Read the Official Description

Tervezett siker

A Mérnöki és Technológiai Intézet által akkreditált elektrotechnikai és elektronikai tanfolyam gyors ütemben halad a Chartered Engineer státuszához. Az elektronikus rendszerek és a telekommunikáció, köztük a helyi hálózatok, az internet, a mobiltelefon-rendszerek, valamint az optikai és vezeték nélküli kommunikáció konvergenciájának részletes elismerését fogja kifejleszteni.


Miért érdemes az LSBU távközlési mérnöke ?

 • A Mérnöki Tanács által engedélyezett Mérnöki és Technológiai Intézet (korábban IEE) által akkreditált, és a Chartered Engineer státusza gyors ütemben halad előre.

 • Van egy tanácsadói csoport az iparágtól annak érdekében, hogy biztosítsuk a kurzus lefedettségének naprakészségét és relevanciáját a foglalkoztatási igények szempontjából.

 • Sok karrierlehetőség: kevés olyan életünk van, amelyek nem tartoznak legalább valamihez az elektromos és elektronikus mérnökök munkájához.

 • Választhatja, hogy a harmadik évet az egyik partnerintézményünknél tölti.

 • Lehetőség, hogy befejezze harmadik évét egy fizetett szakmai munkahelyen.


Akkreditáció


Kulcsfolyamos információk - mód szerint rendezve

Mód


modulok

Ez a kurzus kiterjed a matematikára, a tervezésre és gyakorlatra, az áramkörökre és a jelekre, a digitális jelfeldolgozásra (DPS) és a mikrohullámú kommunikációra. A kurzus értékelésének módszerei összességében: 62% tanfolyam.

1. év

 • Mérnöki matematika és modellezés
 • Tervezés és gyakorlat
 • Műszaki elvek
 • Bevezetés a digitális elektronikába
 • Mérnöki számítástechnika
 • Bevezetés az elektromos és elektronikus technikába

2. év

 • Haladó műszaki matematika és modellezés
 • Áramkörök, jelek és rendszerek
 • Analóg és digitális elektronika
 • Mérnöki szoftver C
 • Csapattervezés
 • A kommunikáció alapjai

3. év

 • Opcionális elhelyezési év

4. év

 • Innováció és vállalkozás
 • Analóg és digitális kommunikációs rendszerek
 • Egyéni projekt
 • DSP a kommunikációhoz
 • Optikai és mikrohullámú kommunikáció

Valamennyi modulot vizsgálatok, feladatok, jelentések, prezentációk és egyéb formátumok keverékével értékelik.


A foglalkoztathatóság

A távközlési technika sokféle karrierlehetőséget kínál az egyre növekvő területeken, ideértve a berendezésgyártó, a hálózati infrastruktúra-szolgáltató vagy a szolgáltató, a kutatási munka vagy a tervezési és fejlesztési projektek végrehajtását.

A tanítás szakmai hozzáállása javítja a foglalkoztathatóságot. A diplomások nemcsak megértik az elméletet, hanem gyakorlati környezetükben alkalmazzák a tanulásukat.

Ön képes lesz a vizsgálati munkára, a laboratóriumi gyakorlatra, valamint az önállóan vagy egy csapat részeként való munkára.


Mit várhat el a pályafutásától?

A távközlési mérnökök tervezik és telepítik a vezetékes telefon, mobil, kábel és szélessávú adatátvitelre használt berendezéseket. Komplex hálózatokkal, kapcsolórendszerekkel és réz vagy optikai kábelezéssel dolgoznak.

A mérnökök számos szolgáltatást és megoldást kínálnak az információátvitel különböző módjaihoz, többek között a rádiós és műholdas kommunikációhoz, a vezeték nélküli telefonokhoz, az internethez és a szélessávú technológiákhoz.

A távközlési mérnökök napi feladatai a szakosodástól függően változnak; A mérnökök képesek a kutatás és fejlesztés területén (R

Szükséged lesz az erős interperszonális készségekre, valamint a problémamegoldásra és a kreatív gondolkodásra. A mérnökök jellemzően a szolgáltatók és kommunikációs szoftverfejlesztők számára dolgoznak, de lehetőségeket kínálnak a berendezések gyártása és a közszférában is.


Foglalkoztathatósági szolgáltatás

Mi vagyunk az Év Egyetem Graduális Foglalkoztatásért - A Times és a Sunday Times Good University Guide 2018.

Az LSBU-nál sikeres pályafutást szeretnénk létrehozni. A tanulmányai alatt - és két évvel a diplomás után - hozzáférhet a foglalkoztathatósági szolgáltatásunkhoz, amely magában foglalja:

 • Egy online fórumon, ahol széles körű elhelyezéseket láthatsz: részmunkaidős, teljes munkaidős vagy önkéntes. Lehetőséged van a Job Shop tanácsadók megtekintésére, akik mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek a keresés következő lépésében.
 • Karrier-teremünk csoportos workshopokat kínál önéletrajzok, interjútechnikák és munkatapasztalatok megtalálásában, valamint rendszeres prezentációkat a munkáltatók között számos ágazatban.

Diákvállalatunk csapata segít Önnek a saját vállalkozás megkezdésében és értékes vállalkozói készségek fejlesztésében.


Felszerelés

Kiváló felszereltségünk lehetővé teszi, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzen a tervezésről, kivitelezésről, tesztelésről és mérésről - és saját termékeinek előállításáról. Jelenleg hét teljesen felszerelt laboratórium van, amelyek kizárólag az elektronikus mérnöki és távközlési mérnöki hallgatók számára szólnak. Ingyenes hozzáférést biztosít ezekhez a laborokhoz, kivéve, ha van egy ütemezett osztály. Tapasztalt és elkötelezett oktatói és technikusok felügyelnek, akik segíthetnek Önnek a tanterv gyakorlati szempontjaiban.


Tanítás és tanulás

Tanári munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek. Akár tanítanak, végeznek kutatást, akár tanácsadói tevékenységet folytatnak, képesek arra, hogy különbséget tegyenek Önnek. Meg fogja tanulni egy modern, jól felszerelt környezetben, kifinomult technológiával.


Megközelítés a tanuláshoz

Meg fog tanulni előadásokon, szemináriumokon, oktatóeszközökön és gyakorlati munkákon. Mind a csoportos, mind az egyéni projekteket figyelembe véve értékeljük munkánkat a tanfolyam és a vizsgák keverékén keresztül, a projekt és a laboratóriumi munkák alapján számolva a végső díjat. Azt is megtanítjuk Önt a hatékony kommunikáció, a problémamegoldás, a projekttervezés és a csapatmunka életmódhoz, amely megkülönbözteti Önt, és megadja neked a legjobb esélyt arra, hogy megkapja a kívánt munkát, miután végzett.


Hands-on engineering

A projektalapú tanulás mennyisége, amelyet a mérnöki végzettségnél teszel, változik az egyetemről az egyetemre. Az LSBU-nál "tervezési-make-test" projekteket kínálunk az egész tanfolyamon, ahelyett, hogy összpontosítanánk őket az utolsó évre. Ez azt jelenti, hogy az elméleti elveket az egyetem karrierjében nagyon korán előre megoldja a valós műszaki problémák megoldására. Ez az innovációs tapasztalat vonzóvá teszi a munkáltatókat. Az innováció a lényeg, amit a mérnökök napi rendszerességgel végeznek. A mérnökök olyan gyakorlati utakat keresnek, amelyek jobbá, hatékonyabbá, olcsóbbá, biztonságosabbá, erősebbé, rugalmasabbá, gyorsabbá, integráltabbá és hatékonyabbá teszik a dolgokat. Mérnöki tanfolyamaink elsősorban azt tanítják Önöknek, hogyan fejlesszék ki ezeket a kulcsfontosságú készségeket és tulajdonságokat.


Készült a modern mérnöki gyakorlatra

A valóságban a legtöbb mérnök egymás mellett dolgozik a multidiszciplináris projektcsapatokban. Az egyik legnagyobb szakmai eszköz, amit megtehetsz, az a képesség, hogy jól működjön ebben a csapatban. Ezért vannak olyan modulaink, amelyek megosztottak az összes mérnöki tanfolyamon. Ezek a modulok azokról a kereskedelmi prioritásokról szólnak, amelyek alakítják a mérnöki gyakorlatot és a problémamegoldást. A világhírű cégek, köztük a Rolls-Royce vendégelőadásai előadást tartottak ezekről a modulokról.


Személyes oktató

Mint mérnöki hallgató, az LSBU-nál az első három hét során megnevezett oktatót kapsz. Az oktató szerepe az Ön elsődleges kapcsolata az akadémiai és szakmai fejlesztési támogatásnak.

Az oktató támogatni fogja Önt abban, hogy a legtöbb időt az LSBU-nál kapja meg, tanácsadással és jelzésekkel ellátva az egyetem egyéb támogatási forrásaihoz.

Ők legyenek az egyetem első fele, akivel beszélsz, ha bármilyen nehézségei vannak, amelyek befolyásolják munkáját. Ezek tudományos, pénzügyi, egészségügyi vagy más típusú problémák lehetnek.

A személyi oktatóval legalább kétszer féléves találkozókkal fog találkozni. Néhány találkozó egy-egy, mások pedig kis csoportokban lesznek. További segítségért forduljon tutorjához e-mailben vagy személyesen.


Belépési követelmények

 • BBB szint (beleértve a 3. szintű matematikát) vagy
 • BTEC Nemzeti Diploma DDM vagy
 • A főiskolai végzettséghez való hozzáférés 24 különbség 21 érdem, beleértve 3 különbséget matematikában és 3 érdemeket a fizikában vagy
 • Egyenértékű 3. szintű képesítés, 122 UCAS pontért.
 • A 3. szintű képesítéseknek magukban kell foglalniuk a matematikákat is.
 • A pályázóknak 5 GCSE-nek kell rendelkezniük, beleértve a matematikát és az angol nyelvet vagy ezzel egyenértékű (reformált GCSE-k, 4. fokozat vagy magasabb).
 • Szeretettel várjuk a képzettségeket a világ minden tájáról. Angol nyelvvizsga nemzetközi hallgatók számára: IELTS pontszám 6,0 vagy Cambridge Proficiency vagy Advanced C fokozat.

Az összes modul megváltoztatható az egyetemen, és eltérhet a tanulmányaid során kínált moduloktól.

Program taught in:
Angol

See 132 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
6,935 GBP
1. év Részmunkaidõ UK / EU díj: 6935 £; Nemzetközi díj: 9843,75 £
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline

szept. 2019