BS Computer Engineering

Al-Ahliyya Amman University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BS Computer Engineering

Al-Ahliyya Amman University

Computer Engineering

§ 2002-ben alakult, hogy lépést tartsanak a technológiai és oktatási fejlesztési területén a számítógépes tervezés és hálózatok kiegészítése az igényeket a helyi piac és a regionális káderek képzett mérnöki. A létrehozásának jelentőségét ennek a szakasznak a globális trend számítógépes információs rendszerek és adatátviteli legtöbb állami intézmények és a civil szektorban, hogy lépést tartsanak a globalizáció korában és a tudásgazdaságok és elektronikus önkormányzatok. Nyomon követni a gyors fejlődés terén a számítógépes tervezés, a részleg folyamatos felülvizsgálata, a tervek és a tananyag.

üzenet

Kiválóság elérése szintjének diplomások a Department of Computer Engineering és biztosítja számukra a tudományos és gyakorlati készségek, amelyek lépést tartani a technológiai fejlesztések és a követelményeknek a helyi és a regionális munkaerő-piacon.

célok

  • A tanulók képességeinek és fejlesszék képességeiket kell ellátni a tudás és a szakmai etika a speciális számítógépes technika, hogy megfeleljen a helyi és regionális piaci igényeket.
  • Adjon meg egy fejlett tudományos környezetben arányban akkreditáció és minőségi követelményeknek, hogy a kívánt kimeneti utasítások.
  • Ismeretek és mérnöki szakértelem aktiválásával együttműködés és részvétel hasonló jordániai egyetemek és regionális szervek.
  • Emelje fel a tudományos és gyakorlati képességeit a kar tagjai a folyamatos képzés, tanfolyamok, workshopok és konferenciák a helyi és regionális szinten.
  • Serkentése tudományos kutatási tevékenységet kar tagjai.
  • Kommunikáció a helyi közösség és intézményei, valamint a szolgáltatásnyújtás és tevékenységek a számítástechnika területén tevékenykedik.
  • Javítani kell a nyújtott szolgáltatások szintjét az egyetem.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
  • Arab


Utoljára frissítve March 14, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Jordánia - Amman, Amman Governorate
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Jordánia - Amman, Amman Governorate
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt