BEng Elektronikus Tudomány és Technológia

Általános információk

További információ erről a programról az intézmény honlapján olvasható

Program leírás

A BEng elektronikus tudományos és technológiai programja alapos alapot kínál a mikroelektronika, az elektronika és a fotonika területén.

A program lehetővé teszi az elektronikus alkatrészek összetett munkafolyamatainak tanulmányozását, valamint az integrált áramkörök tervezésének és gyártásának technológiáját.

Meg fogja tanulni, hogy a legújabb technológiák élvonalában működjön, és felkészül arra, hogy egy olyan területen dolgozzon, amelynek több pályaválasztási lehetősége van a diplomások világméretű hiánya miatt.

Miért kellene az elektronikus tudományt és technológiát tanulmányoznom az XJTLU ?

 • Erős figyelem a mikroelektronikában és a fotonikában;
 • Használjon legkorszerűbb eszközöket és eszközöket az integrált áramkörök (IC) tervezésének fejlesztéséhez, az IC gyártásához és alkalmazásához az elektronikus rendszerekben;
 • 5 felszerelt tiszta helyiséghez férjen hozzá a könyvekből és előadásokból megtanult ismeretek felhasználásához;
 • Tanuljon egy megfelelő szoftverre épülő IC tervező modult, amely a kínai egyetemeken egyedülálló;
 • Keress két fokot: XJTLU diplomát a Kínai Oktatási Minisztériumtól és világszerte elismert diplomát a Liverpool Egyetemen, amely a vezető brit egyetemek Russell csoportjának tagja.

engineer, engineering, teamwork

Tudás és készségek

Mire a BEng elektronikus tudomány és technológia programját elvégzi, a következők lesznek:

 • széles modellezési és analitikai módszerek tapasztalata;
 • képesség egy rendszer, alkatrész vagy folyamat tervezésére az eredeti követelmények és korlátok alapján;
 • az informatikai eszközök és a számítógépes tervezési rendszerek modellezéséhez, elemzéséhez, szimulációjához és tervezéséhez való felhasználásának képességei;
 • integrált áramköri chipek vagy fotonikus eszközök tervezésének és gyártásának képessége.

"A nemzetközi tanárok itt megközelíthetőek és segítőkészek. A jövőben az elektronika területén szeretnék dolgozni, és néhány különféle kutatási területet vizsgálok."

Ali Khan
Diák, Beng elektronikus tudomány és technológia, Pakisztán

modulok

Első év

A brit diplomák három évig tartanak, míg Kínában négy, ezért közvetlenül a második évbe fogadjuk el a hallgatókat bizonyos képesítésekkel, ami a főbb akadémiai program kezdete. A legtöbb diák azonban belép az első évbe , amely számos érdeklődő modult, nyelvi órát és alapvető képességeket biztosít Önnek.

A második év

Kötelező modulok:

Opcionális modulok:

Harmadik év

Év négy

Kötelező modulok:

Opcionális modulok:

Karrier

A program végzősei jól felkészülnek a mikroelektronikai (félvezető) mérnöki, az elektronikai és a fotonikai mérnöki munkakörök pozícióira.

A program szilárd alapot fog biztosítani a mikroelektronika, az elektronika és a fotonika mester- és PhD szintű további tanulmányaihoz.

díjak

Nemzetközi diákok

Tanévenként 88 000 RMB.

Korai madárkedvezmény

Minden olyan nemzetközi vállalkozás, aki 2020. május 1-jéig elfogadja ajánlatát, automatikusan részesül 8000 RMB korai madárkedvezményben

Csatlakozzon egy ingyenes kínai nyelvtanfolyamhoz

Most egy ingyenes nyári kínai nyelvtanfolyamot kínálunk minden egyetemi és posztgraduális hallgató számára, aki 2020. szeptemberében kezdte meg diplomáját.

Válasszon egy kéthetes, négyhetes vagy hathetes nyelvtanfolyam közül.

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók

Tanévenként 88 000 RMB.

Korai madárkedvezmény

Minden olyan hongkongi, tajvani és makaói hallgató, aki 2020. május 1-jéig elfogadja ajánlatát, automatikusan 8000 RMB korai madárkedvezményt kap.

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók, akik a kormányzati online jelentkezési rendszeren (a Guangdong tartományi Oktatási XJTLU a közös felvételi vizsga útján jelentkeznek XJTLU automatikusan 8000 RMB korai XJTLU .

Szárazföldi kínai hallgatók

Tanévenként 88 000 RMB.

Belépési követelmények

Nemzetközi diákok

Az első évbe való belépés

Üdvözöljük a magas színvonalú jelöltek pályázatait minden olyan témában, ahol megfelelő középiskola vagy azzal egyenértékű képesítés van. A hallgatóknak általában magas iskolai végzettségükre kell számítaniuk, minimális „B” átlaggal minden tantárgyban, valamint a releváns témákban.

A második évbe való belépés

A második évre való belépéskor figyelembe veszik az A-szintet vagy a nemzetközi érettségi bizonyítványt (vagy azzal egyenértékűet) betöltő hallgatókat, a különböző programok eltérő tárgyi követelményekkel rendelkeznek.

 • A-szint: BBB
 • IB Diploma: 30 pont
 • Speciális elhelyezési tesztek / tantárgyi SATS - középiskolai diploma 3,0 vagy annál nagyobb GPA-val, plusz:
  • Újratervezett SAT: 1280 (diákok, akik a SAT-kat megelőzően 2016-ig igénylik 1800-at) vagy ACT: 27, és 2 AP-vizsgálatot: 4 vagy 2 SAT-teszt: 600 vagy
  • 3 AP vizsgálat: 4 vagy
  • 3 SAT téma: 600

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók

Hongkongi, makaói és tajvani hallgatók jelentkezhetnek:

 • Legalább 400 fok a kínai egyetemek közös felvételi vizsgaán a tengerentúli kínai hallgatók és Hongkongi, Makaó és Tajvan hallgatói számára, vagy
 • Általános tanulmányi képességi teszt (GSAT), amely legalább tíz 50% -ot rangsorol 4 alanyra, ideértve az angol és a matematikát is. A részletes információkat lásd kínai nyelven .

Angol nyelvi követelmények

Nemzetközi jelentkezők számára, ha nem anyanyelvű angol vagy, vagy ha korábban még nem tanult angolul, akkor kielégítő angol nyelvtudással kell rendelkeznie az XJTLU n való XJTLU . Különböző angol képesítések fogadhatók el:

Az első év bejegyzés

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

2. év bejegyzés

 • IELTS 6.5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Angol képesítés nem szükséges Hong Kong, Makaó és Tajvan hallgatók számára, akik a Közös Vizsga vagy a GSAT vizsgát teszik.

Azok a hallgatók, akik az első évbe lépnek, ha kevesebb mint 6EL IELTS vagy azzal egyenértékűek angol nyelvtudásukban, 10 kredit EAP-t vesznek igénybe, a hallgatók, akik IELTS 6,5 vagy annál magasabb, öt kredit EAP-t vesznek igénybe.

"Ez a program segít megérteni a mikro- és nanofeldolgozási folyamatokat a csúcstechnológiának és a tisztaszobáknak megfelelő eszközök használatával. Meg fogja tanulni a tervezési szabályokat és az IC minták tervezési módszertanát egy meghatározott méretarányú grafikonpapírra rajzolva, és professzionális IC tervező eszközökkel rajzolva. "

Cezhou Zhao
Program igazgató

Hogyan kell alkalmazni

A pályázatokat az online pályázati rendszerünkön keresztül kell benyújtani:

 1. Kattintson / koppintson az érvényes linkre
 2. Hozzon létre egy fiókot, vagy jelentkezzen be meglévő fiókjába
 3. Töltse ki jelentkezését

Miután sikeresen létrehozta az alkalmazásfiókját, óvatosan adja meg a jelentkezési űrlapban megkövetelt összes információt, és ellenőrizze, hogy a megadott információk helyesek, hiánytalanok és naprakészek-e. Töltse fel a szükséges dokumentumokat a megfelelő mezőkbe.

A jelentkezési lap megtekintéséhez bármikor bejelentkezhet.

Az XJTLU n XJTLU tanulmányok sikeres jelentkezéséről további információt a jelentkezési oldalon talál .

Utoljára frissítve ápr. 2020

Az iskoláról

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Tovább

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Kevesebb