Read the Official Description

Aerospace Engineering fokozatának tanulmányozása szakértő képzést nyújt a repüléstechnikai járművek elméletében és működésében, a sugárhajtású és a propellerek által vezérelt repülőgépekről a vitorlázó repülőgépekre és a helikopterekre.

Meg fog tanulni a teljes mérnöki útról, a földi koncepcióról az égbolt kezelésére. Függetlenül attól, hogy a legfontosabb érdeklődés a tervezésre, az elemzésre, a tesztelésre vagy a repülésre vonatkozik, a Swansea esetében fedjük le.

Ez a multidiszciplináris tanfolyam valóságos betekintést nyújt bolygónk és a kozmosz hangulatába, valamint a felfedezéshez szükséges technológiákat.

Ahogy haladsz, fejlődő elemzői képességeid a legmodernebb felszerelés gyakorlati tapasztalatával kombinálódnak, és olyan készségeket hoznak létre, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy biztosítsák a foglalkoztatást a szélesebb légtérben.

Miért van Swansea Aerospace Engineering?

A Swansea University végzett mérnöksége erős hírnevet szerzett és vonzza a diákokat a világ minden tájáról.

Tudtad?

Az Aerospace Engineering nemrégiben a Times University Guide 2019-ben lett az Egyesült Királyságban a Graduate Prospects számára.

A diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül az Aerospace Engineering diplomások 94% -a dolgozik, vagy továbbtanul (16/17 diplomás DLHE).

Ez a kurzus lehetőséget kínál arra, hogy egy évet az iparban (UCAS H402), az Egyesült Királyságban vagy a tengerentúlon töltsön el, értékes munkatapasztalatot és fizetést biztosít, amely jelenleg átlagosan több mint 15 000 fontot tesz ki. Támogatással és útmutatással szolgál az elhelyezés biztosításához.

Azt is felajánljuk Önnek, hogy egy olyan egyetemi egyetemen töltsön el egy évet (UCAS 401), amely gazdagítja az érettséget, értékes kulturális élményt nyújtva, amely szélesíteni tudja a látókörét, amikor munkát keres.

Aerospace Engineering tapasztalata

Az Ön első évében repülő leckét tanulhat, és a tanfolyam során olyan létesítményekkel dolgozik, mint a Merlin MPX521 Engineering Flight Simulator, a JetCat P120 Engine és a többszörös szélcsatornák, amelyek biztosítják, hogy mindig teljes sebességgel haladjon.

Aerospace Engineering Foglalkoztatási lehetőségek

A BEng Aerospace Engineering diplomáját Swansea-ban kapják meg, ahol számos foglalkoztatási lehetőség áll rendelkezésre. A jövőben a következő szerepek bármelyikében lehet:

 • Légijármű-tervező mérnök
 • Rakétatudós
 • Védelmi mérnök
 • Repülőgép pilóta
 • Nagysebességű vasúti mérnök
 • Repülésvizsgálati mérnök
 • Aerodinamikus a Motorsportban és a fenntartható energiaágazatban

Belépési követelmények

A BEng Aerospace Engineering tanfolyamra vonatkozó belépési követelmények a következők:

AAB-BBB A-szinten (beleértve a matematikát is).

 • További ajánlott tantárgyak a következők:
 • Fizika
 • További matematika
 • Kémia
 • Dizájn technológia
 • IT / Számítástechnika
 • Biológia

A vizsgált alanyoktól függő változó ajánlatok és az összes alkalmazás egyéni alapon, GCSE fokozatokkal, AS szintű tantárgyakkal és minősítésekkel, munkatapasztalattal, referenciákkal és személyes megállapítással számolva.

Vagy 32 az IB-ben, hogy 5-et magasabb szintre, vagy 6-ot a standard szintű matematikához és 4 magasabb szintre, vagy 5 standard szintű angol nyelvet.

A BTEC szakképesítést vizsgáló diákok D * D * D * - D * D * D-t igényelnek, hogy a B-t A-szintú matematikához kapcsolják. Ha nem veszik el az A Level Matematikát, akkor a BTEC "Matematika a technikusok" és a "További matematika technikusok" moduljai számára minimum D-t kell elérniük. A hallgatóknak legalább két A-fokozatra van szükségük a GCSE-ben, hogy tartalmazzák a B minőségi B osztályt a matematikában és két másik tudományterületen.

Hogyan tanítottátok?

A College of Engineering számosféle oktatási módszert alkalmaz; tanított / előadás-alapú, kiscsoportos munka, laboratóriumi alapú, projekt / feladat alapú, a Blackboard használata. Az előadások egyre gyakoribbak az előadásfelvétel, a kevert tanulás és a tükrözött tanulás használatával.

Ez a kurzus olyan modulokat kínál, amelyeket a walesi vagy bilinguális közegben tanítanak olyan diákoknak, akik úgy gondolják, hogy folyékonyak a walesi hangszórók.

Tandíj

A 2019/20 tanévre való belépésre vonatkozó éves tandíjak a következők:


További költségek

További költségekkel szembesülhet az egyetemen, többek között (de nem kizárólag):

 • Parkolás és utazás az egyetemre és az egyetemről
 • Nyomtatás, fénymásolás, írószerek és berendezések költségei (pl. USB-botok)
 • Könyvek vagy szövegek vásárlása
 • Nyomtatás és kötés
 • Ruhák az érettségi ceremóniákhoz

A tandíj nem fedezi a hallgató által személyesen felmerült költségeket, például könyvek, írószerek, nyomtatás vagy fénymásolás költségeit.

A kurzushoz ajánlott tankönyvek elérhetők a könyvtárban. A kurzushoz szükséges összes szoftver a Engineering hálózatán érhető el, a Swansea University számítógépes termeiben.

Ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés áll rendelkezésre az egész egyetemi campus és a lakóházakban.

Program taught in:
Angol

See 5 more programs offered by Swansea University »

Last updated November 3, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
18,500 GBP
- nemzetközi diákok; 9000 GBP - UK / EU
Deadline
Július 31, 2019
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
End Date
Július 31, 2023
Application deadline
Július 31, 2019

szept. 2019

Location
Application deadline
Július 31, 2019
End Date
Július 31, 2023