BEng ipari formatervezés

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

Az ipari tervezők ötvözik a látást és a kreativitást annak érdekében, hogy az elképzeléseket sikeres termékekké és szolgáltatásokká alakítsák. Gondolj például egy kibővített valóság alkalmazásra, amely segít a fiatal családoknak megtervezni jövőbeli autójukat. Vagy mi lenne egy járóképességű időskorúak önálló exoskeletonjával? Vagy marketing kampány, amely több embert vonz az üdítőital-márkához? A lehetőségek végtelenek.

A kínai gazdaság gyorsan átalakul a „Kínában gyártott” -ról „Kínában létrehozott” -ra. A tervezők nagy igényt mutatnak. A stúdióközpontú BEng Industrial Design program a tervezők új generációját oktatja. Interdiszciplináris megközelítést alkalmaz, integrálva a mérnöki, a tervezési, az üzleti, az ember-számítógép interakciót, az antropológiát és az esztétikát.

A BEng ipari formatervezés a legjobb gyakorlatokat és a legújabb fejlesztési trendeket használja a formatervezésben. Lehetőség van arra, hogy helyi és multinacionális vállalkozásokkal együtt dolgozzon, és valós tervezési tapasztalatokat szerezzen. Ennek során megtanulja áthidalni Kína és más országok közötti kulturális különbségeket. Végül is a munka megteremtésének lehetőségei világszerte megoszlanak!

Miért kellene az ipari formatervezést tanulmányoznom az XJTLU ?

 • Tanulja meg, hogyan lehet a felhasználói igényeket jól indokolt tervezési megoldásokká alakítani, a szolgáltatástól a terméktervezésig;
 • Kísérletezzen a műhelyben található legújabb 3D nyomtatókkal, lézervágókkal és CNC-gépekkel;
 • Vegyen részt együttműködési projektekben és / vagy szakmai gyakorlati lehetőségekben nemzeti és multinacionális vállalatoknál;
 • Tanulmány Suzhou-ban, Kína egyik multikulturális városában, amely egyedülálló perspektívát kínál a világ vezető csúcstechnológiai vállalatain és gazdag kulturális örökségén alapul;
 • Keress két fokot: XJTLU diplomát a Kínai Oktatási Minisztériumtól és világszerte elismert diplomát a Liverpool Egyetemen, amely a vezető brit egyetemek Russell csoportjának tagja.

construction, plans, square

Tudás és készségek

Mire a BEng ipari formatervező diplomáját megkapja:

 • technológiai módszerek és kreatív készségek felhasználásának képessége termékek, fogyasztási cikkek, valamint interaktív termékek és szolgáltatások fejlesztésére és előállítására;
 • a termékek, szolgáltatások tervezését befolyásoló társadalmi, kulturális és történelmi szempontok ismerete;
 • a kínai piacra és más összefüggésekre való tervezés kultúrák közötti aspektusainak megértése;
 • kreatív, innovatív és racionális gondolkodási készségek;
 • felhasználói kutatás, megjelenítés és modellezési készségek;
 • anyagi termékek és interaktív szolgáltatások tervezésének képessége;
 • készségek a tervezési fejlesztési folyamatok bemutatására és dokumentálására.

"Én vagyok az első XJTLU hallgató, aki posztgraduális tanulmányokat kapott a londoni The Royal College of Art-ban. Nagyon örülök a csodálatos jövőnek."

Xiaoyi Hu
Alumna, ipari formatervezés, Kína

modulok

Első év

Az Egyesült Királyság oklevelei három év, Kínában pedig négyek, ezért bizonyos képesítéssel rendelkező hallgatókat közvetlenül a második évbe fogadunk el, amely a fő akadémiai program kezdete. A legtöbb hallgató azonban belép az első évbe , amely érdekes modulokat, nyelvi órákat és alapvető készségeket kínál a hallgatók számára az Ön végzettségéhez. Az első évben a BEng ipari formatervezésű hallgatók modulokat vesznek fel, beleértve a kalkulust (MTH013), a többváltozós kalkulust (MTH008), a fizikát (PHY004) és a tervezési kifejezéseket (2D) I és II (IND001 és IND002).

A második év

Harmadik év

Év négy

Karrier

Jól felkészült lesz arra, hogy multinacionális vállalkozások tervezési, kutatási és fejlesztési osztályaiban dolgozzon, vagy mint tanácsadók és szabadúszó tervezők. A program kultúrák közötti összpontosítása miatt Ön jó helyzetben van a nemzetközi munkához.

Megalapozott alapot fog szerezni a posztgraduális tanulmányokhoz vagy más szakmai karrierhez is olyan területeken, amelyek hangsúlyozzák a koncepcionális gondolkodást, a kommunikációs készségeket és a kreativitás, az innovációs folyamatok, a felhasználói igények és viselkedés, valamint a fogyasztói piacok kultúrák közötti kultúrális felbecsülését.

díjak

Nemzetközi diákok

Tanévenként 88 000 RMB.

Korai madárkedvezmény

Minden olyan nemzetközi vállalkozás, aki 2020. május 1-jéig elfogadja ajánlatát, automatikusan részesül 8000 RMB korai madárkedvezményben

Csatlakozzon egy ingyenes kínai nyelvtanfolyamhoz

Most egy ingyenes nyári kínai nyelvtanfolyamot kínálunk minden egyetemi és posztgraduális hallgató számára, aki 2020. szeptemberében kezdte meg diplomáját.

Válasszon egy kéthetes, négyhetes vagy hathetes nyelvtanfolyam közül.

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók

Tanévenként 88 000 RMB.

Korai madárkedvezmény

Minden olyan hongkongi, tajvani és makaói hallgató, aki 2020. május 1-jéig elfogadja ajánlatát, automatikusan 8000 RMB korai madárkedvezményt kap.

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók, akik a kormányzati online jelentkezési rendszeren (a Guangdong tartományi Oktatási XJTLU a közös felvételi vizsga útján jelentkeznek XJTLU automatikusan 8000 RMB korai XJTLU .

Szárazföldi kínai hallgatók

Tanévenként 88 000 RMB.

Belépési követelmények

Nemzetközi diákok

Az első évbe való belépés

Üdvözöljük a magas színvonalú jelöltek pályázatait minden olyan témában, ahol megfelelő középiskola vagy azzal egyenértékű képesítés van. A hallgatóknak általában magas iskolai végzettségükre kell számítaniuk, minimális „B” átlaggal minden tantárgyban, valamint a releváns témákban.

A második évbe való belépés

A második évre való belépéskor figyelembe veszik az A-szintet vagy a nemzetközi érettségi bizonyítványt (vagy azzal egyenértékűet) betöltő hallgatókat, a különböző programok eltérő tárgyi követelményekkel rendelkeznek.

 • A-szint: BBB
 • IB Diploma: 30 pont
 • Speciális elhelyezési tesztek / tantárgyi SATS - középiskolai diploma 3,0 vagy annál nagyobb GPA-val, plusz:
  • Újratervezett SAT: 1280 (diákok, akik a SAT-kat megelőzően 2016-ig igénylik 1800-at) vagy ACT: 27, és 2 AP-vizsgálatot: 4 vagy 2 SAT-teszt: 600 vagy
  • 3 AP vizsgálat: 4 vagy
  • 3 SAT téma: 600

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók jelentkezhetnek:

 • Legalább 400 fok a kínai egyetemek közös felvételi vizsgaán a tengerentúli kínai hallgatók és Hongkongi, Makaó és Tajvan hallgatói számára, vagy
 • Általános tanulmányi képességi teszt (GSAT), amely legalább tíz 50% -ot rangsorol 4 alanyra, ideértve az angol és a matematikát is. A részletes információkat lásd kínai nyelven .

Angol nyelvi követelmények

Nemzetközi jelentkezők számára, ha nem anyanyelvű angol vagy, vagy ha korábban még nem tanult angolul, akkor kielégítő angol nyelvtudással kell rendelkeznie az XJTLU n való XJTLU . Különböző angol képesítések fogadhatók el:

Az első év bejegyzés

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

2. év bejegyzés

 • IELTS 6.5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Angol képesítés nem szükséges Hong Kong, Makaó és Tajvan hallgatók számára, akik a Közös Vizsga vagy a GSAT vizsgát teszik.

Azok a hallgatók, akik az első évbe lépnek, ha kevesebb mint 6EL IELTS vagy azzal egyenértékűek angol nyelvtudásukban, 10 kredit EAP-t vesznek igénybe, a hallgatók, akik IELTS 6,5 vagy annál magasabb, öt kredit EAP-t vesznek igénybe.

"A BEng ipari formatervezés alapos előkészítést nyújt a termék, az emberi interakció és a kulturális formatervezés szinte minden tervezési kihívásának megválaszolásához. Elkötelezettek vagyunk azért, hogy segítsünk az élvonalbeli termékek és szolgáltatások fejlesztésében."

Richard Appleby
Program igazgató

Hogyan kell alkalmazni

A pályázatokat az online pályázati rendszerünkön keresztül kell benyújtani:

 1. Kattintson / koppintson az érvényes linkre
 2. Hozzon létre egy fiókot, vagy jelentkezzen be meglévő fiókjába
 3. Töltse ki jelentkezését

Miután sikeresen létrehozta az alkalmazásfiókját, óvatosan adja meg a jelentkezési űrlapban megkövetelt összes információt, és ellenőrizze, hogy a megadott információk helyesek, hiánytalanok és naprakészek-e. Töltse fel a szükséges dokumentumokat a megfelelő mezőkbe.

A jelentkezési lap megtekintéséhez bármikor bejelentkezhet.

Az XJTLU n XJTLU tanulmányok sikeres jelentkezéséről további információt a jelentkezési oldalon talál .

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Tovább

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Kevesebb