Hivatalos Leírás

Tervezett siker

A Mérnöki és Technológiai Intézet által akkreditált elektrotechnikai és elektronikai tanfolyam gyors ütemben halad a Chartered Engineer státuszához. Mindez az elektromos vezérlőrendszerek tervezéséről, fejlesztéséről és fenntartásáról szól. Az ezen a területen dolgozó mérnökök biztosítják, hogy elektromos készülékeink biztonságosak és képesek legyenek magas minőségi színvonalon teljesíteni, valamint új technológiákat fejleszteni a jövő számára.

Lehetőséget biztosítunk minden alapfokú főiskolai / EU-diák számára, hogy teljes munkaidős tanfolyamot folytasson 2019 szeptemberétől kezdődően.


Miért van az elektromos és elektronikus mérnöki munka az LSBU-ban?

 • No. 1 Londoni modern elektrotechnikai és elektronikai egyetem, Guardian League 2018. táblázat.

 • A Mérnöki Tanács által engedélyezett Mérnöki és Technológiai Intézet (korábban IEE) által akkreditált, és a Chartered Engineer státusza gyors ütemben halad előre.

 • Van egy tanácsadói csoport az iparágtól annak érdekében, hogy biztosítsuk a kurzus lefedettségének naprakészségét és relevanciáját a foglalkoztatási igények szempontjából.

 • Sok karrierlehetőség: kevés olyan életünk van, amelyek nem tartoznak legalább valamihez az elektromos és elektronikus mérnökök munkájához.

 • Választhatja, hogy a harmadik évet az egyik partnerintézményünknél tölti.

 • Lehetőség, hogy befejezze harmadik évét egy fizetett szakmai munkahelyen.

Akkreditáció

Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód

modulok

Az elektromos és elektronikus mérnökök világítást, fűtést és szellőzést biztosítanak az épületek számára, gondoskodnak arról, hogy közlekedési hálózataik hatékonyan és biztonságosan működjenek, elősegítsék a gyártási és építőipari ágazatokat, valamint kulcsfontosságú szerepet játszanak az energia előállításában és forgalmazásában. Ez a kurzus magában foglalja:

 • elektromos rendszerek
 • mikrokontroller
 • ellenőrzési rendszerek
 • távközlés
 • elemzés
 • szoftver
 • mérnöki tudomány

A kurzus értékelésének módszerei: 37% -os tanfolyam.

1. év

 • Tervezés és gyakorlat
 • Műszaki elvek
 • Mérnöki matematika és modellezés
 • Mérnöki számítástechnika
 • Bevezetés az elektromos és elektronikus technikába
 • Bevezetés a digitális elektronikába

2. év

 • Haladó műszaki matematika
 • Áramkörök, jelek és rendszerek
 • Az ellenőrzés alapelvei
 • Csapattervezés
 • Elektromos gépek és teljesítményelektronika
 • Analóg és digitális áramkörök

3. év

 • Opcionális elhelyezési év

4. év

 • Innováció és vállalkozás
 • Irányítástechnika
 • program
 • Fejlett analóg és RF elektronika
 • Digitális rendszerek tervezése

A foglalkoztathatóság

Ez a kurzus felkészíti Önt az elektrotechnikai és elektronikai területek számos területén, ahol elektronikus rendszereket használnak, különösen olyan beágyazott vezérlőrendszerekben, ahol nagy léptékű integrált áramkörök vannak programozva és a tipikus folyamatok automatizálására használják.

A kurzus legújabb diplomások szerepet játszottak a közlekedés, a szórakozás, az orvosi, a közszféra és a közszolgáltatások és a kínálati iparágakban.

Foglalkoztatási alapú szektor

Az alábbi iparágak foglalkoztatási területei a következők:

Szállítás

Hangszerelés, jelzés, áramelosztás, pályamenti karbantartás, ECU korszerűsítés / tesztelés és biztonsági kritikus rendszerek

Szórakozás

Antenna tervezés, látáskeverés, stúdiótervezés, műholdas rendszerek, távvezérlés, világításvezérlés és karbantartás, robotika vezérlés és tervezés, számítógépes interfészek és beágyazott vezérlés

Orvosi

Műszertervezés és karbantartás, protézistervezés, fény / hő / páratartalom szabályozás, távvezérlés (robotos műtét platform) felügyelet és biztonsági rendszer tervezés karbantartás

Állami szektor

Biztonsági rendszerek, közlekedési jelzések, vezeték nélküli vezérlőrendszerek, GPS-tervezés, autonóm robotmodellek (bányaművelés, bombatisztítás) és felügyeleti rendszer tervezése

Közszolgáltatások és ellátási ágazatok

Víz, gáz, villany, csatorna és hulladék ártalmatlanítása - az elosztott szolgáltatások korszerűsítése és ellenőrzése, tesztelés és minőségellenőrzés és biztonsági rendszerek

Mit várhat a karrierjétől

Az elektromos és elektronikai mérnökök mindenféle környezetben és ágazatban dolgozhatnak. Lehet, hogy dolgozik egy termelési üzem, műhely, iroda, laboratórium, vagy a helyszínen egy ügyfél.

A mérnökök kezdettől fogva részt vehetnek egy projektben, és gyakran részt vesznek a karbantartási programokban is. Néha szakosodnak a folyamat egy bizonyos részében, és más esetekben minden szakaszban részt vesznek. Hajlamosak más területeken dolgozó mérnökökre, valamint építészekre, forgalmazókra, gyártókra, technikusokra és így tovább dolgozni.

Jellemző feladatok közé tartozik az ügyfél- és felhasználói igények azonosítása, a rendszerek és komponensek megtervezése, a megoldások felkutatása, a költségek és a határidők becslése, a prototípusok készítése, a tesztek megtervezése és lebonyolítása, a biztonsági előírások betartása és a termék módosítása, javítása és karbantartása.

A jártas mérnökök évente 40 000 és 50 000 font között kereshetnek, és néhányan még többet kereshetnek.

A kulcsfontosságú foglalkoztathatósági készségek megszerzése

A tanulás szakmai hozzáállása pozitív hatással lesz az Ön foglalkoztathatóságára. Mint végzős, akkor számos gyakorlati kulcsfontosságú készségek, amelyek vonzóvá teszik a munkáltatók számára. Ezek magukban foglalják az analitikus vizsgálati munkát, az analóg és a digitális rendszerek ismeretét, a számítógépes modellek létrehozásának képességét a szimulációhoz és a projektek ipari szabványokkal és előírásokkal történő kezelését. Az iparban egy szendvics év kihasználása tovább növeli álláspontjait újonnan szerzett diplomásként.

A posztgraduális tanulmányok folytatása

A diplomások képesek lesznek további tanulmányok elvégzésére posztgraduális szinten, beleértve a teljes vagy részmunkaidős MSc Biomedical Engineering és Instrumentation vagy MSc Embedded and Distributed Systems helyét.

Alkalmazhatósági szolgáltatás

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.

Felszerelés

Meg fogja tanulni használni a legfrissebb számítógépes interfész technológiákat a National Instruments Laboratóriumban. A National Instruments által támogatott laboratórium virtuális műszeres munkaállomásokat tartalmaz, többek között a Multisim, a Ultaboard és a Labview szoftverek használatával.

Tanítás és tanulás

Tanári munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek. Akár tanítanak, végeznek kutatást, akár tanácsadói tevékenységet folytatnak, képesek arra, hogy különbséget tegyenek Önnek. Meg fogja tanulni egy modern, jól felszerelt környezetben, kifinomult technológiával.

Megközelítés a tanuláshoz

Meg fog tanulni előadásokon, szemináriumokon, oktatóeszközökön és gyakorlati munkákon. Mind a csoportos, mind az egyéni projekteket figyelembe véve értékeljük munkánkat a tanfolyam és a vizsgák keverékén keresztül, a projekt és a laboratóriumi munkák alapján számolva a végső díjat. Azt is megtanítjuk Önt a hatékony kommunikáció, a problémamegoldás, a projekttervezés és a csapatmunka életmódhoz, amely megkülönbözteti Önt, és megadja neked a legjobb esélyt arra, hogy megkapja a kívánt munkát, miután végzett.

A gyakorlati tervezés

A projektalapú tanulás mennyisége, amelyet a mérnöki végzettségnél teszel, változik az egyetemről az egyetemre. Az LSBU-nál "tervezési-make-test" projekteket kínálunk az egész tanfolyamon, ahelyett, hogy összpontosítanánk őket az utolsó évre. Ez azt jelenti, hogy az elméleti elveket az egyetem karrierjében nagyon korán előre megoldja a valós műszaki problémák megoldására. Ez az innovációs tapasztalat vonzóvá teszi a munkáltatókat. Az innováció a lényeg, amit a mérnökök napi rendszerességgel végeznek. A mérnökök olyan gyakorlati utakat keresnek, amelyek jobbá, hatékonyabbá, olcsóbbá, biztonságosabbá, erősebbé, rugalmasabbá, gyorsabbá, integráltabbá és hatékonyabbá teszik a dolgokat. Mérnöki tanfolyamaink elsősorban azt tanítják Önöknek, hogyan fejlesszék ki ezeket a kulcsfontosságú készségeket és tulajdonságokat.

Felkészült a modern mérnöki gyakorlatra

A valóságban a legtöbb mérnök egymás mellett dolgozik a multidiszciplináris projektcsapatokban. Az egyik legnagyobb szakmai eszköz, amit megtehetsz, az a képesség, hogy jól működjön ebben a csapatban. Ezért vannak olyan modulaink, amelyek megosztottak az összes mérnöki tanfolyamon. Ezek a modulok azokról a kereskedelmi prioritásokról szólnak, amelyek alakítják a mérnöki gyakorlatot és a problémamegoldást. A világhírű cégek, köztük a Rolls-Royce vendégelőadásai előadást tartottak ezekről a modulokról.

Személyes oktató

Mint mérnöki hallgató, az LSBU-nál az első három hét során megnevezett oktatót kapsz. Az oktató szerepe az Ön elsődleges kapcsolata az akadémiai és szakmai fejlesztési támogatásnak.

Az oktató támogatni fogja Önt abban, hogy a legtöbb időt az LSBU-nál kapja meg, tanácsadással és jelzésekkel ellátva az egyetem egyéb támogatási forrásaihoz.

Ők legyenek az egyetem első fele, akivel beszélsz, ha bármilyen nehézségei vannak, amelyek befolyásolják munkáját. Ezek tudományos, pénzügyi, egészségügyi vagy más típusú problémák lehetnek.

A személyi oktatóval legalább kétszer féléves találkozókkal fog találkozni. Néhány találkozó egy-egy, mások pedig kis csoportokban lesznek. További segítségért forduljon tutorjához e-mailben vagy személyesen.

Belépési követelmények

 • BBB vagy;
 • BTEC Nemzeti Diploma DDM vagy;
 • Hozzáférés a felsőfokú végzettséghez 24 megkülönböztetéssel és 21 érdeklődéssel, köztük 3 a matematikában és a fizikában 3 érdemben, vagy;
 • Az egyenértékű 3. szintű képesítések 128 UCAS pontot érnek el
 • A 3. szintű képesítéseknek magukban kell foglalniuk a matematikát vagy a fizikai tudományt is
 • A pályázóknak 5 GCSE-nek kell rendelkezniük, beleértve a matematikát és az angol nyelvet vagy ezzel egyenértékű (reformált GCSE-k, 4. fokozat vagy magasabb).
 • Üdvözöljük a világ minden tájáról származó képesítéseket. Angol nyelvű képesítések nemzetközi diákok: IELTS 6.0 vagy Euro Nyelvvizsga vagy Advanced Grade C
Program oktatási nyelve:
Angol

40 további kurzus London South Bank University »

Utoljára frissítve February 24, 2019
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 23, 2019
Duration
3 - 4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
9,250 GBP
1. év Teljes munkaidős UK / EU díj: 9250 £; Nemzetközi díj: 13125 £. 1. év Részmunkaidõ UK / EU díj: 6935 £; Nemzetközi díj: 9843,75 £
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 23, 2019
End Date
jan. 24, 2022
Jelentkezési határidő

szept. 23, 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
jan. 24, 2022