BEngTech Hons az elektrotechnikában

Általános információk

Program leírás

A BEngTech Hons (Villamosmérnök) célja, hogy megszerezze a szükséges ismereteket, megértést, képességeket és készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy továbbtanuljanak ahhoz, hogy kompetens gyakorló villamosmérnöki műszaki szakemberekré váljanak. Pontosabban, a képesítés biztosítja a diplomások számára:

 • Felkészülés a mérnöki karrierre és a mérnöki készségek által potenciálisan előnyös területeken, a technológiai jártasság eléréséhez, valamint a gazdaság és a nemzeti fejlődéshez való hozzájáruláshoz;
 • Az ECSA-ban szakmai mérnöki technológushoz történő regisztrációhoz szükséges oktatási alap.
 • A megfelelő szintű végzettséggel rendelkezők képesek belépni az NQF 8. szintű (kitüntetések) programjaiba, majd továbbjutni a mesterképzésre.
 • A képesített mérnökök számára az oktatás alapja az elektrotechnika, valamint a munkahelyi egészség és biztonság jártasságának eléréséhez.

Pixabay / Pexels

University of Johannesburg Egyetem Mérnöki Kar és az épített környezet - Az első Dél-Afrikában, amely a BEngTech fokozat legszélesebb és legátfogóbb körét vezette be.

Összhangban a Felsőoktatási és Képzési Tanszékkel (DHET), a Felsőoktatási Tanács (CHE) új felsőoktatási minőségi alrendszerével (HEQSF) és a Dél-afrikai Műszaki Tanács (ECSA) útmutatásával, a Mérnöki Kar és az Épített Környezetvédelem (FEBE) a University of Johannesburg bevezette a jóváhagyott hároméves BEngTech és Built Environment Bachelors képesítéseit. Ezeket az új programokat továbbfejlesztik a CDIO-hoz való megközelítésünk továbbfejlesztése érdekében - a University of Johannesburg tagja a CDIO konzorciumoknak.

Következésképpen a FEBE nemzeti diploma és BTech programjainak nagy része fokozatosan megszűnik. A hároméves nemzeti diploma utoljára 2016 januárjában került bevezetésre. Arra kérjük a National Diploma diplomások / öregdiákok befejezését, akik még nem regisztrálták vagy nem fejezték be BTech-jüket, hogy a lehető leghamarabb regisztrálják és teljesítsék diplomájukat.

BEngTech programok

A programok támogatják a kiterjesztett hozzáférést, a jobb minőséget és a rendelkezések fokozott sokféleségét, valamint megerősítik a felsőoktatási és képzési intézmények és a munkahely közötti erősebb és együttműködőbb kapcsolatot. Ezenkívül a programok reagálnak az egyéni polgárok, a köz- és a magánszektor munkáltatóinak igényeire, valamint a tágabb társadalmi és fejlesztési célokra. A programok javítják a posztgraduális képesítések irányítását és a kilépési szint eredményeit összehangolják a Dél-afrikai Mérnöki Tanács (ECSA) programmal, amely a Nemzetközi Mérnöki Szövetséggel (IEA) kapcsolatos megállapodások aláírója.

Az új BEngTech kilépési szintű eredményei / diplomás tulajdonságai:

A dél-afrikai Műszaki Tanács (ECSA) előírásainak megfelelően a BEngTech programokat tizenegy kilépési szintű eredmény (ELO) alapján értékelik. Ezeket az alábbiakban soroljuk fel:

 • Problémamegoldás
 • A tudományos és mérnöki ismeretek alkalmazása
 • Mérnöki tervezés
 • Vizsgálat
 • Mérnöki módszerek, készségek, eszközök, beleértve az információs technológiát
 • Szakmai és műszaki kommunikáció
 • A mérnöki tevékenység hatása
 • Egyéni és csapatmunka
 • Független tanulás
 • Mérnöki szakmaiság
 • Mérnöki menedzsment

A University of Johannesburg „A jövő. Újragondolt." nem egyszerűen fülbemászó kifejezés

Az intézmény Afrikában átvezeti a vezetést a 4. ipari forradalom gondolkodásában, a tudomány jövőjének újbóli átképzésével. A 4IR az iparosodás következő hulláma, amelyet meg kell értenünk és meg kell formálnunk az ország - és az afrikai kontinens - jövőjének felépítése érdekében. olyan gazdagon megérdemlik. A 4IR nemcsak a robotika és az automatizálás kérdése; a társadalom fejlődéséről szól, hogy felhatalmazza az embereket és felemelje a nemzedékeket.

Ahogy a világ előrehalad a 4. ipari forradalom felé, úgy az UJ is az „Education 4IR” -vel - a 4IR-gondolkodás és -technológia beillesztése a tantervbe különböző tanfolyamokon keresztül és innovatív vegyes tanulási technológiák használata. Ez azt jelenti, hogy az UJ diplomások jobban fel vannak készülve az üzleti és ipar jövőjének felkarolására, mivel az AI és a 4IR nagyobb szerepet játszik az életben és a munkában.

A University of Johannesburg kötelességünk büszkén és merészen átfogni és navigálni az ország jövőbeli vezetõit a 4IR képzeletbeli komplexitásain keresztül, hogy teljes mértékben kihasználhassák és jobb holnapot hozhassanak létre. A jövőbeli vezetők, mint te! Itt vezetünk a bátor beszélgetést; új holnap kialakításának kidolgozása és kidolgozása. Itt cselekszünk és építjük az új világot.

Kapcsolatba lépni

Dudu Kanyi asszony
Tel .: 011 559 2109
E-mail: dskanyi@uj.ac.za

Utoljára frissítve May 2020

Az iskoláról

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Tovább

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Kevesebb