Hivatalos Leírás

A mai fejlõdési technológiák egyre növekvõ fenyegetést jelentenek a számítógépes bûnözésre. A Nemzeti Cyber ​​Security stratégia egyértelművé teszi a jó hálózati védelem fontosságát az Egyesült Királyság biztosításában. A GCU olyan programcsomagot fejlesztett ki, amely lehetőséget nyújt a kifinomult támadások és a jövőbeli fenyegetések védelmére a kibertér védelmében.

A számítógépes hálózatok mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a nagyvállalati és nagy kiterjedésű hálózati telepítések futtatásához szükséges informatikai hálózati infrastruktúráról. Összpontosít a komplex hálózati topológiák specifikációjára, tervezésére, telepítésére és hibaelhárítására. A Skóciában a legjobb hálózatépítő laboratóriumok rendelkeznek, és ezt a témát a CISCO "network professional" szabványaira tanítják.

Karriered

Lépjen be a kommunikációs hálózatokba, a biztonsági mérnöki és a digitális igazságügyi szektorba, olyan iparágba, amely az informatikai szektorban minden munkahelyen egy-három munkát végez. Számítógépes hálózatépítő mérnökeink IT / hálózati infrastruktúra támogatásban vagy hálózati mérnökként dolgozhatnak.

Mit fog tanulni?

1. év

Programozás 1, Számítógépes hálózatkezelés 1, Web platform fejlesztés 1, Integrált projekt 1, Számítástechnika matematika, Számítástechnikai alapismeretek.

2. év

Biztonsági rendszerek adminisztrációja, Számítógépes hálózat 2, 2. programozás, Integrált tervezési projekt 2, Adatbázisfejlesztés, Cyber ​​Security műveletek.

3. év

Kvantitatív módszerek és kriptográfia, fejlett útválasztás, IT projektmenedzsment 1, fejlett kapcsolás, integrált tervezési projekt 3, kutatási készségek és szakmai kérdések.

4. év

IT Projektmenedzsment 2, Internetbiztonság, Hálózati szimuláció, Szoftver által definiált hálózatok, Kitüntetés projekt.

Belépési követelmények

Az itt felsorolt ​​összes beutazási követelményt útmutatónak kell tekinteni, és a beutazáshoz szükséges legkisebb értéket kell figyelembe venni. Azok a pályázók, akiket egy hely feltételes ajánlatának tettek fel, megkérhetik, hogy többet érjenek el, mint amit kijelöltek.

1. év

Magasabb

4 skót magasabb színvonal a BBBC-n vagy a fentieken, beleértve a matematikákat is.

Egy szinten

3 A-szintű minősítés a CCC-nél vagy azzal egyenértékű.

angol nyelv

Kérjük, vegye figyelembe: ha Ön többségi angol nyelvű országból származik, akkor nem feltétlenül kell további bizonyítékot szolgáltatnia az angol nyelvtudásról.

További információ

Egyéb tudományos és szakképesítések

Minden egyes GCU-alkalmazást egyedi alapon kell figyelembe venni. Ha nem rendelkezik a tipikus tanulmányi beiratkozási képesítéssel, de képes bemutatni az elismert szakmai testületek által végzett releváns szakmai tapasztalatokat és / vagy jóváírásokat, akkor jogosult lehet erre a kurzusra az egyetem elismert előzetes oktatási rendszerének ismeretében.

Nemzetközi Pathways

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, akkor jogosult lehet az angol egyetemi tanulmányi programra.

Díjak és finanszírozás

A fizetett tandíjat leginkább a díjstátusz határozza meg. Mi az a diáktámogatási státusz?

Tandíj 2018/19

  • Otthon: £ 1820
  • RUK: 9250 £ *
  • EU: 1820 £
  • Nemzetközi: 11 500 £

* A három vagy négy éves diplomát teljesítő RUK hallgatók teljes tandíjat 27,750 GBP-re korlátozzák. A konkrét díjakat a skót kormány megerősíti, és megerősítést nyerhet.

Ha 2018 szeptemberében vagy 2019 januárjában elkezdi tanulmányait, akkor ezek az éves vagy moduldíjak, amelyek a tanfolyam időtartamára vonatkoznak; a díjak azonban változhatnak. A díjak megváltoztatásával kapcsolatos részletekért olvassa el a díjainkat és a visszatérítési szabályzatunkat.

További költségek

Amellett, hogy természetesen tandíjat, akkor találkozhat többletköltségek az Ön korában az egyetemen.

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van a 2018/19-es évek ösztöndíjaival kapcsolatban, kérjük, forduljon a hallgatói érdeklődéshez.

Nemzetközi hallgatói kezdési időpontok

Új nemzetközi diákok számára a tájékozódási események 2018. szeptember 14-én kezdődnek. Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

Ipari munkahely

Az opcionális egyéves ipari elhelyezkedés a 3. év befejezése után is megtehető.

Lab létesítmények

Teljes ipari szabványú CISCO laborunk van, ahol a hálózatok elemezhetők és vizsgálhatók a sebezhetőségek miatt. Ezek lehetővé teszik a diákok számára, hogy tervezzenek, tervezzenek, valósíthassanak meg, biztosítsanak és hibázzanak komplex vállalati szintű hálózatokat. Ezek a laboratóriumok Skóciában a legnagyobbak, több mint 200 eszközzel támogatjákVideói befektetések a virtualizált távoktatási platformunkba, online laboratóriumi rendszer, amely támogatja a hálózati és a digitális biztonsági modulokat.

Program oktatási nyelve:
Angol

28 további kurzus Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Utoljára frissítve July 31, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 4 Év
Nappali
Price
1,820 GBP
Otthon / EU diákok; £ 9250 RUK diák; 11 500 font nemzetközi diák
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date