BEng (Hons) a repüléstechnikában és gépiparban

Általános információk

Program leírás

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Az Egyesült Királyságban az első számú tanfolyam elégedettsége (Guardian University League 2019. Táblázat), ez a kurzus biztosítja, hogy a kulcsfontosságú készségek és alapos ismeretek szükségesek a légi járművek és a modern mérnöki munka sikeres karrierjéhez.

A tanfolyam célja az iparág követelményeinek teljesítése és az erős ipari kapcsolatok előnye.

 • Design-orientált tanfolyam: a mérnöki tervezési koncepciók és a mérnöki tervezési folyamatok teljes körű megértése.
 • Szerezzen átadható tudást és üzleti készségeket ahhoz, hogy szélesebb körű munkaerőpiacot biztosítson.
 • Képes lesz arra, hogy számos számítógéppel segített tervezőeszközt használjon, beleértve az iparágban szükséges, véges elemelemzést (FEA) és a számítási folyadék dinamikát (CFD).

Azt is megteheti, hogy ezt a tanfolyamot alapító évként tanulmányozza: Aeronautikai és gépészmérnöki (alapítási évvel)

Kulcsfüggvények

 • Erős kapcsolatok az olyan vállalatokkal, mint az Airbus és a Raytheon.
 • A legmodernebb Merlin Repülési Szimulátor, tervezzen és tesztelje saját repülőgépét mérnöki elmélet segítségével.
 • Hozzáférés a legmodernebb számítógéppel segített tervezési, elemzési és szimulációs szoftverekhez, beleértve az ANSYS, az Abaqus, a MATLAB és a Simulink.
 • Szubszonikus és szuperszonikus szélcsatornák.
 • Hozzáférés a szimulációs csomagokhoz, mint például a FLITE, a RANT navaids tréner és a Boeing 747.
 • Munka a repülőgép-hangáron a repülőgéppel.
 • Alkalmas az IMechE, RAeS és / vagy IET hallgatói tagok számára.
 • Gyors prototípusgyártó létesítmény.
 • Fejlett kompozit képzési és fejlesztési központ Broughtonban.

Belépési követelmények

BEng (Hons) Légi és gépészeti tervezés

UCAS kód: HH34

A kurzusra vonatkozó akadémiai követelmények 112 UCAS-díjszabás a GCE A-szinten vagy azzal egyenértékű, beleértve a matematikát és / vagy a kapcsolódó tudományt.

Értékelés

Az értékelési módszerek széles körét használják; ezek közé tartoznak a fázisvizsgálatok, az írásbeli feladatok, a számítógépeken végzett gyakorlati munka, a munkaállomány, a naplókönyvek, az előadások és a laboratóriumi munka esettanulmányai és a CAD. Ennek a munkának a kombinációja részét képezheti az értékelésnek az időkorlátos vizsgák mellett. Minden modult többféle módszerrel értékelünk, amelyek lehetővé teszik a diákok számára a teljes potenciál megjelenítését. A projekt disszertációja az értékelés egyik utolsó részét képezi.

Tanítás és tanulás

A tanítási módszerek közé tartoznak az előadások, a laboratóriumi ülések, a hallgató által vezetett szemináriumok és az irányított kutatás.

A független tanulás minden modul fontos eleme, mivel lehetővé teszi a diákok számára, hogy mind a tárgyi, mind a kulcsfontosságú készségeiket fejlesszék. Független tanulást támogatnak a tanuló által végzett tanulmányok vagy visszajelzések révén.

A Wrexham Glyndŵr University elkötelezett amellett, hogy támogatja hallgatóinkat az akadémiai potenciál maximalizálása érdekében.

Kínálunk workshopokat és támogató üléseket olyan területeken, mint a tudományos írás, a hatékony jegyzetelés és a feladatok előkészítése. A hallgatók az egyetemi munka gyakorlati megoldásaival foglalkozó akadémiai ismeretekkel foglalkozó oktatókkal foglalhatnak találkozókat.

Karrier kilátások

A tanfolyam alapos ismeretekkel és készségekkel látja el Önt az új és kialakuló technológiák élvonalában. A diplomások jó helyzetben lesznek ahhoz, hogy az iparágon belül szakemberekké váljanak, vagy kutatói pályát folytassanak az egyetemeken.

A jelenlegi brit szakképzett diplomások hiánya azt jelenti, hogy rengeteg karrierlehetőségre lesz szükséged, amikor végzett. Munkahelyeket találhat a repülési, gépészeti és gyártástechnikai tanácsadás, kutatás és fejlesztés, illetve a fegyveres erők területén.

A Wrexham Glyndŵr University karrierje és zónája segítséget nyújt a döntések meghozatalában és a fényes jövő felé vezető következő lépések megtervezésében. A munkát vagy a további tanulmányokat az érdeklődés, készségek és törekvések kidolgozásáig nyújthatják a szükséges szakértői információkat, tanácsokat és útmutatásokat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Tovább

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Kevesebb