BFA program fémművészetben

Az 1200 négyzetméteres fémműhely Dals Långedben, Göteborgtól 170 km-re északra, egyedülálló akadémiai környezetben található, ahol mind a rajztáblán, mind a munkapadnál dolgozik. Ez a környezet kitűnő feltételeket biztosít egy sokoldalú, háromdimenziós, kísérleti művészet számára. Meg fogja tanulni a termelési technikákat, mint például a forró kovácsolás, a gyártás, a hegesztés és a fémlemez kialakítása.

A műhely mérete, felszereltsége és hozzáférhetősége lehetővé teszi, hogy minden formátumban működjön, gyakran az ügyfelekkel és kiállításokkal foglalkozó tényleges projekteken. Az oktatás során lehetősége nyílik arra is, hogy a közönség különböző beállításaiban megmutassa munkáját.

Diákként különböző kontextusokban fogod felfedezni a kortárs fémművészetet és kézművességet, és mélyebben behatolhatsz a művészi kifejezésbe és kézművesbe.

117961_117956_HDK_FotografNatalieGreppi.jpg

A programról

A hároméves program magában foglalja a fémipar, a nyilvános és a galériás tereket, a vizuális értelmezést, a kommunikációt, az elméletet és a történelmet. Művészeti projekteken, alapanyagokon, kézművességen és helyszínen fog dolgozni. Az Ön inspirációját és elméletét a helyszíni kirándulások, látogató művészek, műhelyek és oktatóanyagok adják. Diákként ösztönözzük Önt arra, hogy részt vegyenek a jövőbeli hálózatok alapjául szolgáló nemzeti és nemzetközi csereprogramokban, versenyeken és kiállításokon.

A vizuális tolmácsolás és a kommunikáció, az elmélet és a történelem tanfolyamai a Steneby más képzőművészeti BA-programjaival közösen zajlanak.

A program a Steneby-i nemzetközi környezet része. Az oktatás nyelve az angol. A svéd nyelvet alkalmanként svéd nyelvű diákok számára lehet használni.

Tartalom

Az első év alapvetően a technológia, az anyagok és a kifejezések fejlett ismereteire összpontosít. Meg fogja tanulni a fémek, például acél, alumínium és bronz különböző tulajdonságait. Önnek is ideje lesz, hogy létrehozza és fejlessze művészi nyelvét, és megvizsgálja, hogy a művészi ötlete hogyan hat a társadalmi kontextusokkal.

A második év hangsúlyozza a művész és a környező világ közötti kapcsolat tudatosítását. Ön részt vesz a művészeti, kézműves és tervezési jeleneteken folyó folyamatos megbeszéléseken, és lehetősége lesz arra, hogy nemzetközi hálózaton keresztül csatlakozzon más akadémiákkal folytatott csereprogramhoz.

A harmadik év nagyobb lehetőséget biztosít a diákok egyénileg megfogalmazott projektjeinek a felügyelővel folytatott konzultáció során. A hangsúly a személyes művészi kifejezés kifejlesztésére fókuszál a fémművészetben. A tavaszi félév végén bemutatja a tíz hetes vizsga projekt eredményeit egy nyilvános közönségnek.

Munkaterületek / folyamatos tanulmányok

A program felkészíti Önt arra, hogy a magán- és állami ügyfelek, a kiállítások és a saját művészi törekvéseikért dolgozzon. A program mesterképzésre is felkészíti Önt.

Fokozat

Bölcsészettudományi képzőművészet művészeti és kézműves szakmában, a fémművészet szakirányával

Bejárati követelmények és alkalmazás

Bejárati követelmények:

Általános belépési követelmények

Kiválasztás:

A kiválasztás a benyújtott munkaminták és a személyes meghallgatás értékelése alapján történik.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve Szeptember 15, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2020
Duration
3 Év
Nappali
Price
816,846 SEK
Teljes programköltség. Jelentkezési díj: 900 SEK. A jelentkezési és tandíjdíjak nem vonatkoznak az EU / EGT állampolgárokra vagy csereprogramokra.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2020