BEng (Hons) az elektromos és elektronikus mérnöki szakban

Általános információk

Program leírás

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

A technológiák folyamatos gyors bővítése magasan képzett és képzett elektronikai és villamosmérnökök számára. Az elektromos és elektronikus mérnökök tanulmányozása rengeteg izgalmas karriert készít fel Önnek, technikai, technológiai, kommunikációs és tervezési szakértelemmel.

E gyakorlati, gyakorlati fokozaton helyszíni fejlett létesítményeinket használjuk, hogy segítsünk felkészülni az iparág igényeinek kielégítésére.

Számítógéppel segített tervezési (CAD), elektronikai és mérnöki laboratóriumunk segítségével az iparági szabványos szoftvercsomagokba kerül, hogy minden szükséges technikai készséggel rendelkezzen.

Meg fogja vizsgálni az elektromos és elektronikai mérnöki elméletet, majd a gyakorlatba helyezni a tanulást, fejleszteni a CAD, a számítógépes alkalmazások, az üzleti menedzsment és a projektmenedzsment készségeit.

Meg fogja találni azokat a speciális témákat, amelyeket tanulmányozni fog, többek között az analóg és a digitális elektronika, a szoftvertervezés, a digitális jelfeldolgozás, a vezérléstechnika, a mikroprocesszorok, a rádiórendszerek és az ipari vezérlőrendszerek.

Kulcsfüggvények

  • Számítógéppel segített tervező laborok, modern elektronikai laborok, speciális gyártási rendszerek szimulációs szoftvere, iparági szabványos laboratóriumok és iparági specifikáció Gyors prototípus-készítési lehetőség (olvasztott lerakódási módszer).
  • Hozzáférés az ipari szabványos szoftvercsomagokhoz - MATLAB és Simulink, Multisim és Ultiboard, Texas Instruments Code Composer Studio, Altium Designer, HPVee, Xilinx ISE, Altera MAX PLUS II, Microchip MPLAB, Siemens szoftver.
  • Erős ipari kapcsolatok. Lehetőségek meglátogatni a helyi és regionális vállalatokat, hogy felbecsülhetetlen értékű munkatapasztalatot szerezzenek a mérnöki iparágban.
  • Fókuszban a Power, az elektronika, a műszer és a vezérlés szakterületei.
  • Speciális matematikai támogató központ a diákok számára.

Belépési követelmények

BEng (Hons) elektromos és elektronikus mérnöki

UCAS kód: H600

A kurzusra vonatkozó akadémiai követelmények 112 UCAS-díjszabás GCE A-szinten vagy azzal egyenértékű, beleértve a matematikát vagy a fizikát.

Értékelés

A Glyndŵr Egyetemi mérnöki tanfolyamokat számos módszerrel értékelik, köztük feladatokat, laboratóriumi kísérleteket, esettanulmányokat, CAD és formális vizsgálatokat. Ezek kombinációja képezi az értékelés alapját. Nincsenek hivatalos vizsgálatok a kitüntetési fokozat első évében.

Tanítás és tanulás

A Wrexham Glyndŵr Egyetem elkötelezett amellett, hogy támogassa a diákjainkat, hogy maximalizálják a tudományos lehetőségeket.

Kínálunk workshopokat és támogató üléseket olyan területeken, mint a tudományos írás, a hatékony jegyzetelés és a feladatok előkészítése. A hallgatók az egyetemi munka gyakorlati megoldásaival foglalkozó akadémiai ismeretekkel foglalkozó oktatókkal foglalhatnak találkozókat.

Karrier kilátások

A tanfolyam alapos ismeretekkel és készségekkel látja el Önt az új és kialakuló technológiák élvonalában. A diplomások jó helyzetben lesznek ahhoz, hogy az iparágon belül szakemberekké váljanak, vagy kutatói pályát folytassanak az egyetemeken.

Az Egyesült Királyságban elismert szakképzett villamos / elektronikus mérnökök hiánya van. A szakterületen végzett képesítés eredményeképpen Ön azonnal vonzóvá teszi a munkáltatókat. Önnek megvan az a képessége, hogy hozzájáruljon az elektronikus rendszerek és folyamatok tervezéséhez és fejlesztéséhez. A repülőgépiparban a foglalkoztatási lehetőségek a légi jármű műszerrendszereiben (technikus vagy mérnöki szinten) vagy a fegyveres erőkben léteznek.

A Wrexham Glyndŵr Egyetemen a Karrier és Övezet a segítséget nyújt a döntések meghozatalában és a fényes jövő felé vezető következő lépések megtervezésében. A munkát vagy a további tanulmányokat az érdeklődés, készségek és törekvések kidolgozásáig nyújthatják a szükséges szakértői információkat, tanácsokat és útmutatásokat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Tovább

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Kevesebb