BMU-k kitüntetéssel kereskedelmi zene

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BMU-k kitüntetéssel kereskedelmi zene

University of Westminster - Westminster School of Media, Arts and Design

Célunk, hogy dolgozzon, mint az egyén, hogy lesz egy innovatív zene kreatív, és kihívást jelent, hogy dolgozzon ki egy stílust releváns a mai zeneiparban. Fejlesztése saját zenei identitását az első ügyrend és keresünk diákok, akik nem csak az erős előadók de ki is kíváncsiak, és nem fél a kihívások állnak előttünk a folyton változó zeneiparban és a foglalkoztatás tájat. Ez egy átalakító folyamat, amely megköveteli a figyelmet néhány kulcsfontosságú területeken a megértés, a tudás, a kommunikáció, döntéshozatal és csinál.

A diploma írta gyakorló szakemberek számára felölelő kilátás a zenei világ, hogy változatos, nyílt és lényegre törő. Nem csak a diákok arra ösztönzik, hogy dolgozzanak ki egy specializálódás, de azt is elvárják, hogy a diákok megértsék, mivel sok művész is megtanultam, hogy a jövő a variáció, alkalmazkodás és hibridizáció. Ez a tanfolyam segít, hogy ezt a lépést, és megérteni, hogy a zenei piac virágzik friss bemenet, új ötletek, csavarják ismerős témák és az integráció és a felfedezés új megközelítések és hibridek. Az energia bekísérte az új stílus, új módok dolgozó, keverve a hagyományos és új módszerek terjesztése anyag egy kézzelfogható erő.

A friss diplomások kibocsátások vagy az előadó vagy a közreműködők számára címkéket, mint a Sony, a Universal, sziget, Mercury, Kórház, Viper, RAM; A lejátszási listák a BBC Radio 1, valamint játszik fesztiválokon, mint a Reading és Leeds, T in the Park, The Great Escape és a Liverpool Sound City. Pályakezdő mindkét zenei kurzusok rendszeresen szerepelt a BBC Sound of listák és Mercury Prize listákat.

A tantárgy tartalma

A diploma összpontosít teljesítményt nyújt három fő területen:

 • A fejlesztés a művészi identitás
 • A tartalom létrehozása olyan kifejező jármű
 • A termesztés hálózatok felfedezhessék, beleértve a hagyományos médiumok, mint a Radio online tevékenységek

Mi a számos tanítási és mentorálási módszereket. Kihasználva a kivételesen jól forrásokkal és felszerelt létesítmény, a tanfolyam felállítja majd a készségek van szüksége a sikerhez. Támogatjuk sokféle zenei szakemberek dolgoznak a különböző területeken, beleértve előadóművész, dalszövegíró, zeneszerző, zenetudós, zenei újságíró, DJ, technikusnak vagy pedagógus, vagy bármilyen kombinációja használható a portfolió alapú karrierjét. Ez a tanfolyam felállítja majd átruházható és kognitív készségek szükségesek az élethosszig tartó személyes és szakmai fejlődése a világ így, cselekvés és lét.

A kurzus támogatja az Ön hangszeres készségek egyaránt műhely és egyéni beállításokat, és a fejlesztés a csoport teljesítmény készségek párosul egyéni és kollaboratív összetételét és dalszerző. Alátámasztó mértéke a figyelembe vett és elgondolkodtató kortárs programot kontextuális tanulmányok ötvözi zenetudomány, zenei életben, és zenei oktatás. Értékelés és tanítás zajlik az egész mind a gyakorlati és elméleti területein során a hangsúlyt a munkát értékelni pontokat számos kapcsolódó modulok.

Az erős zeneipar kapcsolatok lehetővé teszik számunkra, hogy vendég előadások vezető szakemberek, és a maximális lehetőséget, hogy kezdje meg a zenei karrierjére érettségi előtt.

Ennek része a művészeti dedikált campus, akkor egyedülálló lehetőséget, hogy működjenek együtt a diákok más tudományágak, beleértve a fi lm, TV, rádió, a divat és a média, és a hálózat más Zenei Tanszék tanfolyamok, míg a fejlődő erős portfolió munka és tapasztalatok hogy indítson a zenei karrierjére, vagy továbbra is a posztgraduális tanulmány.

A zenei kurzusok alapján a state-of-the-art Harrow Campus, az egyik fő média oktatás egyetemen Európában, ahol a létesítmények között 13 profi felvétel stúdió, 21 próba stúdió, egy új oktatási stúdióban, egy erre a célra épített helyszín video-és streaming kapacitás, valamint a műholdas nyilvános előadás terek, 2 dedikált zenei labor, Emerging Media tér és egy sor televízió, utómunka, rádió, film, videó és multimédiás szolgáltatások és lehetőségek a részt diák. Ajánlunk "triple A" képzési és minősítési Avid, Apple és az Adobe termékek diákjaink.

Tárgyai tanulmány

A tanfolyam magas követelményeket támaszt a szakmai teljesítmény és a gyakorlat, felkészít a kihívást, a gyorsan mozgó és igényes zenei szektorban. Ezzel célunk, hogy ápolják a képességét, hogy alkalmazkodni kreatív lehetőségeket, amelyek felmerülnek új zene és / vagy média formák, illetve válaszul az új kreatív partnerség, és fejleszteni a képességét, hogy részt vegyenek a kortárs zenei, üzleti és kulturális vitákban. Az egész természetesen a diákok várhatóan fejleszteni a figyelmet a politikai, etikai és esztétikai vonatkozásait a munkájukat, és az ipar általában.

Tanítási módszerek közé mesterkurzusok, előadások, szemináriumok, egyéni képzés, valamint hangszeres és vokális műhelyek; A széles körű értékelési módszereket tartalmaz előadások, beszámolók, esszék, csoportos projekteket, és a prezentációkat a kreatív munka.

Az alábbi témák jelzik, hogy mit fog tanulni ezen a pályán.

1. év (Credit 4. szint)

Tantárgyak tanulmányi tartalmazza:

 • Artist Development Kereskedelmi zenei előadás
 • Kereskedelmi zenei előadás - Kortárs gyakorlat
 • Kereskedelmi zenei előadás - Instrumental musicianship
 • Kereskedelmi zenei előadás Portfolio
 • Egyéni és szakmai fejlődés
 • Zene a Context

2. év (Credit Level 5)

Tantárgyak tanulmányi tartalmazza:

 • Kereskedelmi zenei előadás - Instrumental musicianship
 • Kereskedelmi zenei előadás - Előállítása Performance
 • Kereskedelmi zenei előadás Portfolio
 • Egyéni és szakmai fejlődés
 • A kreatív iparágak és Te
 • Zene Marketing & Artist Development

3. év (Credit Level 6)

Tantárgyak tanulmányi tartalmazza:

 • Kereskedelmi zenei előadás - Végleges Major Projekt
 • Kereskedelmi zenei előadás - Instrumental musicianship
 • Értekezés vagy kutatási Papír és Extended esszé
 • Egyéni és szakmai fejlődés

Westminster választani

Ennek része a kurzus, amit megtehetsz választható modulok. Választani egy izgalmas lehetőséget, hogy szélesíteni a tapasztalat az egyetemen, és a kompetenciák és ismeretek, amelyek segítenek neked foglalkoztathatók.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Contact school
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
9,250 GBP
Főoldal / EU: £ 9250 - Tengerentúli: £ 12,500
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : Contact school
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Contact school
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt