BMus (Hons) kortárs zenei előadás és produkció az Alapítvány Évével

Általános információk

Program leírás

A BMus kortárs előadás és produkció Alapítványév tanfolyam azon hallgatók számára, akiknek zenei képességeit javítani kell az UG belépéshez. Az ezen a szintű tanulmány célja, hogy strukturált zenei oktatást nyújtson a hallgatóknak, például akkor, ha még nem tanult formálisan a zenét a 3. szinten, vagy korábban nem volt hozzáférése magánzenei órákhoz.

A tanfolyamot úgy építették fel, hogy a hallgatók megtanuljanak és elegendő zenei, iparági és tanulási képességeket kapjanak. Arra összpontosít, hogy a hallgatók a kiválasztott fő hangszerükre alapszintű technikát dolgozzanak ki. A tanfolyam bevezetést nyújt a zeneelmélethez és az alapvető teljesítményhez, a próba- és tanulási készségekhez.

Hisszük, hogy ez a tanfolyam lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy teljes mértékben felkészüljenek a BMUS UG tanfolyamokra, mivel ezek biztosítják, hogy teljes ismereteket és gyakorlati készségeket érjen el a 4. szint tanulásához.

Mit fog tanulni?

 • A megindító zeneelmélet megértése
 • A természetes zeneműség fejlesztése
 • Alapvető hangszeres és előadó készségek
 • Az együttműködés képessége
 • Fő tudományos ismeretek
 • Az alapvető ipari készségek megértése

Tanfolyam követelmények

UCAS tarifa

 • Belépési kritériumok és követelmények: 4 év
 • Legalább 52 UCAS-pont bármelyik tantárgy legalább két teljes 3. szintű képesítéséből (pl. A-szint, BTEC diploma).

Angol nyelvi követelmények:

 • GCSE C / 4 vagy magasabb fokozatú matematika és angol nyelv, vagy 2. szint megfelelő (pl. Funkcionális készségek).
 • Vagy releváns zenei tapasztalatok.

Személyes kijelentés

A személyi nyilatkozat fontos része az alkalmazásnak, és az esélyed arra, hogy elmondja nekünk a zenés célokat, és miért érdekli Önt. Fontos az efféle hatékony kommunikáció, ezért az írásod minősége a döntéshozatalunk tényezője. Különösen azt szeretnénk keresni, hogy valódi érdeklődést mutasson a zene iránt, amit az alábbiak közül egy vagy több bemutat:

 • Valamely eszköz megtanulása, akár tanított, akár önállóan tanított
 • Tanterven kívüli zenei tevékenységek az iskolában, a főiskolán vagy a közösségben
 • Zene előadása szólistának, együttesnek vagy zenekarnak
 • Zene írása vagy előállítása

Audition információk

Az alkalmazásán kívül a programot a meghallgatás és interjú határozza meg. Minden olyan pályázónak, aki megfelel a minimális belépési követelményeknek, és amelynek alkalmazása bizonyítja a program befejezésének képességét, meghallgatásra kerül.

Kérdéseket tesz fel a zeneelmélettel, a jelölésekkel kapcsolatban, és felkérést kapnak, hogy fülönként azonosítsák az intervallumokat és az akkord tulajdonságait. Ennek a folyamatnak az a célja, hogy felmérjük azt, amit már tudunk, és azt gondoljuk, milyen gyorsan tudsz megtanulni.

Gitárosok, zongoristák, basszusok és énekesek

Kérjük, készítsen el két dalt, amelyeket Ön választott, általában hátrahang nélkül. A daloknak kontrasztos stílusúnak kell lenniük, hogy megmutathassák képességeidet. Az egyik dal lehet eredeti, de nem mindkettő. Ezenkívül bemutatnia kell a műszeréhez kapcsolódó műszaki ismeretek széles skáláját, például mérlegek, arpeggiók, akkordhangok és látásolvasás.

dobosok

Felkérjük, hogy játsszon különféle közös barázdákat, stílusokat és érzéseket, mint például rock, funk, jazz, afro-kubai, egyenes, swing és shuffle. Számolnia kell, lejátszania kell és különféle kitöltéseket kell végrehajtania. Végül felkérést kap arra, hogy mutassa meg, mit szeretsz játszani, és hogy mekkora az idő a süteményekre!

Saxes, fuvola és réz

Kérem, készítsen két választott dalt egy háttérszámmal. A daloknak kontrasztos stílusúnak kell lenniük, hogy megmutathassák képességeidet. Az egyik dal lehet eredeti, de nem mindkettő. Szeretettel várjuk, hogy hozzon kísérőt az előadás háttértárához. Ezenkívül bemutatnia kell a műszeréhez kapcsolódó műszaki ismeretek széles skáláját, például mérlegek, arpeggiók és látásolvasás.

Producerek, dalszövegezők és média szerzők

Felkérjük, hogy hozzon két dalt, amelyet írt vagy előállított. A dalszerzőket megkérdezik a dalszövegről, a harmóniáról és a formáról; A gyártóktól és a média alkotóitól megkérdezzük a hardvereket, szoftvereket és eszközöket, amelyeket munkája során használtál. Felkérheti Önt, hogy mutasson be valamelyik dalt, ha hangszeren játszik. A zenei elméleti ismeretek értékelése is megtörténik.

Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

LCCM is a specialist higher education college for creative people. We are the only independent college in the UK offering degrees in music, words, along with a postgraduate degree in creative entrepr ... Tovább

LCCM is a specialist higher education college for creative people. We are the only independent college in the UK offering degrees in music, words, along with a postgraduate degree in creative entrepreneurship. Kevesebb