Hivatalos Leírás

Akkreditálta: IET EI

Az éghajlatváltozás és a gazdasági tényezők azt jelentik, hogy jelentős erőfeszítéseket tesznek a megújuló energiaforrások felé a szél-, hullám- és árapályforrások - és ennek megfelelően a villamosenergia-rendszer mérnökei iránti megnövekedett igény.

Ezt a programot az iparral együttműködve tervezték, és nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati tapasztalatokra. Az elektrotechnikai, mechanikai és elektronikai szakképzésben széleskörű oktatásban részesül, az energetikai és teljesítményelektronika speciális moduljai mellett.

Hozzáférést kaphat a jól felszerelt, számítógéppel támogatott mérnöki és elektromos és elektronikus laboratóriumokhoz vezető technológiákkal, valamint két iparági elhelyezés lehetőségével.

Karriered

A program végzős hallgatói nagy valószínűséggel nagy keresletet fognak keresni a globális energiavállalatokkal, mint a Howden, a GEC, a Doosan, a Babcock, a Scottish Power és a Weir csoport.

Mit fog tanulni?

1. év

Számos alapfogalmat kínál az informatika és az elektrotechnikai, elektronikai és gépészeti alapelvek tekintetében.

2. év

A professzionális mérnök, a matematika, a termodinamika, az energiaforrások, a generáció irányítási felelősségeit mutatja be

3. év

Ellenőrző mérnöki, villamos elektronikus rendszerek, üzem

4. év

Honor Projekt, Power Systems Technology, Villamos gépek, Megújuló Energia Technológia, Vezérléstechnika.

Belépési követelmények

Az itt felsorolt ​​összes beutazási követelményt útmutatónak kell tekinteni, és a beutazáshoz szükséges legkisebb értéket kell figyelembe venni. Azok a pályázók, akiket egy hely feltételes ajánlatának tettek fel, megkérhetik, hogy többet érjenek el, mint amit kijelöltek.

Teljes körű belépési követelmények

1. év

SQA magasabb: a magasabb szintű BBBC a matematikai és a fizikai, technológiai vagy mérnöki tudományok bevonását jelenti

Egy szint: CCD, beleértve a matematikát és a fizikát, valamint a GCSE angol nyelvet a C / 4-en

ILC magasabb: H2 H2 H3 H5 beleértve a matematikát és a fizikát, plusz az angol O2 normál szinten

IB Diploma: 24 pontnak tartalmaznia kell a matematikát és a fizikát

BTEC: 3-as fokozatú kibővített diplomamunka a MMM-nél

2. év

BTEC: 3. fokozatú kiterjesztett oklevél a villamos / elektronikus mérés területén a DDM-nél

3. év

HND Elektromos vagy Elektronikus Mérnöki A B-vel a Graded Unit és Engineering Mathematics 1, 2, 3, 4 és 5.

A Maths Nyári Iskola részvétele és átadása elengedhetetlen azok számára, akik nem rendelkeznek Engineering Mathematics 5-vel. További információért látogasson el a www.gcu.ac.uk/mathsummerschool címre.

Részidős bejegyzés követelményei

1. év

HNC Elektrotechnikai vagy Elektronikai Mérnöki vagy más releváns mérnöki tantárgy B-vel az 1. fokozatú osztályban, és tartalmazza az 1. és 2. mérnöki matematikát.

2. év

HND Elektrotechnikai vagy Elektronikai Mérnöki vagy egy másik releváns mérnöki tantárgy B-vel a minősített egységben, és tartalmazza az 1., 2., 3. és 4. Mérnöki Matematikát.

Foglalkoztatási követelmények

A részmunkaidős pályázóknak teljes munkaidőben foglalkoztatottnak kell lenniük, és a munkáltatójuknak szponzorálnia kell.

angol nyelv

Azoknál a hallgatóknál, akiknek az első nyelve nem angol, rendszerint fel kell tüntetni a 6,0-os akadémiai IELTS teszt pontszámot, anélkül, hogy az elem kevesebb lenne, mint 5,5.

Kérjük, vegye figyelembe: ha Ön többségi angol nyelvű országból származik, akkor nem feltétlenül kell további bizonyítékot szolgáltatnia az angol nyelvtudásról.

További információ

Egyéb tudományos és szakképesítések

Minden egyes GCU-alkalmazást egyedi alapon kell figyelembe venni. Ha nem rendelkezik a tipikus tanulmányi beiratkozási képesítéssel, de képes bemutatni a releváns szakmai tapasztalatokat és / vagy az elismert szakmai testületek által nyújtott krediteket, akkor jogosult lehet erre a kurzusra az egyetem elismert előzetes oktatási rendszerének ismeretében.

Nemzetközi Pathways

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, akkor jogosult lehet az angol egyetemi tanulmányi programra.

Díjak és finanszírozás

A fizetett tandíjat leginkább a díjstátusz határozza meg. Mi az a diáktámogatási státusz?

Tandíj 2018/19

  • Otthon: £ 1820
  • RUK: 9250 £ *
  • EU: 1820 £
  • Nemzetközi: 11 500 £

* A három vagy négyéves végzettségű RUK hallgatók teljes tandíjat 27,750 GBP-re korlátozzák. A konkrét díjakat a skót kormány megerősíti, és megerősítést nyerhet.

Ha 2018 szeptemberében vagy 2019 januárjában elkezdi tanulmányait, akkor ezek az éves vagy moduldíjak, amelyek a tanfolyam időtartamára vonatkoznak; a díjak azonban változhatnak. A díjak megváltoztatásával kapcsolatos részletekért olvassa el a díjainkat és a visszatérítési szabályzatunkat.

A részmunkaidős diákok számlázhatók a teljes éves díjért vagy a tanév után lezárt modulok számlájára. A diákok jogosultak az év folyamán részletekben fizetni. A részidős és távoktatási díjak megtekintése.

További költségek

Amellett, hogy természetesen tandíjat, akkor találkozhat többletköltségek az Ön korában az egyetemen.

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van a 2018/19-es évek ösztöndíjaival kapcsolatban, kérjük, forduljon a hallgatói érdeklődéshez.

Nemzetközi hallgatói kezdési időpontok

Új nemzetközi diákok számára a tájékozódási események 2018. szeptember 14-én kezdődnek. Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

Szakmai akkreditáció

Az elektrotechnikai szakot akkreditálta az IET, a Mérnöki és Technológiai Intézet és az EI Energetikai Intézet. A tanfolyam célja, hogy megfeleljen az UKSPEC által a UK Mérnöki Szakértői Standardnak (UK Engineering Standards), és a MEng Pathways kielégíti az egyetemi követelményeket a C.Eng Chartered Engineer státusához.

Szakmai gyakorlat

Két iparági elhelyezést kínálnak, amelyek közül az egyik 48 hét. Ezek nem kötelező elhelyezések, és nem is garantáltak.

HM Forces

A HM Forces együttműködésével a GCU megállapította, hogy ez a program különösen alkalmas a katonai és az egykori katonai férfiak és nők számára. Látogasson el a HM Forces Karrier Zónájára az általunk nyújtott szolgáltatásokról.

Értékelési módszerek

Tanulmányok, tanfolyam, osztálytesztek, prezentációk, számítógépes gyakorlatok és írásos jelentések segítségével értékelheti eredményeit a tanulási eredmények során.

Célunk, hogy megépítsük hallgatóink képességeit olyan területeken, amelyeket a munkáltatók a globális tudásalapú gazdaságban követelnek meg, a munkaadókkal való kapcsolódás révén, hogy a diákok hiteles tanulási tapasztalattal rendelkezzenek, amely ötvözi a releváns tanulmányokat. Diákaink azt találják, hogy ennek egyik alapja a többi diák, akit jelenleg beiratkoznak, részmunkaidőben végzi tanulmányait, miközben teljes munkaidőben dolgozik, vagy nemzetközi vállalatok szponzorálják. A diákok értékes tapasztalata visszatért az osztályterembe, és informálisan megosztotta őket a diákok előnyeit.

Program oktatási nyelve:
Angol

28 további kurzus Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Utoljára frissítve July 31, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,820 GBP
Otthon / EU diákok; £ 9250 RUK diák; 11 500 font nemzetközi diák
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date