Hivatalos Leírás

Akkreditálta: IET

A MEng / BEng elektromos és elektronikai mérnöki felkészíti Önt arra, hogy versenyképes legyen az Egyesült Királyságban és nemzetközi szinten széles körű munkalehetőségekkel. Miközben széles körű megértést kap a feltörekvő villamos- és elektronikai mérnökök és a mérnöki üzleti környezet, akkor is fejleszteni kell az alapvető vezetői, menedzsment és kommunikációs készségeket és a globális perspektívát, amelyet ki kell élveznie a karrier technikában.

A kommunikáció, az érzékelő technológiák, a robotika és a nagysebességű elektronika, valamint az újabb technológiákkal, például a gépi tanulással és a számítógépes elképzelésekkel kapcsolatos gyors fejlődés tovább forradalmasítja a világot, amelyben élünk.

Programunk biztosítja Önnek a szükséges készségeket és tapasztalatokat, amelyek lehetővé teszik, hogy az új generációs, intelligens, csatlakoztatott eszközök és rendszerek megteremtőjeként az elektromos és elektronikus mérnöki gyorsasági világban helyet foglaljon.

Elgondolkodott már arról, hogy milyen mobiltelefonok és táblagépek lesznek a jövőben? Hogyan használhatunk műholdakat az életünk javítása érdekében? Hogyan segíthetünk az embereknek az orvostechnikai eszközök előmozdításával? Mi fog kinézni a következő generációs autók és szállítórendszerek? Hogyan tudnak a robotok jobban csinálni? Mik a fenntartható energiaforrások? Hol járhatunk űrkutatással? Ezek az elektronikus iparágak által feltett kérdések egy része, ezért nem vagy egyedül, és a megfelelő irányba haladsz. Az első két évben a hallgatók az alapvető elektromos és elektronikus mérnöki ismeretekkel rendelkeznek, és a fejlettebb években a szakterületeken belül választhatnak lehetőségek. Ahol lehetséges, gyakorlati projektmunkát alkalmazunk, hogy segítsen a gyakorlati és problémamegoldó készségek fejlesztésében.

A negyedik évben Ön olyan egyedi projektet fog megvalósítani, amely vagy az osztályon belüli kutatási munkákhoz kapcsolódik, mint például az energiagazdálkodási rendszerek állapotfigyelése, a számítógépes elképzelések vagy a következő generációs vezeték nélküli hálózatok fejlesztése, vagy potenciálisan az iparág számára releváns tervezési tevékenységhez, például a motorhoz vezérelheti az intelligens járművek meghajtására és irányítására szolgáló hardvereket és szoftvert, vagy az érzékelőterveket a következő generációs tárgyak internetéhez. Ön is fejlesztheti saját ötleteit, és vállalja a személyre szabott projektet.

A magasabb szintű végzettséggel rendelkező pályázók közvetlenül az 5 éves MEng fokozatra vagy a BEng-be történő átutalással bármikor beiratkozhatnak a diploma megszerzése előtt. A MEng diploma lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy integrált Masters-díjat érjen el, és ezáltal bizonyítsa a munkáltatók szakmai készségét.

A programban részt vevő hallgatókat arra ösztönzik, hogy több mint 20 országban kihasználják az egy évig tartó ipari elhelyezkedés és nemzetközi csere lehetőségét a partner egyetemekkel.

Ezt a programot a The Institute of Engineering and Technology (IET) akkreditálja, amely a világ egyik legnagyobb mérnöki intézménye. Az IET akkreditáció nemzetközileg elismert referenciaérték a kiváló minőségű programok számára, amelyek megfelelnek a hivatásos mérnökök követelményeinek.

Karriered

A diplomások számíthatnak arra, hogy olyan iparágakban, mint a mobil rendszerek, az interaktív szórakoztatás, a robotrendszerek tervezése, a képfeldolgozás, a mesterséges intelligencia, a kommunikáció és a hálózatépítés, az autóipar, az űrkutatás, az olaj és a gáz, a megújuló energiaforrások, a műszerek és az orvosi rendszerek a kereslet a külső mérnöki feladatokban, ahol problémamegoldó készségeik és a technológia széles körű ismerete nagyra értékelik.

Mit fog tanulni?

A program magában foglalja a közös első két év alapvető elemeit, amelyek az elektromos alapelvek, analóg és digitális elektronika, matematika, szoftverfejlesztés, mechanikai elvek, elektromos rendszerek és egy éves tervezési projekt. A következő években a modulok címei és tartalma gyakran változik, ahogy a tanterv és az új technológiák fejlődnek. Az előrehaladott években a diákok elvárják, hogy modulokat vegyenek fel az opcionális modulokkal, hogy testre szabhassák tanulási vagy karrierlehetőségeiket.

3. év

Core: Digitális és Programozható Rendszerek, Integrált Mérnöki Tanulmányok, Mérnöki Műveletek és Menedzsment. A tipikus 3. évfordulós opciók közé tartoznak a jelek és az elektronikus rendszerek kialakítása, a kommunikációs technika, a modellezés és adatelemzés, a számítógépes segédeszközök, az irányítástechnika, a mérnöki tervezés és az analízis vagy a jelek és az elektronikus rendszerek.

4. év

Core: kitüntetéses projekt, digitális jelfeldolgozás. Tipikus 4. évfordulós lehetőségek közé tartozik az intelligens robotika és a mechatronika, a digitális tervezés és a számítógépes architektúra, a vezeték nélküli kommunikáció, a rendszer szintű tervezés, a mérnöki tervezés és elemzés, a számítógépes tervezés vagy a vezérlés mérnöki

5. év (MEng)

Core: MEng Team Projekt. Az 5-ös év tipikus választási lehetőségei közé tartozik a digitális kommunikáció, a valós idejű DSP, a beágyazott rendszerek alkalmazása, a képfeldolgozás és a gépi megjelenítés, az optikai kommunikáció, a számítógépes hálózatok szimulálása, a vezeték nélküli és mobilkommunikációs rendszerek, az ellenőrző rendszerek, az ipari kommunikáció és a hálózatok vagy az állapotfigyelés.

Belépési követelmények

Az itt felsorolt ​​összes beutazási követelményt útmutatónak kell tekinteni, és a beutazáshoz szükséges legkisebb értéket kell figyelembe venni. Azok a pályázók, akiket egy hely feltételes ajánlatának tettek fel, megkérhetik, hogy többet érjenek el, mint amit kijelöltek.

1. év

SQA magasabb

A BBCC a Magasabb szinteken a matematikai és a fizikai, technológiai vagy mérnöki tudományokat tartalmazza

Egy szinten

CCD, beleértve a Matematika és a fizika, valamint a GCSE angol nyelvet a C / 4-ben

ILC magasabb

H2 H2 H3 H5 beleértve a matematikákat és a fizikát, valamint az angol O2 normál szinten

IB Diploma

A 24 pontnak tartalmaznia kell a matematikákat és a fizikát

Btec

3. fokozatú kiterjesztett oklevél az elektromos / elektronikus mérnöki képzésben az MMM-nél

2. év

Btec

3. fokozatú kiterjesztett oklevél a villamos / elektronikus mérés területén a DDM-nél

3. év

HND

HND Electronics / Electrical Engineering, és magában foglalja a matematikai mérnöki egységek 1., 2. és 3. részét vagy a 1., 2., 3., 4. és 5. mérnöki matematikát a B osztályú egységekben

angol nyelv

Azoknál a hallgatóknál, akiknek az első nyelve nem angol, rendszerint fel kell tüntetni a 6,0-os akadémiai IELTS teszt pontszámot, anélkül, hogy az elem kevesebb lenne, mint 5,5.

Kérjük, vegye figyelembe: ha Ön többségi angol nyelvű országból származik, akkor nem feltétlenül kell további bizonyítékot szolgáltatnia az angol nyelvtudásról.

További információ

Egyéb tudományos és szakképesítések

Minden egyes GCU-alkalmazást egyedi alapon kell figyelembe venni. Ha nem rendelkezik a tipikus tanulmányi beiratkozási képesítéssel, de képes bemutatni az elismert szakmai testületek által végzett releváns szakmai tapasztalatokat és / vagy jóváírásokat, akkor jogosult lehet erre a kurzusra az egyetem elismert előzetes oktatási rendszerének ismeretében.

Nemzetközi Pathways

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, akkor jogosult lehet az angol egyetemi tanulmányi programra.

Díjak és finanszírozás

A fizetett tandíjat leginkább a díjstátusz határozza meg. Mi az a diáktámogatási státusz?

Tandíj 2018/19

  • Otthon: £ 1820
  • RUK: 9250 £ *
  • EU: 1820 £
  • Nemzetközi: 11 500 £

* A három vagy négyéves végzettségű RUK hallgatók teljes tandíjat 27,750 GBP-re korlátozzák. A konkrét díjakat a skót kormány megerősíti, és megerősítést nyerhet.

Ha 2018 szeptemberében vagy 2019 januárjában elkezdi tanulmányait, akkor ezek az éves vagy moduldíjak, amelyek a tanfolyam időtartamára vonatkoznak; a díjak azonban változhatnak. A díjak megváltoztatásával kapcsolatos részletekért olvassa el a díjainkat és a visszatérítési szabályzatunkat.

További költségek

Amellett, hogy természetesen tandíjat, akkor találkozhat többletköltségek az Ön korában az egyetemen.

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van a 2018/19-es évek ösztöndíjaival kapcsolatban, kérjük, forduljon a hallgatói érdeklődéshez.

Nemzetközi hallgatói kezdési időpontok

Új nemzetközi diákok számára a tájékozódási események 2018. szeptember 14-én kezdődnek. Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

Elhelyezés és nemzetközi csere

A tanfolyam technikai szempontjainak kiegészítéséhez és kiterjesztéséhez lehetőség van egy évig tartó ipari elhelyezésre és nemzetközi csereprogramokra.

Akkreditáció

A GCU Elektrotechnikai és Elektrotechnikai fokozatát a Mérnöki és Technológiai Intézet (IET) akkreditálja,

Program oktatási nyelve:
Angol

28 további kurzus Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Utoljára frissítve July 31, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 4 Év
Nappali
Price
1,820 GBP
Otthon / EU diákok; £ 9250 RUK diák; 11 500 font nemzetközi diák
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date