Hivatalos Leírás

A Zenei Bachelor's Program a Szimfonikus Zenekar eszköze a jó művészi és szakmai képességekkel rendelkező zenészek oktatása. A program befejezése után a hallgató megfelelő ismeretekkel és készségekkel rendelkezik ahhoz, hogy kényelmesen dolgozhasson a zenei szakma különböző formáival: akár szólistaként, akár egy megalapított együttes tagjaként és / vagy független projektekként. A hallgató továbbfejleszti a folyamatos vagy mélyreható tanulmányokhoz szükséges készségeket, amelyek nagymértékben önállóak. Továbbá, a program befejezése után a hallgató megszerzi az alapvető vállalkozói készségeket, amelyek növelik szakmai sokoldalúságát az állandóan változó kulturális életben. Lehetőség van a következő hangszereken: fuvolára , obóra , klarinétra , fagottra , francia kürtre , trombitára , trombonra , tubára , hegedűre , viola , cselló , dupla basszus , ütőhangszerek és hárfa .

Tudjon meg többet erről a programról a www.lunduniversity.lu.se/bachelor-music címen

Miért Lund University ?

Lund University 1666-ban alapították, és Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legszebb egyeteme. Az egyetem a világ legmagasabb 100 egyetemei közé sorolható a QS World University Rankings 2019-ben, és a világ egyik leginnovatívabb, fenntarthatóbb és demokratikusabb országának Svédországba érkező nemzetközi diákok # 1 választása.

Ha nemzetközi hálózatát globális tantermi környezetbe kívánja építeni, akkor a Lund University nagyszerű lehetőség. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. A csoportmunka és az informális tanár-hallgatói kapcsolatok megkönnyítik a mélyreható tanulást.

Az egyetem Lund-ban található, egy bájos és kompakt egyetemi város Dél-Svédországban, mindössze 35 percre Dánia koppenhágai repülőtértől. A város híres élettel teli hallgatói életéről, és számos világhírű kutatási létesítmény és nemzetközi vállalat számára is otthont ad.

Tudjon meg többet a Lund University a www.lunduniversity.lu.se címen

Program oktatási nyelve:
Angol

7 további kurzus Lund University »

Utoljára frissítve February 9, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date