BMus (Hons) kortárs zenei előadás és produkció

Általános információk

Program leírás

A BMus Hons kortárs zenei előadással és produkcióval szerzett diplománk átfogó betekintést nyújt a modern zenei karrier minden aspektusába.

Ez a tanfolyam célja, hogy sokoldalú, zenei ismeretekkel rendelkező hallgatókat hozzon létre, akik rendelkezzenek olyan készségekkel, elméleti ismeretekkel és hálózatokkal, amelyek a professzionális zenészek tartós karrierjének kialakításához szükségesek. A Zenekarunkon az iparban dolgozó profi zenészektől tanulhatunk, akik gyakorlati tudásukat és szakértelmüket az osztályterembe hozzák. Tehát függetlenül attól, hogy instrumentális, dalszerző, előadóművész, producer, rendező vagy médiaszerző vagy - ez a tanfolyam az Ön számára. Ez a tanfolyam célja, hogy széles körű készségeket biztosítson a foglalkoztathatóság maximalizálása érdekében. Fejleszteni fogja a magas szintű készségeket a szakterületén, mint például hangszere, és ezt a kortárs zenével kapcsolatos készségek szélesebb köre támogatja. Ezen felül tapasztalatokat és átadható készségeket szerez, amelyek nélkülözhetetlenek minden karriert. Ezen a fokon elkészíti a kívánt zenét, és segítünk létrehozni a teljes pályafutást.

Tanfolyam követelmények

UCAS tarifa

  • Belépési kritériumok és követelmények: 3 év
  • 104 UCAS-pont releváns tapasztalat

Angol nyelvi követelmények:

  • GCSE C / 4 vagy magasabb fokozatú matematika és angol nyelv, vagy 2. szint megfelelő (pl. Funkcionális készségek).
  • Vagy releváns zenei tapasztalatok.

Személyes kijelentés

A személyi nyilatkozat fontos része az alkalmazásnak, és az esélyed arra, hogy elmondja nekünk a zenés célokat, és miért érdekli Önt. Fontos az efféle hatékony kommunikáció, ezért az írásod minősége a döntéshozatalunk tényezője. Különösen azt szeretnénk keresni, hogy valódi érdeklődést mutasson a zene iránt, amit az alábbiak közül egy vagy több bemutat:

  • Valamely eszköz megtanulása, akár tanított, akár önállóan tanított
  • Tanórán kívüli zenei tevékenységek az iskolában, a kollégiumban vagy a közösségben
  • Zene előadása szólistának, együttesnek vagy zenekarnak
  • Zene írása vagy előállítása

Meghallgatási információk

Az alkalmazásán kívül a programot a meghallgatás és interjú határozza meg. Minden olyan pályázónak, aki megfelel a minimális belépési követelményeknek, és amelynek alkalmazása bizonyítja a program befejezésének képességét, meghallgatásra kerül.

Kérdéseket tesz fel a zeneelmélettel, a jelölésekkel kapcsolatban, és felkérést kapnak, hogy fülönként azonosítsák az intervallumokat és az akkord tulajdonságait. Ennek a folyamatnak az a célja, hogy felmérjük azt, amit már tudunk, és azt gondoljuk, milyen gyorsan tudsz megtanulni.

Gitárosok, zongoristák, basszusok és énekesek

Kérjük, készítsen el két dalt, amelyeket Ön választott, általában hátrahang nélkül. A daloknak kontrasztos stílusúnak kell lenniük, hogy megmutathassák képességeidet. Az egyik dal lehet eredeti, de nem mindkettő. Ezenkívül bemutatnia kell a műszeréhez kapcsolódó műszaki ismeretek széles skáláját, például mérlegek, arpeggiók, akkordhangok és látásolvasás.

dobosok

Felkérjük, hogy játsszon különféle közös barázdákat, stílusokat és érzéseket, mint például rock, funk, jazz, afro-kubai, egyenes, swing és shuffle. Számolnia kell, lejátszania kell és különféle kitöltéseket kell végrehajtania. Végül felkérést kap arra, hogy mutassa meg, mit szeretsz játszani, és hogy mekkora az idő a süteményekre!

Saxes, fuvola és réz

Kérem, készítsen két választott dalt egy háttérszámmal. A daloknak kontrasztos stílusúnak kell lenniük, hogy megmutathassák képességeidet. Az egyik dal lehet eredeti, de nem mindkettő. Szeretettel várjuk, hogy hozzon kísérőt az előadás háttértárához. Ezenkívül bemutatnia kell a műszeréhez kapcsolódó műszaki ismeretek széles skáláját, például mérlegek, arpeggiók és látásolvasás.

Producerek, dalszövegezők és média szerzők

Felkérjük, hogy hozzon két dalt, amelyet írt vagy előállított. A dalszerzőket megkérdezik a dalszövegről, a harmóniáról és a formáról; A gyártóktól és a média alkotóitól megkérdezzük a hardvereket, szoftvereket és eszközöket, amelyeket munkája során használtál. Felkérheti Önt, hogy mutasson be valamelyik dalt, ha hangszeren játszik. A zenei elméleti ismeretek értékelése is megtörténik.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

LCCM is a specialist higher education college for creative people. We are the only independent college in the UK offering degrees in music, words, along with a postgraduate degree in creative entrepr ... Tovább

LCCM is a specialist higher education college for creative people. We are the only independent college in the UK offering degrees in music, words, along with a postgraduate degree in creative entrepreneurship. Kevesebb