BS digitális média, jelentős utómunka

Tribeca Flashpoint College

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BS digitális média, jelentős utómunka

Tribeca Flashpoint College

Filmkészítési szeretsz, valamint a fejlett utómunka készségek nyitva van még több ajtó.

A mai, egyre média-fogyasztott világ lehetőségeinek film és televíziós szakemberek bőven -, és azok számára, akik erős utómunka képességek, a lehetőségek is lehet szélesebb. -ban Tribeca Flashpoint legnagyobb utómunka, A diákok megtanulják, piacképes utómunka képességek, továbbá a fejlett filmgyártás és szerkesztése, sound design, helyét audio, digitális forgalmazás, film esztétikai, termelő, és így tovább.

Ez a gyakorlati, projekt-alapú film mértékben a diákok a lehetőséget, hogy dolgozzák ki a saját szenvedélye projektek és a munka valós ügyfelek. Ezeken a felbecsülhetetlen értékű valós lehetőségeket, a diákok élesíteni tudásukat a filmgyártás és utómunka, miközben egyre az on-the-job tapasztalat az ipar igényeit.

Diákok, akik így kívánnak tenni lehetőségük lesz arra, hogy váltani szakok (digitális művészeti vagy digitális marketing) alatt vagy közvetlenül utána az első évben a program. Minden a meglévő kedvezménye át közvetlenül az új nagy.

Mit lehet tanulni

-Ben Tribeca Flashpoint Post-Production fő, Akkor építhet finoman hangolt szakértelem film szerkesztő, sound design a film, és több a tetején egy széles alapokon nyugvó filmgyártást skillset. Az alábbiakban csak néhány a témák a gyártás utáni nagy Tribeca Flashpoint.

  • Fejlett szerkesztési platformok
  • Részletes termelés és utómunka, sound design, és a helyét audio
  • A digitális forgalmazás
  • Szabadon választható tanulási lehetőségek mozgóképes, termelő, irányítja, forgatókönyvírás, film esztétikai, dokumentumfilm, és a fundamentumok hang és látvány

Ahol ez a program esetleg elviszi

Diákok, akik diplomával a súlyos utómunka lesz kész folytatni a széles választék belépő szintű pozíciókat filmgyártás és utómunka, beleértve a házon film szerkesztő, szabadúszó vágóként, utómunka supervisor, és hangmérnök.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Chicago, Illinois
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Amerikai Egyesült Államok - Chicago, Illinois
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt