Read the Official Description

Computer Engineering

§ 2002-ben alakult, hogy lépést tartsanak a technológiai és oktatási fejlesztési területén a számítógépes tervezés és hálózatok kiegészítése az igényeket a helyi piac és a regionális káderek képzett mérnöki. A létrehozásának jelentőségét ennek a szakasznak a globális trend számítógépes információs rendszerek és adatátviteli legtöbb állami intézmények és a civil szektorban, hogy lépést tartsanak a globalizáció korában és a tudásgazdaságok és elektronikus önkormányzatok. Nyomon követni a gyors fejlődés terén a számítógépes tervezés, a részleg folyamatos felülvizsgálata, a tervek és a tananyag.

üzenet

Kiválóság elérése szintjének diplomások a Department of Computer Engineering és biztosítja számukra a tudományos és gyakorlati készségek, amelyek lépést tartani a technológiai fejlesztések és a követelményeknek a helyi és a regionális munkaerő-piacon.

célok

  • A tanulók képességeinek és fejlesszék képességeiket kell ellátni a tudás és a szakmai etika a speciális számítógépes technika, hogy megfeleljen a helyi és regionális piaci igényeket.
  • Adjon meg egy fejlett tudományos környezetben arányban akkreditáció és minőségi követelményeknek, hogy a kívánt kimeneti utasítások.
  • Ismeretek és mérnöki szakértelem aktiválásával együttműködés és részvétel hasonló jordániai egyetemek és regionális szervek.
  • Emelje fel a tudományos és gyakorlati képességeit a kar tagjai a folyamatos képzés, tanfolyamok, workshopok és konferenciák a helyi és regionális szinten.
  • Serkentése tudományos kutatási tevékenységet kar tagjai.
  • Kommunikáció a helyi közösség és intézményei, valamint a szolgáltatásnyújtás és tevékenységek a számítástechnika területén tevékenykedik.
  • Javítani kell a nyújtott szolgáltatások szintjét az egyetem.
Program taught in:
Angol
Arab

See 21 more programs offered by Al-Ahliyya Amman University »

Last updated March 14, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019

Location
Application deadline
End Date