BEng (Hons) az űrrepülés területén

Általános információk

Olvass többet erről a programról az intézmény honlapján

Program leírás

Aerospace Engineering fokozatának tanulmányozása szakértő képzést nyújt a repüléstechnikai járművek elméletében és működésében, a sugárhajtású és a propellerek által vezérelt repülőgépekről a vitorlázó repülőgépekre és a helikopterekre.

Meg fog tanulni a teljes mérnöki útról, a földi koncepcióról az égbolt kezelésére. Függetlenül attól, hogy a legfontosabb érdeklődés a tervezésre, az elemzésre, a tesztelésre vagy a repülésre vonatkozik, a Swansea esetében fedjük le.

Ez a multidiszciplináris tanfolyam valóságos betekintést nyújt bolygónk és a kozmosz hangulatába, valamint a felfedezéshez szükséges technológiákat.

Ahogy haladsz, fejlődő elemzői képességeid a legmodernebb felszerelés gyakorlati tapasztalatával kombinálódnak, és olyan készségeket hoznak létre, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy biztosítsák a foglalkoztatást a szélesebb légtérben.

Miért van Swansea Aerospace Engineering?

A Swansea University végzett mérnöksége erős hírnevet szerzett és vonzza a diákokat a világ minden tájáról.

Tudtad?

 • A Swansea repülőgépmérnöke az Egyesült Királyságban a 7. helyet, a Times University Guide 2020 vezető diplomások kilátásaiért pedig az 5. helyen szerepel.
 • A diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül az Űrmérnöki diplomások 94% -a foglalkoztatott vagy továbbtanul (16/17 Graduates DLHE).

Ez a tanfolyam lehetőséget kínál arra, hogy egy évet töltsön az iparban (UCAS H402), az Egyesült Királyságban vagy a tengerentúlon, értékes munkatapasztalatot és fizetést adva, amely jelenleg átlagosan meghaladja a 15 000 fontot. Támogatást és útmutatást nyújtunk elhelyezésének biztosításához.

Kínálunk arra is lehetőséget, hogy egy évet külföldön töltsön (UCAS 401) egy partneregyetemen, amely gazdagítja a diplomát, értékes kulturális élményt nyújtva, amely kiszélesítheti látókörét, amikor munkát keres.

Aerospace Engineering tapasztalata

Az Ön első évében repülő leckét tanulhat, és a tanfolyam során olyan létesítményekkel dolgozik, mint a Merlin MPX521 Engineering Flight Simulator, a JetCat P120 Engine és a többszörös szélcsatornák, amelyek biztosítják, hogy mindig teljes sebességgel haladjon.

Aerospace Engineering Foglalkoztatási lehetőségek

A BEng Aerospace Engineering diplomáját Swansea-ban kapják meg, ahol számos foglalkoztatási lehetőség áll rendelkezésre. A jövőben a következő szerepek bármelyikében lehet:

 • Légijármű-tervező mérnök
 • Rakétatudós
 • Védelmi mérnök
 • Repülőgép pilóta
 • Nagysebességű vasúti mérnök
 • Repülésvizsgálati mérnök
 • Aerodinamikus a Motorsportban és a fenntartható energiaágazatban

Pályakezdőink érdekes és változatos karriert folytatnak olyan vállalatoknál, mint a Rolls Royce, az Airbus, a BAE Systems, a GE Aviation, a Royal Air Force és a Jaguar Land Rover.
Az átlagos diplomás fizetésünk 6 hónap érettségi után 25 000 font.

Belépési követelmények

A BEng Aerospace Engineering tanfolyamra vonatkozó belépési követelmények a következők:

ABB-BBB A-szinten (beleértve a matematikát).

 • További ajánlott tantárgyak a következők:
 • Fizika
 • További matematika
 • Kémia
 • Dizájn technológia
 • IT / Számítástechnika
 • Biológia

A vizsgált tantárgyaktól függő, változó ajánlatokat és az összes pályázatot egyedi alapon vizsgálják meg, figyelembe véve az érettségi fokozatokat, az AS szintű tantárgyakat és osztályzatokat, a munkatapasztalatokat, a referenciákat és a személyes nyilatkozatokat.

Vagy összesen 32, vagy akár 5-nél a HL-nél (vagy 6-nál SL-nél) “Matematika: elemzés és megközelítések”, vagy 5-nél a HL (vagy 7-nél SL) “Matematika: alkalmazások és értelmezés”

A releváns tantárgyakból a BTEC képesítés megszerzéséhez tanuló hallgatók megkövetelik, hogy a D * D * D * - D * D * D szerepeltesse a B szintet matematikában. Ha nem A szintű matematikát folytatnak, akkor minimum BT-t kell elérniük a BTEC „Matematika technikusoknak” és D-t a „További matematika technikusoknak” modulokban. A hallgatóknak legalább két A fokozattal kell rendelkezniük a GCSE-n, beleértve a matematika minimum B osztályát és további két természettudományos tantárgyat.

Tudja meg a nemzetközi hallgató belépési feltételeit.

Az ipari tapasztalattal és képesítéssel rendelkező hallgatókat eseti alapon veszik figyelembe. Ha tanulmányait megszerezte hozzáférési vagy szakképesítésekkel kapcsolatban, javasoljuk, hogy jelentkezzen az Integrált Alapítvány Évére.

Ha második szintű (második év) felvételi jelentkezésre jelentkezik, akkor ahhoz, hogy figyelembe vegye, már meg kell felelnie a Swansea által felajánlott témáknak az első szinten (első év) tanúsított képesítéssel, magas összpontszámmal.

Hogyan tanítottátok?

A College of Engineering számosféle oktatási módszert alkalmaz; tanított / előadás-alapú, kiscsoportos munka, laboratóriumi alapú, projekt / feladat alapú, a Blackboard használata. Az előadások egyre gyakoribbak az előadásfelvétel, a kevert tanulás és a tükrözött tanulás használatával.

Ez a kurzus olyan modulokat kínál, amelyeket a walesi vagy bilinguális közegben tanítanak olyan diákoknak, akik úgy gondolják, hogy folyékonyak a walesi hangszórók.

Utoljára frissítve szept. 2020

Az iskoláról

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Tovább

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Kevesebb