BS Biológia

Bloomsburg University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BS Biológia

Bloomsburg University

Biológia (BS)

Bloomsburg University Biológia Programja szigorú háttérrel rendelkezik a biológia, a kémia, a fizika és a matematika területén. A program megfelel azoknak a hallgatóknak, akik a természettudományokban, illetve a magánszférában és a kormányzati szervek munkáját kereső diplomás vagy szakmai iskolában kívánnak bejutni. A biológus (BS) diákok választhatják, hogy szakosodnak, választanak lehetőséget a környezeti biológiában, a molekuláris biológiában vagy az orvosi pre-med.

Biológia (BS)

Ez a fokozat erős háttérrel rendelkezik a biológiai tudományokban és a kémiai, fizikai és matematikai biológusok számára. A biológia követelményei és a választani lehetővé teszik a diákok számára, hogy megismerjék a biológia számos al-tudományát, és széles körű előkészítést biztosítsanak a posztgraduális tanulmányokra és a foglalkoztatásra.

Biológia (BS) - Környezetbiológia

Ez a fokozat erős háttérrel rendelkezik a biológiai tudományokban és a kémia, a fizika, a geológia és a matematikai környezetben dolgozó biológusok számára. A követelmények és a választási lehetőségek az ökológia, a területbiológia és a környezettudományok készségeinek fejlesztésére vannak kialakítva. Ez a program felkészíti a diákokat a pályafutásra a környezetvédelemben, a természeti erőforrás-gazdálkodásban és a természetvédelemmel az állami és szövetségi ügynökségekkel és a védelmi szervezetekkel.

Biológia (BS) - Pre-Medical Sciences

Ez a fokozat kiemelkedő előkészületeket nyújt gyógyászati, állatorvosi, optometriai, podiatriai, chiropractic és fogorvosi iskolák számára. A programot befejezõ hallgatóknak több mint 90 százalékos elfogadási aránya van a szakmai iskoláknak. A diákok ebben a főmunkában szorosan együttműködnek az előkészítő bizottsággal, hogy megfeleljenek a szakmai tanulmányok követelményeinek.

Biológia (BS) - Molekuláris biológia

Ez a fokozat erős háttérrel rendelkezik a biológiai tudományokban és a kémiai, fizikai és matematikai biológusok számára. A biológia követelményei és a választani a molekuláris biológiában és a biotechnológiában kifejlesztett készségek fejlesztésére van kialakítva. Ez a program felkészíti a diákokat a karriert a biotechnológiai vállalatokra; ez is kitűnő felkészülés a forenzika laboratóriumokban való munkára.

A GlaxoSmithKline co-op értékes gyakorlati tapasztalatot nyújt

MacKenzie McDowell, a biológia fő és a kémiai kiskorú, jelenleg a Felső Providence-i GlaxoSmithKline Protein and Cellular Sciences Department hat hónapos együttműködésének félúton áll. Munkája elsősorban a fehérjetisztítás területére összpontosít. Ez a lehetőség lehetővé tette, hogy tudását a Cell Biology and Biochemistry 1 és a 2 biokémiai kutatásokból alkalmazza a kutatási és fejlesztési laboratóriumokban. A McDowell számos eszközzel és technikával rendelkezik, mint például folyadékkromatográfia-tömegspektrometria, automatizált fehérje-tisztítási rendszerek, SDS-poliakrilamid gélelektroforézis, fehérje emésztés, Western blot analízis és plazmid előkészületek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve July 10, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2018
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Bloomsburg, Pennsylvania
Kezdet : szept. 2018
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2018
Amerikai Egyesült Államok - Bloomsburg, Pennsylvania
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt