Read the Official Description

Mit fogok tanulni?

A mechanikus rendszerek, mechanizmusok és gépek a hagyományos mérnöki iparágak középpontjában állnak. A velük kapcsolatos készségek és technikák továbbra is elengedhetetlenek. Az elmúlt években ezek a területek a precíziós mérnöki, nanotechnológiai és mechatronikai területekre is kiterjedtek, mivel a gépészmérnökök kibővítették készségüket, és más tudományágakból felvetették a technológiákat a nehéz problémák megoldása érdekében.

Tanfolyamaink multidiszciplináris megközelítést alkalmaznak a mérnöki kihívásokra. A Műszaki Főiskola és a WMG (Warwick Manufacturing Group) szakemberei lehetőséget nyújtanak a vezető kutatások megtanulására olyan területeken, mint a precíziós mechanika, a folyadékdinamika és a fenntartható hőenergia-technológia, valamint a műszaki terület más területei. Az ország vezető vállalataival együtt dolgozunk. Ez az együttműködés visszaadja kutatásunkat, tájékoztatja tanításunkat, és segít abban, hogy tanfolyamainkat az ipar legjobb gyakorlatának élvonalában tartsuk.

Lehetősége lesz arra, hogy az új készségeket a különböző fokú pontokon megvalósuló projekteken keresztül alkalmazza. A harmadik éves hallgatók jelentős egyedi projektet vállalnak egy konkrét probléma kezelésére. Például a motorfejlesztések vizsgálata; a robbantó buborékok folyadékdinamikája; és a tömegbecslés vizuális ellenőrzéssel.

A negyedik évre lépve a projektek együttműködnek. Sokak számára az utolsó év MEng projekt, mint például a Formula Student versenyautó építése, az összes fokú elem csúcspontjának tekinthető.

Hogyan fogom ezt megtanulni?

Ön részt vesz előadások, szemináriumok, oktatóanyagok és gyakorlati laboratóriumi üléseken. Az iskolából az egyetemre történő áttérés elősegítése érdekében az első évében minden héten találkozik személyes oktatójával egy olyan csoportban, amely rendszerint öt vagy hat hallgató vesz részt az előadásokból eredő akadémiai kérdések kezelésében. Az oktató olyan, hogy támogatja Önt az egész egyetemi életben, és különösen segíteni fog Önnek abban, hogy tükrözze folyamatos fejlődését. A mérnökök mindig részt vesznek az interdiszciplináris csoportos munkában, és ez az első évfolyamaink részét képezi.

Hogyan értékelhetem?

Az értékelés a vizsgák és a tanfolyamon keresztül történik. A tanterv értékelés tartalmazhat laboratóriumi jelentéseket, projekteket, esszéket és szóbeli prezentációkat.

Milyen lehetőségek vannak a munkatapasztalatra és külföldi tanulmányokra?

Természetes tapasztalatokat szerezhet a kurzus során látogatások és projektmunkák során. Az iskola arra ösztönzi a tanulókat, hogy vállaljanak valamilyen ipari tapasztalatot. Sok tanuló gyakornoki és egyéb munkatapasztalatot vállal a nyár folyamán. Egyes diákok egy évig tartó elhelyezést vehetnek igénybe az iparban vagy egy kutatási környezetben.

Belépési követelmények

AAA szint , amely magában foglalja az A szintű matematikát és a fizikát. El kell érnie a tudomány gyakorlati megvalósítását is, ha a tudomány szintjén különálló gyakorlati értékelésre van szükség.

Az alkalmazott tantárgyak és vegyes portfoliók szintjei : A pályázókat egyéni alapon veszik figyelembe. Az osztályzatok hasonlóak lesznek az A és AS képesítéssel rendelkező jelöltekhez.

Az erős profillal rendelkezõ, de A szintû fizikán vagy a szintelméleti matematika nélkül.

Nemzetközi IB érettségi szint: 38 pont, beleértve a 6,6-at a matematika és a fizika területén. E tantárgyak legalább egyikének magasabb szinten kell lennie.

BTEC-k: A BTEC-t felkínáló pályázóknak fel kell venniük a kapcsolatot az egyetemi felvételi csoporttal.

Ezek általában kizárják az általános tanulmányokat és a kritikus gondolkodást.

Kontextus adatok és differenciál ajánlatok: A Warwick különbözõ ajánlatokat tehet a diákok számára több esetben. Ezek közé tartoznak a Megvalósítási Lehetőségek programban részt vevő diákok, vagy akik megfelelnek a kontextuális adatkritériumnak. A különbözeti ajánlatok egy vagy két évfolyamra lesznek a Warwick szabványos ajánlata (a minimális BBB-nél).

Hozzáférés tanfolyamok: Hozzáférés a felsőfokú diploma (QAA-elismert) és a megfelelő tárgyak vizsgálják, ha felajánlott A szintű matematika A fokozat MEng vagy B besorolás BEng / BSc. Megkülönböztetés szükséges az Access és a BTEC képesítésben.

Warwick International Alapítványi Program (IFP): Minden olyan diák, aki sikeresen befejezte a Warwick IFP-t, és az UCAS-n keresztül Warwick-re pályázik, garantált feltételes ajánlatot kap egy kapcsolódó alapképzésre (csak kiválasztott kurzusok). A szabványos ajánlatok és feltételek teljes részleteiről az IFP oldalon olvashat.

Üdvözöljük a nemzetközileg elismert képesítésű hallgatók pályázatait.

További információ

Rést kihagyva

A halasztott belépés iránti kérelmeket üdvözölték.

Interjúk

Általában nem beszélünk a pályázókkal. Az ajánlatok az Ön UCAS-űrlapján alapulnak, amely magában foglalja az előre jelzett és a tényleges osztályzatokat, a személyes nyilatkozatot és az iskolai hivatkozásokat. Újszerű módszereket fontolunk meg a jelöltek felmérése érdekében, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze weboldalunkat, mielőtt bármilyen változást bevezetne.

Nyílt napok

Az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező ajánlattevőket meghívják a minisztériumi nyílt napokra. Ha nem tudsz részt venni, akkor ezekből az eseményekből származó információk online lesznek elérhetők. Tudjon meg többet a fő egyetemi nyitott napjainkról és egyéb lehetőségekről, hogy látogasson el hozzánk.

Milyen modulokat tanulhatnék?

Kezdetben minden diák ugyanazt a programot követi, amely olyan témákat tartalmaz, amelyekről úgy gondoljuk, hogy fontos minden mérnök számára. A második év második futamidejében képes vagy szakosodni a Civil programban, vagy átállni az egyik másik mérnöki tanfolyamra (például Automotive, Biomedical Systems, Electronic, Electrical és Electronic, Engineering Business Management, Mechanical, Manufacturing and Mechanical, Systems).

Az első évben kilenc fő modul létezik, amelyek jelenleg:

 • Dinamika és termodinamika
 • Elektromos és elektronikus áramkörök
 • Mérnöki Tervező
 • Engineering Mathematics
 • Bevezetés a mérnöki üzleti menedzsmenthez
 • Bevezetés a mérnöki tudományba: Szakmaiasság és gyakorlat
 • Anyagok a tervezéshez
 • Statika és struktúrák
 • Rendszerek modellezése, szimulálása és számítástechnikája

Szabadon választhat egy modern idegen nyelv modulot is.

A második évben hét fő modul létezik:

 • Dinamika és folyadék mechanika
 • Elektromechanikus rendszertervezés
 • Műszaki matematika és műszaki számítástechnika
 • Gépészeti tervezés 1
 • Planáris szerkezetek és mechanizmusok
 • Rendszertechnikai elvek
 • Műszaki műveletek kezelése
 • Az opcionális modulok jelenleg tartalmazzák
 • Biomedikai és Klinikai Mérnöki
 • Műszaki szakértés
 • Gépjárműtechnika
 • Technológia a nemzetközi fejlesztésben

Kiválaszthatja az opcionális extra modult is:

 • Bevezetés a középiskolai oktatásba (fizika)
 • Modern idegen nyelv
 • Üzlet indítása

3. évfolyamon befejezi az egyéni projektet és tanulmányozza a következő modulokat:

 • A vibrációs rendszerek dinamikája
 • Motorok és hőszivattyúk
 • A mechanikai mérnökök alapvető mechanizmusai
 • Gépészeti tervezés 2
 • Pontosság, mérés és ellenőrzés

A mérnöki tevékenység egy aktívan fejlődő tantárgy, így a felsorolt ​​modulok az aktuális hallgatók számára elérhetőek. Mivel a mérnöki és az iskolánk folyamatosan fejlődik, a rendelkezésre álló modulok köre és az egyes modulok tartalma megváltozhat a jövő évében. A pályázókat a változások jóváhagyása után tájékoztatják. A jelenlegi hallgatókat a változások jóváhagyása előtt konzultálják.

* A fent említett modulok változhatnak.

Milyen karrier lehet a Warwick-fokozat a Engineering-ben?

A diplomások tovább dolgoztak olyan szervezeteknél, mint a Jaguar Land Rover, a Barclays Bank, az NHS Institute for Innovation, az Aston Martin, a Deutsche Bank.

A diplomások munkaköreinek példái közé tartozik a Business Systems Analyst, a Graduate Civil Engineer, az Aerodynamacist, a Structural Engineer, a Technology kereskedő.

Program taught in:
Angol

See 10 more programs offered by The University of Warwick, School of Engineering »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Nappali
Price
- évente nemzetközi diákok számára
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019