Hivatalos Leírás

Akkreditálta: IMechE

A mérnökök számos tervezési és fejlesztési tevékenységet végeznek. A Mechanical Electronic Systems Engineering a gépgyártás, a számítástechnikai tervezés, az irányítástechnika, a rendszertervezés és az elektronikai tervezés kombinációja, hasznos termékek tervezése és gyártása érdekében.

Ez a program, amelyet az iparral partnerségben alakítottak ki, olyan jól felszerelt mérnököket fog kialakítani, akik komplex és kiszámíthatatlan helyzetekben képesek vezető szerepet, kezdeményezést, személyes felelősséget és döntéshozatalt gyakorolni. Hozzáférést érhet el az élvonalbeli laboratóriumokhoz és berendezésekhez, beleértve a CAD, CAM és FEA szoftvereket, valamint az elektromos, vezérlőrendszereket, műszereket és elektronikus laboratóriumokat. Lehetőség van egy 48 hetes iparági elhelyezésre is. A BEng (Hons) oklevelet akkreditálja a Mechanikai Mérnökök Intézete (IMechE), mint a Chartered Engineer (CEng) akadémiai követelményeinek teljesítését, a MEng év vagy az akkreditált mesterképzés kiegészítéseként. A BEng (Hons) fokozat sikeres befejezése lehetővé teszi a MEng-nek való átutalást.

Karriered

A diplomások a gépészet, az űrkutatás, az elektronika, az offshore, a helyi hatóságok, a gyártás és az építési szolgáltatások területén dolgoznak. A GCU-nak sok kapcsolata van az Egyesült Királyságban és Európában működő kék chip cégekkel, köztük a Thales, a BAE Systems, a Rolls Royce és még sokan mások.

Mit fog tanulni?

1. év

Tökéletes és szilárd alapot biztosít a műszaki alapismeretekhez.

2. év

Termodinamika

3. év

Vezérléstechnika, gyártás

4. év

Kitüntetéses projekt, mérnöki tervezés

5. év

Projekt, Stratégia

Belépési követelmények

Az itt felsorolt ​​összes beutazási követelményt útmutatónak kell tekinteni, és a beutazáshoz szükséges legkisebb értéket kell figyelembe venni. Azok a pályázók, akiket egy hely feltételes ajánlatának tettek fel, megkérhetik, hogy többet érjenek el, mint amit kijelöltek.

1. év

SQA magasabb

BBBC beleértve a matematikákat és a fizikát, a technológiai tanulmányokat vagy a mérnöki tudományt, valamint a Nat 5 English at C-t

Egy szinten

CCD, beleértve a Matematika és a fizika, valamint a GCSE angol nyelvet a C / 4-ben

ILC magasabb

H2 H2 H3 H5 beleértve a matematikákat és a fizikát, valamint az angol O2 normál szinten

IB Diploma

24 pontot beleértve a matematikát és a fizikát

Btec

3. fokozatú fokozatú mérnöki diplomát a DDM-nél

2. év

Btec

A 3-as fokozatú gépészmérnöki diploma a DDM-nél

angol nyelv

Azoknál a hallgatóknál, akiknek az első nyelve nem angol, rendszerint fel kell tüntetni a 6,0-os akadémiai IELTS teszt pontszámot, anélkül, hogy az elem kevesebb lenne, mint 5,5.

Kérjük, vegye figyelembe: ha Ön többségi angol nyelvű országból származik, akkor nem feltétlenül kell további bizonyítékot szolgáltatnia az angol nyelvtudásról.

További információ

Egyéb tudományos és szakképesítések

Minden egyes GCU-alkalmazást egyedi alapon kell figyelembe venni. Ha nem rendelkezik a tipikus tanulmányi beiratkozási képesítéssel, de képes bemutatni az elismert szakmai testületek által végzett releváns szakmai tapasztalatokat és / vagy jóváírásokat, akkor jogosult lehet erre a kurzusra az egyetem elismert előzetes oktatási rendszerének ismeretében.

Nemzetközi Pathways

Ha nem felel meg az angol nyelvi követelményeknek, akkor jogosult lehet az angol egyetemi tanulmányi programra.

3. év

HND

HND a gépészmérnöki képzésben a B fokozatokkal és a mérnöki matematika 1, 2, 3, 4 és 5

A Maths Nyári Iskolában való részvétel és a matematika elengedhetetlen azok számára, akik nem rendelkeznek a matematika matematikájával 5. További információ: www.gcu.ac.uk/math nyári iskola.

Díjak és finanszírozás

A fizetett tandíjat leginkább a díjstátusz határozza meg. Mi az a diáktámogatási státusz?

Tandíj 2018/19

  • Otthon: £ 1820
  • RUK: 9250 £ *
  • EU: 1820 £
  • Nemzetközi: 11 500 £

* A három vagy négyéves végzettségű RUK hallgatók teljes tandíjat 27,750 GBP-re korlátozzák. A konkrét díjakat a skót kormány megerősíti, és megerősítést nyerhet.

Ha 2018 szeptemberében vagy 2019 januárjában elkezdi tanulmányait, akkor ezek az éves vagy moduldíjak, amelyek a tanfolyam időtartamára vonatkoznak; a díjak azonban változhatnak. A díjak megváltoztatásával kapcsolatos részletekért olvassa el a díjainkat és a visszatérítési szabályzatunkat.

A részmunkaidős diákok számlázhatók a teljes éves díjért vagy a tanév után lezárt modulok számlájára. A diákok jogosultak az év folyamán részletekben fizetni. A részidős és távoktatási díjak megtekintése.

További költségek

Amellett, hogy természetesen tandíjat, akkor találkozhat többletköltségek az Ön korában az egyetemen.

ösztöndíjak

Jó áron nyújtunk magas színvonalú oktatást; mint a Közös Jótékonysági Egyetem, elköteleztük magunkat, hogy a tehetséges hallgatók számára elérhető felsőoktatást kínálunk, mivel alacsony a tandíjjuk, és évente több mint 2,5 millió fontot kitevő ösztöndíjcsomagot biztosítunk.

Ha bármilyen kérdése vagy kérdése van a 2018/19-es évek ösztöndíjaival kapcsolatban, kérjük, forduljon a hallgatói érdeklődéshez.

Nemzetközi hallgatói kezdési időpontok

Új nemzetközi diákok számára a tájékozódási események 2018. szeptember 14-én kezdődnek. Ez a többletidő kifejezetten arra irányul, hogy segítsen az új nemzetközi hallgatóknak az Egyesült Királyságban és a GCU-ban történő letelepedés előtt az általános hallgatói indukció és tanítás megkezdése előtt.

Ebben az időszakban számos szórakoztató és informatív tevékenység zajlik, beleértve az egyetemi és városi túrákat, valamint üdvözlő eseményeket, ahol más nemzetközi diákokkal találkozhat.

Szakmai akkreditáció

Úgy tervezték, hogy megfeleljen az Egyesült Királyság szabványának Professional Engineering Competence (UK-SPEC). A BEng (Hons) részben teljesíti a Chartered Engineer (C.Eng) státuszát. Az iskola akkreditálja a Gépészmérnöki Intézetet (IMechE), a program megfelel / hozzájárul a felvételi oklevéllel kapcsolatos követelményekhez.

Munkahely

A hallgatóknak lehetősége van a 3. évfolyam befejezése után ipari elhelyezésre. Ez egy évig tartó elhelyezés lehet, vagy 12 hetes elhelyezés is lehetséges a 3. év második félévében. Ezek az elhelyezések nem kötelezőek vagy garantáltak .

HM Forces

A HM Forces együttműködésével a GCU megállapította, hogy ez a program különösen alkalmas a katonai és az egykori katonai férfiak és nők számára. Látogasson el a HM Forces Karrier Zónájára az általunk nyújtott szolgáltatásokról.

Értékelési módszerek

A tanulási eredmények elérését bizonyító értékelési módszerek közé tartoznak a vizsgák, tanfolyamok, osztálytesztek, prezentációk, számítógépes gyakorlatok és írásbeli jelentések. Célunk, hogy felépítsük hallgatóink képességeit a munkaadók által a globális tudásalapú gazdaságban megkövetelt területeken, összekapcsolva a munkaadókat, hogy a diákoknak hiteles tanulási tapasztalatot biztosítsanak, amely összekapcsolja a releváns tanulmányokat. Diákjaink azt találják, hogy ennek a tanulmányi programnak az egyik alapja a többi diák, akik közül sokan jelenleg beiratkoznak, részmunkaidőben végzik tanulmányaikat, miközben teljes munkaidőben dolgoznak, vagy nemzetközi cégek szponzorálják. Ezeknek a diákoknak az értékes tapasztalata visszatért az osztályterembe, és informálisan megosztotta a diákok javát.

Tanítási módok

Tanítványaink lelkipásztori gondozása fontos feladatunk a mi feladatunknak, és minden diákunk személyes oktatói feladatot kap, és arra ösztönzik őket, hogy kövessék az egyéni fejlesztési tervet, hogy alátámasszák saját gondolkodásukat és fejlődésüket. A Peer Assisted Study Sessions kapcsolatot teremt a hallgatók között a program későbbi éveiből, hogy segítse az új hallgatókat és a hallgatói tanácsadókat a diákjaink és a szakma között.

A látogatók előadásait az ipar és a kereskedelem felkérik arra, hogy hozzájáruljanak a programszállításhoz, biztosítva annak relevanciáját és naprakészségét, valamint diákjainknak lehetőségük van egyéves elhelyezésre az iparban a harmadik és negyedik évben. Ezt az elhelyezést elismeri a hallgató által az egyetem befejezésekor kapott díj. Idén az osztályteremben nem lesz hatással a tanulmányaikra, mivel néhány modulot úgy terveztek meg, hogy lehetővé tegyék a tanulók számára a tanulás kimenetelét távoktatásban.

Program oktatási nyelve:
Angol

28 további kurzus Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment »

Utoljára frissítve July 31, 2018
This course is Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
2 - 4 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
1,820 GBP
Otthon / EU diákok; £ 9250 RUK diák; 11 500 font nemzetközi diák
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date