BMus (Hons) zenei előadás

London College of Creative Media

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BMus (Hons) zenei előadás

London College of Creative Media

BMus (Hons) zenei előadás

A zeneipar megváltozott. A mai sikeres zenészek többszereplősek, akik képesek saját zenét készíteni. Kezelhetik saját projektjeiket, és kihasználhatják online csatornáikat. Zenei fokozatunkban a teljesítmény és a produkció során létrehozza a kívánt zenét. Segítünk abban, hogy megteremtse a kívánt karrierjét.

Tanfolyam követelmények

A felsőoktatáshoz való hozzáférés vagy a BTEC kibővített diplomája két teljes szintű 3. képesítéssel egyenértékűnek tekintendő.

GCSE C / 4 vagy magasabb fokozatú matematika és angol nyelv, vagy 2. szint megfelelő (pl. Funkcionális készségek).

Örömmel fogadjuk az érett hallgatók (21 évesek) és a formális végzettséggel nem rendelkezők, de kimutatható szenvedély és zenei gyakorlati tapasztalatok.

Legalább két teljes szintű 3. képzettségből (pl. A szint, BTEC Diploma) legalább 104 UCAS-pont, bármely tárgyterületen.

A felsőoktatáshoz való hozzáférés vagy a BTEC kibővített diplomája két teljes szintű 3. képesítéssel egyenértékűnek tekintendő.

Személyes kijelentés:

A személyi nyilatkozat fontos része az alkalmazásnak, és az esélyed arra, hogy elmondja nekünk a zenés célokat, és miért érdekli Önt. Fontos az efféle hatékony kommunikáció, ezért az írásod minősége a döntéshozatalunk tényezője. Különösen azt szeretnénk keresni, hogy valódi érdeklődést mutasson a zene iránt, amit az alábbiak közül egy vagy több bemutat:

  • tanított vagy öntanított eszköz tanulása
  • iskolai, főiskolai vagy közösségen kívüli zenei tevékenységek
  • zenét szólistaként, zenekarként vagy zenekart alkotva
  • zenét írni vagy gyártani

Audition információk

Az alkalmazásán kívül a programot a meghallgatás és interjú határozza meg. Minden olyan pályázónak, aki megfelel a minimális belépési követelményeknek, és amelynek alkalmazása bizonyítja a program befejezésének képességét, meghallgatásra kerül.

Felkérdeznek a zeneelméletre, a jelölésre vonatkozó kérdéseket, és megkérdezik, hogy a fülön belül meghatározzák az intervallumokat és az akkordkészségeket. Ennek a folyamatnak az a célja, hogy képesek legyünk felmérni azt, amit már ismerünk és milyen gyorsan gondoljuk, hogy tanulhat.

Gitárosok, zongoristák, basszusok és énekesek

Kérjük, készítsen két saját választásból álló dalt, amelyet általában háttérzene nélkül kell végrehajtani. A daloknak ellentétes stílusokkal kell rendelkezniük ahhoz, hogy megmutassák képességeik szélességét. Egy dallam lehet eredeti, de nem mindkettő. Önnek is meg kell mutatnia egy sor olyan technikai készségeket, amelyek relevánsak az Ön műszereihez, mint pl. Mérlegek, arpeggiók, akkord hangok és látás-olvasás.

dobosok

Meg fogják kérni, hogy játsszon egy sor közönséges barázdát, stílusokat és érzéseket, mint a rock, a funk, a jazz és az afro-kubai, egyenesen, swing és shuffle. Meg kell számolni, időben játszani és különböző kitöltéseket végrehajtani. Végül megkérjük, hogy mutasd meg, mit szeretsz játszani, az idő a szeletekre!

Saxes, fuvola és réz

Kérjük, készítsen két dalt saját választása szerint egy háttámlával. A daloknak ellentétes stílusokkal kell rendelkezniük ahhoz, hogy megmutassák képességeik szélességét. Egy dallam lehet eredeti, de nem mindkettő. Örömmel fogadhatsz egy előadói kíséretet, ha nem akarsz játszani egy háttámlára. Önnek is meg kell mutatnia egy sor technikai készséggel kapcsolatos eszközeit, mint a mérlegek, az arpeggios és a látás-olvasás.

Producerek, dalszövegezők és média szerzők

Meg fogják kérni, hogy készítsen vagy készített elő két dalt. A dalszerzőket a szövegekről, harmóniáról és formáról kérdezik; a producerek és a média szerzői megkérdezik a hardvert, a szoftvert és a műszereket, amelyeket a munkája elkészítésekor használt. Lehet, hogy meg kell kérdeznie az egyik dalját, ha játszik egy hangszeren. Értékelni fogják zeneelméleti ismereteit is.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve October 17, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
14,500 GBP
UK / EEA: £ 8500, nemzetközi: 14500 £
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
okt. 2019
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt