BM a Zene, Szimfonikus Zenekar Eszköz

Lund University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

BM a Zene, Szimfonikus Zenekar Eszköz

Lund University

A program áttekintése

A Bachelor's Program in Music, Szimfonikus Zenekar Eszköz célja, hogy olyan nevelő zenészek, akik possessa jó szintű művészi és szakmai képesség. A program befejezésekor a hallgatónak megfelelő ismeretekkel és készségekkel kell rendelkeznie ahhoz, hogy kényelmesen együttműködjenek a zenei hivatás különböző formáival: akár szólistával, egy meghatározott együttes tagjaként és / vagy független projektek formájában. A hallgató továbbá olyan folyamatos vagy mélyreható tanulmányokhoz szükséges készségeket fejlesztett ki, amelyek nagymértékben önállóak. Továbbá, a program befejezésekor a hallgató megszerzi az alapvető vállalkozói készségeket, amelyek növelik szakmai sokoldalúságát az állandóan változó kulturális életben. A felvétel a következő hangszereken lehetséges: fuvola , oboe , klarinét , fagott , francia kürt , trombita , trombó , tuba , hegedű , viola , cselló , basszusgitár , ütőhangszerek és hárfa .

Tudjon meg többet erről a programról a www.lunduniversity.lu.se/bachelor-music címen

Miért Lund University ?

Lund University 1666-ban alapították, és Észak-Európa legrégebbi, legszélesebb és legszebb egyeteme. Az egyetem a világ legmagasabb 100 egyetemei közé sorolható a QS World University Rankings 2019-ben, és a világ egyik leginnovatívabb, fenntarthatóbb és demokratikusabb országának Svédországba érkező nemzetközi diákok # 1 választása.

Ha nemzetközi hálózatát globális tantermi környezetbe kívánja építeni, akkor a Lund University nagyszerű lehetőség. Tapasztalja meg a tanulás más módját egy olyan országban, amely a felsőoktatásban a világ egyik legjobbja. A csoportmunka és az informális tanár-hallgatói kapcsolatok megkönnyítik a mélyreható tanulást.

Az egyetem Lund-ban található, egy bájos és kompakt egyetemi város Dél-Svédországban, mindössze 35 percre Dánia koppenhágai repülőtértől. A város híres élettel teli hallgatói életéről, és számos világhírű kutatási létesítmény és nemzetközi vállalat számára is otthont ad.

Tudjon meg többet a Lund University a www.lunduniversity.lu.se címen

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve October 8, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Locations
Svédország - Malmö, Skåne County
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Svédország - Malmö, Skåne County
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt