érdekében a hallgatókat arra kérik, hogy minden regisztrálás előtt találkozzanak egy tanácsadóval minden félévben.
Program oktatási nyelve:
Angol
University of Hawaii, Hilo

6 további kurzus University of Hawaii, Hilo »

Utoljára frissítve December 5, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
aug. 26, 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
- (2019-2020 Tandíj) Rezidens: 306 dollár hitelenként. $ 3,672 teljes munkaidőben. Nem rezidens: 846 dollár hitelenként. 10 152 $ teljes munkaidőre.
Deadline
Június 1, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 26, 2019
Jelentkezési határidő
Június 1, 2019

aug. 26, 2019

Location
Jelentkezési határidő
Június 1, 2019
End Date