Hivatalos Leírás

Computer Engineering

§ 2002-ben alakult, hogy lépést tartsanak a technológiai és oktatási fejlesztési területén a számítógépes tervezés és hálózatok kiegészítése az igényeket a helyi piac és a regionális káderek képzett mérnöki. A létrehozásának jelentőségét ennek a szakasznak a globális trend számítógépes információs rendszerek és adatátviteli legtöbb állami intézmények és a civil szektorban, hogy lépést tartsanak a globalizáció korában és a tudásgazdaságok és elektronikus önkormányzatok. Nyomon követni a gyors fejlődés terén a számítógépes tervezés, a részleg folyamatos felülvizsgálata, a tervek és a tananyag.

üzenet

Kiválóság elérése szintjének diplomások a Department of Computer Engineering és biztosítja számukra a tudományos és gyakorlati készségek, amelyek lépést tartani a technológiai fejlesztések és a követelményeknek a helyi és a regionális munkaerő-piacon.

célok

  • A tanulók képességeinek és fejlesszék képességeiket kell ellátni a tudás és a szakmai etika a speciális számítógépes technika, hogy megfeleljen a helyi és regionális piaci igényeket.
  • Adjon meg egy fejlett tudományos környezetben arányban akkreditáció és minőségi követelményeknek, hogy a kívánt kimeneti utasítások.
  • Ismeretek és mérnöki szakértelem aktiválásával együttműködés és részvétel hasonló jordániai egyetemek és regionális szervek.
  • Emelje fel a tudományos és gyakorlati képességeit a kar tagjai a folyamatos képzés, tanfolyamok, workshopok és konferenciák a helyi és regionális szinten.
  • Serkentése tudományos kutatási tevékenységet kar tagjai.
  • Kommunikáció a helyi közösség és intézményei, valamint a szolgáltatásnyújtás és tevékenységek a számítástechnika területén tevékenykedik.
  • Javítani kell a nyújtott szolgáltatások szintjét az egyetem.
Program oktatási nyelve:
Angol
Arab

21 további kurzus Al-Ahliyya Amman University »

This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date