BEng (Hons) a megújuló és fenntartható mérnöki munka területén

Általános információk

Program leírás

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

Megújuló és fenntartható mérnöki végzettségünk az emberiség előtt álló legnagyobb kihívásokkal foglalkozik - megfizethető energia, éghajlatváltozás, globális felmelegedés és szennyezés-ellenőrzés.

A diákok, akik az új mérnöki és költséghatékony megoldások élvonalában szeretnének lenni, amelyek segítenek kielégíteni a megújuló energia igényét, ez a fokozat lehet a következő lépés.

A kutató-aktív személyzet erős szakmai és akadémiai tapasztalattal rendelkezik, a kurzus célja, hogy a hallgatók rendelkezzenek a karrierhez szükséges készségekkel és tapasztalatokkal, a különböző ágazatokban, beleértve a megújuló energiát, a fenntartható technológiát, az elektrotechnikát, innovatív technológiákat, Gépipar, építőipar és még sok más.

Számos esettanulmány és helyszíni látogatás az egész tanfolyam során, a valós környezet kontextusát adja. A korábbi látogatások magukban foglalják az Electric Mountain (hidro-rendszer), a Sustainable Building Envelope Center (SBEC), az Alternatív Technológiai Központ (CAT), a fotovoltaikus gyártás / kutatóközpontok és a szél-, nap-, víz- és biomassza üzemek látogatását.

Azt is megteheti, hogy tanulmányozza ezt a kurzust alapítási évként BEng (Hons) Megújuló és fenntartható mérnöki (négy év, beleértve az alapítást is) UCAS Kód: HH3P

Kulcsfüggvények

  • Kiváló létesítmények, amelyek jól felszerelt számítógéppel segített tervező laboratóriumok, modern elektronikai laboratóriumok, speciális gyártási rendszerek, szimulációs szoftverek, ipari szabványos laboratóriumok, ipari specifikációk. Gyors prototípusgyártó létesítmény (olvasztott lerakódási módszer) Szubszonikus szélcsatorna-laboratórium és jól felszerelt hőfolyadék-dinamikai labor, beleértve a teljesen működőképes Pelton kerék és Francis turbinát.
  • A kis osztályméretek lehetővé teszik az erős bemutató és laboratóriumi kísérletek támogatását és tanácsadását.
  • Dedikált matematikai támogatás a diákoknak.
  • Lehetőségek vannak a helyi vállalatok, a szélerőműparkok, a biomassza-üzemek, a vízerőművek és az alternatív technológiák központjának ipari látogatására.
  • Hozzáférhet olyan ipari szabványú szoftvercsomagokhoz, mint az Altium Designer, a Multisim, a HP VEE, a MATLAB és a Simulink, az Abaqus, az AutoCAD, a Fluent, a Pro-Engineer, a SolidWorks.

Belépési követelmények

BEng (Hons) Megújuló és fenntartható technika

UCAS kód: HH36

A kurzusra vonatkozó akadémiai követelmények 112 UCAS-díjszabás GCE A-szinten vagy azzal egyenértékű. Ezen túlmenően a C / 4 vagy annál magasabb fokozatú matematikai és angol / walesi (első nyelv) GCSE-t általában elvárják.

Értékelés

Az értékelési módszerek széles körét használják; ezek közé tartoznak a feladatokon alapuló gyakorlatok, szóbeli és poszteres előadások, esszék és laboratóriumi jelentések, valamint írásbeli vizsgák. Minden modult többféle módszerrel értékelünk, amelyek lehetővé teszik a diákok számára a teljes potenciál megjelenítését. A projekt disszertációja az értékelés egyik utolsó részét képezi.

Tanítás és tanulás

A Wrexham Glyndŵr University elkötelezett amellett, hogy támogatja hallgatóinkat az akadémiai potenciál maximalizálása érdekében.

Kínálunk workshopokat és támogató üléseket olyan területeken, mint a tudományos írás, a hatékony jegyzetelés és a feladatok előkészítése. A hallgatók az egyetemi munka gyakorlati megoldásaival foglalkozó akadémiai ismeretekkel foglalkozó oktatókkal foglalhatnak találkozókat.

A tanítási módszerek közé tartoznak az előadások, a laboratóriumi ülések, a hallgató által vezetett szemináriumok, a kirándulások és az irányított kutatás.

A független tanulás minden modul fontos eleme, mivel lehetővé teszi a diákok számára, hogy mind a tárgyi, mind a kulcsfontosságú készségeiket fejlesszék. Független tanulást támogatnak a tanuló által végzett tanulmányok vagy visszajelzések révén.

Karrier kilátások

A tanfolyam alapos ismeretekkel és készségekkel látja el Önt az új és kialakuló technológiák élvonalában. A diplomások jó helyzetben lesznek ahhoz, hogy az iparágon belül szakemberekké váljanak, vagy kutatói pályát folytassanak az egyetemeken.

Ez a program felkészíti a diákokat a megújuló energiával és a fenntarthatósággal kapcsolatos munkára. Kérjük, olvassa el a valóban.co.uk/Renewable-Energy-jobs címet, hogy megismerje a jelenlegi lehetőségeket.

A Wrexham Glyndŵr University karrierje és zónája segítséget nyújt a döntések meghozatalában és a fényes jövő felé vezető következő lépések megtervezésében. A munkát vagy a további tanulmányokat az érdeklődés, készségek és törekvések kidolgozásáig nyújthatják a szükséges szakértői információkat, tanácsokat és útmutatásokat.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attenti ... Tovább

Wrexham Glynd?r University started in 2008 so we’re still one of the youngest universities in the UK. It is a vibrant, friendly place where each student’s learning and future is given personal attention. Kevesebb